همیشه چند دقیقه اول و آخرش رو یه بازه اطمینان بذارین برای دانلود رایگان
معمولا ساعت سیستم شما با سرور پارس آنلاین 3-4 دقیقه اختلاف داره
دانلود شبانه هم 2 تا 7 صبح هست یا کمش کردن نسبت به قبل؟
Sent from my SM-P601 using Tapatalk
همیشه چند دقیقه اول و آخرش رو یه بازه اطمینان بذارین برای دانلود رایگان
معمولا ساعت سیستم شما با سرور پارس آنلاین 3-4 دقیقه اختلاف داره
دانلود شبانه هم 2 تا 7 صبح هست یا کمش کردن نسبت به قبل؟
Sent from my SM-P601 using Tapatalk
شما سرویس نامحدود ( 2 تا 7 صبح ) رو فعال کردید ؟
طبق این عکس نشون میده که سرویس محدود ( عادی ) فعال هست یعنی همون یک به سه براتون حساب کرده..
بعد یه سوال دیگ این سرویس بازی که شما خریداری کردید پینگ تون از 8.8.8.8 و 4.2.2.4 چند هست ؟
IP تون معمولا از چه رنچی هست ؟
پهناباندی که براتون باز کردن چه مقداری هست ؟
مورد اخر اگر سرویس نامحدود 2 تا 7 صبح رو فعال کردید ، اول با پشیتبانی فنی صحبت کنید و مشکل رو براشون شرح بدید ، اگر نتیجه ایی نداشت و زیر بار نرفتن حتما در سامانه 195 مشکل تون رو اعلام کنید!
سرویس نا محدود سرویس گیم 2 تا 7 فعال بوده از زمان خرید
من فک کنم باگ باشه چون من مصرف رایگان داشتم فقط
8.8.8.8 اول روی 130 بود پینگ اوردن روی 100 بعد اینکه ارسال گفتن دیگه رایگان نیست تغییرات داشتن که کلا همچی بهم ریخت باز شد همون 130 دیگه سرویس گیم نمیگیرم.
ایپی نمیدونم
512 ارسال 4096 دانلود.دانلود 7 مگ بود قبلا.
Last edited by IRAN_KING; 06-03-2017 at 13:20.
سلام.
پارس الان دیگه 1/3 رو حذف کرد؟؟؟
الان شبانه نامحدود و غیر نامحدود کرده؟؟؟؟؟؟
الان من همون 1/3 رو با قیمت قبلی بخوام، باید چیکار کنم؟؟؟؟
سرویس شبانه نا محدود گرونه اخه.
sent from my xperia™
فرق سرویس شبانه دارای نامحدود با بدون نامحدود فقط 5 هزار تومن هست. بدون نامحدود ها همون قیمت قبلی رو دارن. یعنی شما برای 5 هزار تومن در ماه احساس گرون شدن سرویس کردید؟
خیر با شکایت به نتیجه ای نمیشه رسید. خود پارس آنلاین میگه ما تخفیف هامون رو هر سری فقط برای یه سری از سرویس ها ارائه میدیم. قبلا به خاطر این شکایت کردم از 195.خود بنده چند تا اکانت پارس انلاین در مراکز مختلف مخابراتی دارم ، توی هر چند تا اکانت م این تخفیف خرید حجم ترافیکی فعال هست .. اگر برای شما نمایش نمیده باید به واحد صدای مشتریان پارس انلاین مشکل تون رو گزارش بدید ..
اگر نتیجه نداشت حتما در سامانه 195 شکایت تون رو ثبت کنید ، قطعا به نتیجه میرسید.
چند سال پیش هم که هنوز نامحدود داشت سرویس های پارس آنلاین بنده هم متوجه این مشکل شدم و شکایت کردم که فقط 30 گیگ برام اضافه کردن اما مشخص بود شبی حداقل از هر 1 گیگ 50-100 مگابایت رو غیر رایگان حساب میکرد.دزدی جدید پارس انلاینه بنظرتون مشکل چیه ؟
من تو ساعت دانلود رایگان دانلود داشتم 900 مگابایت برای من غیر رایگان زده من ساعت 7.05 دقیقه دانلود قطع و سیستم خاموش کردم بعد اومدم چک کردم !
Click here to view the original image of 1163x176px.
![]()
Last edited by hotman1234; 06-03-2017 at 16:44.
نه . 5هزار تومن رو ندیدم اصلا.
من اون جشنواره رو دیدم، از اون بابت گفتم، اخه تو چشن واره 60 تومن یا 40 تومن بیشتر بود، گفتم حتما عادی هم همینه.
وگرنه 5 تومن که پولشو یه شبه در میاره
اپدیت: رفتم دیدم، مث اینکه به ازای هر ماه 5 تومن میگره.بخوام 12 ماهه بخرم همون 50-60 باید بیشتر بدم.تو زمان بالا 1/3 خیلی بهتره به نظرم.
sent from my xperia™
Last edited by 880446534; 06-03-2017 at 23:14.
حداقل قیمت هر گیگ اینترنت داخلی 150 تومان جالبه که همه شرکتها با هم هم دست هستند و هیچ کدوم حاضر نیست به مشتری خدمات بده..الان میگه که قیمت کف هر گیگ اینترنت بین المللی 1800 تومن هست که آی اس پی ها میتونن به مشتری بدن و سقف قیمت هم 3000 تومن هست که همه شرکتها سقف قیمت رو به مشتری میدن و حاضر نیستن حتی 200 تخفیف بدن...سقف و کف قیمت اینترنت داخلی هم 150 تومن تا 1500 تومن هست که احتمال صد درصد شرکتها همون 1500 تومن حساب میکنن و خبری از مشتری مداری و دادن خدمات به مشتری و رقابت بین شرکتها و اپراتورها نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by m123f; 07-03-2017 at 11:11.
دقیقا همه شرکت ها دارن متحد جلو میرن و متاسفانه نهادی نیست که از مصرف کننده حمایت کنه
این سرویس شبانه نامحدود(حجمی با ترافیک شبانه نامحدود) پارس انلاین که 5 تومن از سرویس عادی گرون تره، آیا واقعا نامحدود و رایگانه؟ یعنی مثلا بعد از 10 گیگ محدود نمیشه؟
جالبه، منم از ۶ تا دقیقاً ۶:۴۱ حدود ۱.۵۵ گیگ دانلود داشتم که باید رایگان حساب میشده ولی همش رو غیر رایگان حساب کرده!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by yasidevil; 08-03-2017 at 15:36.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)