تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 417 از 752 اولاول ... 317367407413414415416417418419420421427467517 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,161 به 4,170 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

آخر فروم باز A.IvI.I.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

nokia bh-503 فک میکنم خوب باشه ولی گوشی من سامسونگ wave s8500 هستش و بعید میدونم باهاش کار کنه.
    یبار از این هندزفری نوکیا بهش وصل کردم بیشتر دکمه ها کار نمیکرد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

رضا جون بين k44 و كريسن hp600 كدوم بهتره واسه استفاده پرتابل؟ قيمت كريسن حدود 35 تومنه كه تو فرومهاي خارجي تعريف زيادي ازش شده بود... البته هدفون رو واسه خودم نميخوام.ممنون.

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

رضا جون بين k44 و كريسن hp600 كدوم بهتره واسه استفاده پرتابل؟ قيمت كريسن حدود 35 تومنه كه تو فرومهاي خارجي تعريف زيادي ازش شده بود... البته هدفون رو واسه خودم نميخوام.ممنون.
    جانتون بی بلا

درباره K44 می تونم نظر قطعی بدم اما HP600 چون نداشتم نمی تونم نظر قطعی بدم اما اگه جای شما باشم سعی میکنم تست کنم در غیر اینصورت K44

به هر حال با تعریف کردن از یک هدفون توی سایتهای خارجی نمی شه %100 به کیفیت اون هدفون مطمئن شد مثلآ همین هدفونهای بیتس که دوست عزیزم Peaceful1 که کلی لینک از سایتهایی که مشخصآ فقط به خاطر پول تبلیغ دروغی براش کرده بودند ارسال کرده که توی پیغامهای کاربران هست می تونید یه نگاهی بندازید و یک بحث دیگه هم اینه که درسته ما اینجا با مدلهای محدود هدفون خوب برای انتخاب دست به گریبان هستیم اما برای بسیاری از کشورها هم به همین مشکل دچار هستند در حالیکه به بازارهای خارجی بسیار راحت تر و ارزانتر از ما دسترسی دارند ، باز هم امکان خرید محدود هست! و احتمالآ شما با یک مجموعه مدل خاص که به صورت اپیدمی هست همیشه مواجه هستید مثلآ ممکنه در یک کشور یا منطقه خاص یک دسته ای از مدلهای خاص هدفون در دسترس باشه و جای دیگه هیچکدام از این هدفون ها موجود نباشه مثلآ همین مدلهای K44 تا K99 در بسیاری از کشورها توی فروشگاه موجود نیست! در حالیکه فروشگاههای ما حداقل یک مدل رو دارند و مثالهای دیگه که کم نیستند حالا ممکنه که همین هدفون برای ما بسیار عالی باشه و یک کاربری مثل Rezaomido میاد و این هدفون رو بهترین توی رنج قیمت خودش میدونه اما ممکنه این مدل حتی برای یک کاربر خارجی ناشناخته باشه و بره از Rezaomido خودشون سوال کنه که این هدفونی که توی فروشگاه در دسترس خودشون موجود هست بهتره یا اونی که Rezaomido اون کشوره می گه

در آخر برندهای هدفون ساز کم نیستند اما خیلی کم هستند که در بین این لیست خوش نام و با محصولات با ارزش باشند:
    Aerial7
    AiAiAi
    AKG
    Allen & Heath
    Atari
    Audio Technica
    Bedphones
    Beyerdynamic
    Blackbox
    Coloud
    Comply
    Cresyn
    Denon
    Digital Silence
    Direct Sound
    Ed Hardy
    Eskuche
    Etymotic
    Fanny Wang
    Fenchurch
    Frends
    Fiio Amplifiers
    Grado
    Groov-e
    iFrogz
    iHip NFL
    Jaybird
    JVC
    Klipsch
    KOSS
    Little Star
    Marshall
    Monster
    No Fear
    Ortofon
    Panasonic
    Phiaton
    Philips
    Pioneer
    Plantronics
    Radius
    Razer
    Sennheiser
    Siege Audio
    Shure Headphones
    Skullcandy
    Sony Headphones
    SoundMAGIC
    Stanton
    TDK
    Technics
    Tritton
    Trust
    Ultimate Ears
    Ultrasone
    Urbanears
    V-Moda
    WeSC Headphones
    Westone
    Yuin
    Zumreed

امیدوارم که فروشگاههای ما به ویترین هر چند پر از مدلهای قدیمی و جدید خودشون بیشتر از پیش تنوع بدن اما به دنبال برندهای ناشناخته و غیر اصل نباشند.

شما هم موفق باشید.

4. 4 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوست عزیز گفته شد که تفاوتی نداره که هندزفری کدوم مبایل باشه و مدل خاصی هم توی نظرم نیست اما شما مدلی تهیه کنید که فیش اتصال اون شبیه به همون تصویری که گذاشته شده بود باشه تا راحتر براش رابط تبدیل به کامپیوتر پیدا کرد
    به هر حال فرقی نمی کنه که هندزفری چه مدلی و از چه برندی باشه فقط شما از ظاهرش خوشتون بیاد کافی هست البته برداشت خیلی سخت گیرانه نشه چون کاربرد اغلب هندزفری ها مثل هدست بیشتر برای چت هستند و فرقی نمی کنه که خیلی با کیفیت باشند مگر اینکه شما بخواهید با استفاده از اون کاربرد جنبی دیگه ای مثل فیلم یا موسیقی داشته باشید.

در آخر اغلب هندزفری های مدلهای جدید مبایل کیفیت خیلی خوبی دارند اما کمی گرانتر از بقیه

شما هم موفق باشید.
    نه. سوالم این بود که برای کامپیوتر هم چنین چیزی هست یا نه و الا موبایل رو که خودم میدونم.

ضمنا مگه فرقی بینشون نیست؟ کامپیوتر برق بیشتری وارد میکنه. هندزفریهای اون امپدانس بیشتری دارند از موبایل و mp3 player. نه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

نه. سوالم این بود که برای کامپیوتر هم چنین چیزی هست یا نه و الا موبایل رو که خودم میدونم.

ضمنا مگه فرقی بینشون نیست؟ کامپیوتر برق بیشتری وارد میکنه. هندزفریهای اون امپدانس بیشتری دارند از موبایل و mp3 player. نه؟
    اگه منظورتون اینه که هدست برای کامپیوتر ولی با استایل هندزفری مبایل باشه ، خیلی کم ساخته میشه و به همین خاطر به شما پیشنهاد دادم که از هندزفری مبایل + یک تبدیل فیش هندزفری به هدست ، می تونید برای کامپیوتر استفاده کنید.

هیچ اختلافی بین هدست کامپیوتر و هندزفری مبایل نیست و اینکه هر دو با نامهای مجزا شناخته می شوند صرفآ بر میگرده به کاربرد خاص اونها مثلآ هندزفری این رو به خریدار نشون میده که بدون اینکه نیازی به نگهداری توسط کاربر داشته باشه شما به راحتی قادر به استفاده از اون هستند اما هدست چون کاربردش برای افرادی هست که با کامپیوتر سروکار دارند و اغلب تمایل ذاتی این قبیل افراد به این هست که همه چیز را یک جا داشته باشند به همین خاطر اسم هدست این رو به کاربر نشون میده که یک همه کاره شما خواهید داشت!

اما تفاوت واقعی بین این دو نیست چون هر دو با استایل های مختلف پرتابل ساخته می شوند و قانون خاصی هم نوشته نشده اما به طور کلی هر دو یک هدفون مجزا + یک میکروفون مجزا و مونو و در شرایط با کیفیت بهتر که به سختی گیر میاد مدارای میکروفون استریو هستند البته اغلب میکروفون های استریو عملآ کاربردی نداشته و یک امکان بلا استفاده و اغلب در هدست های کامپیوتر دیده میشه آن هم به همون دلیلی که بالا گفته شده

بحث امپدانس کم و زیاد در این نوع ابزارها صوتی اصلآ مهم نیست چون و چون و چون:
    این ابزارها صرفآ هدف مشخص و سخت افزار مشخصی را دارند و به همین خاطر گفته شد که هیچ تفاوتی در استفاده ندارند مثلآ یک کامپیوتر به راحتی قادر به درایو کردن هدفون یک هدست هست و هدست ها معمولآ امپدانسشون با امپدانس هندزفری ها که در یک رنج مشخص قرار داره ، مساوی خواهد بود و میکروفن بکار رفته در هندزفری و هدست هر دو به خاطر ارزانی و کوچکی و کیفیت مطلوب از انواع الکترت (خازنی) هست که خود این میکروفونها نیاز به یک ولتاژ 1 الی 3 ولتی دارند که هم مبایل و هم کامپیوتر باید این ولتاژ رو تامین کنند.

شما هم موفق باشید

7. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اما هدست کامپیوتر دو فیشه ست. هدزفری 3.5 میلیمتری موبایل اما یک فیش داره. مگه نه؟

هدفن ها برای mp3 player چی؟ اونها رو به فرمی گفتم نمیسازن؟ بنظر من این فرم کارآمدتره.

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

اما هدست کامپیوتر دو فیشه ست. هدزفری 3.5 میلیمتری موبایل اما یک فیش داره. مگه نه؟

هدفن ها برای mp3 player چی؟ اونها رو به فرمی گفتم نمیسازن؟ بنظر من این فرم کارآمدتره.
    درسته هدست کامپیوتر دو فیش مجزا و معمولآ 3.5 میلیمتری استریو یکی برای میکروفون و یکی برای هدفون هست اما چون قرار نیست روی مبایل دو جک جداگانه تعبیه بشه که فضای زیادی اشغال کنه هر دو فیش و کابل رو با هم ترکیب کردند و شده یک فیش ویک کابل و شما به راحتی با یک آداپتور تبدیل که عملآ فیش هندزفری رو به دو فیش جداگانه و قابل اتصال به کامپیوتر میکنه ، می تونید از هندزفری مبایل برای اتصال به کامپیوتر یا هر وسیله ای دیگه ای استفاده کنید البته بدون نگرانی از امپدانس و توان و ولتاژ و این دست اصطلاحات

اینکه هر استایل هدفون برای چه کاربردی کارامده بحث جداگانه و پر مجادله و پر تنش هم بین برندها و هم بین کاربرها و همن بین برندها و کاربرها بوده و خواهد بود و تا جایی که خاطرم هست هیچ وقت این دو به نتیجه مشترک نرسیدند و هر کدوم چیزی رو که به طور سلیقه ای می پسندند و در نظر می گیرند البته غیر از برندهای هدفون ساز که سلیقه ای نمی سازند و به سلیقه کاربر آماتور هم توجهی ندارند چون کاملآ ایمان دارند که کاربر حرفه ای دقیقآ چی نیاز داره و چطور و کجا قرار از یک مدل خاص تولیدی اونها استفاده بشه یعنی به طور ساده با حساب و کتاب و اصولی و برخلاف برندهای متفرقه که من نوعی خیلی اسرار میکنم سعی کنید هدفون اصلی شما از اون دست محصولات متفرقه نباشه که غیر از ضرر چه مادی و آسیب جسمی هیچ سودی نخواهند داشت مثلآ شما می تونید انواع حساسیت های شدید به پلاستیک های بازیافتی و با مواد افزودنی که برای فورم پذیری به پلاستیک اضافه شده رو توی نت جستجو کنید و خیلی معایب دیگه که سر فرصت مناسب همه رو خواهم گفت

در آخر خوشبختانه موجودی فروشگاههای ما از نظر انواع تبدیل بسیار چشمگیر هست و به راحتی هر استایل هدفون که دوست داشتید رو می تونید برای یک پلیر دیگه ای استفاده کنید.

شما هم موفق باشید.

10. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

2 سوال :

1- هدفونی که تریبل خوبی داره رو از کجا میشه فهمید؟ تشخیص تریبل در کدوم مشخصه هست؟

2- فکر میکنید بهترین پلیر یا تنظیمات مخصوص هدفون..صدا و اکولایزر های متنوع تر کدوم باشه؟ ممنون

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام مجدد

یه هدفن بلوتوث تو مغازه دیدم: bh-504 نوکیا - 10500 تومن
    میخواستم بپرسم ارزش خرید داره؟ (برای موبایل میخوام)
    و اینکه میشه با کامپیوترم استفاده کرد؟ (توسط بلوتوث usb)

ضمنا با این قیمت فکر میکنم اصل نیست. چون تو گوگل در حد 67$ دیدم

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

2 سوال :

1- هدفونی که تریبل خوبی داره رو از کجا میشه فهمید؟ تشخیص تریبل در کدوم مشخصه هست؟

2- فکر میکنید بهترین پلیر یا تنظیمات مخصوص هدفون..صدا و اکولایزر های متنوع تر کدوم باشه؟ ممنون
    جواب:
    1. اول تعریف تریبل: مشخص کننده رنج فرکانسی بالاتر از 4 کیلوهرتز
    کاربرد: اغلب سازهای موسیقی قادر به تولید این محدوده فرکانس نیستند بیشترین دامنه فرکانسی رودر بین سازها پیانو داره که از حدود 30 هرتز الی 4 کیلوهرتز ادامه داره

در واقع عملآ ساز مشخصی قادر به تولید این فرکانس نیست اما چرا این محدود 4 تا 20 کیلوهرتز باید وجود داشته باشه چون ترکیب صداهای با فرکانس متفاوت باعث بوجود آمدن فرکانسهای مجموع اون دو فرکانس می شه مثلآ یک ساز اگر همزمان دو نت با فرکانس 2 کیلوهرتز و 3 کیلو هرتز را تولید کنه یک فرکانس سوم هم همزمان از جمه این دو فرکانس به وجود میاد که توسط ساز تولید نشده که اون فرکانس میشه 5 کیلو هرتز و جالبه که همین فرکانس هم با دو فرکانس قبلی جمع شده و حاصل ردیف دوم و سوم هارمونی ها میشه:
    2 و 3 که فرکانس اصلی هستند + 5 هارمونی های دوم + 7 و 8 که هارمونی های دوم+ ترکیب جیدید این سه فرکانس با هم
    پس با یک حساب سرانگشتی می توان نتیجه گرفت که یک صدای دو نتی ساده تا بینهایت فرکانس تولید خواهد کرد اما چون نهایت فرکانس شنوایی یک انسان به 20 کیلوهرتز محدود شده در نتیجه تمام فرکانسهای بین 4 الی 20 کیلوهرتز را یک محدوده البته برای آماتورها "تریبل" میخوانند
    کجاها این فرکانس شنیده میشه که میزان مهم بودنش رو بشه کشف کرد:
    جاهایی جزییات صداهای قابل درک باشه مثلآ به طور خیلی ساده اگر تریبل یک سیستم صوتی که فرقی نخواهد کرد هدفون یا اسپیکر باشه بیش از اندازه قوی باشه صدای یک خواننده زن هنگام تلفظ "س" و "ث" خیلی تیز به گوش میرسه انگار یک وسیله نوک تیز روی یک فلز سیقلی کشیده شده باشه و اگر تریبل این سیستم بسیار ضعیف باشه همین حرف "س" به "سه" که یک حالت تو دماغی داره تبدیل میشه و در صورتیکه میزان قدرت این بخش از فرکانسهای صوتی کاملآ نرمال و یکدست یا به اصطلاح حرفه ای تر فلت باشه شما نه تیزی نه بمی در صدا حس خواهید کرد.

و برای اونا که کمی حرفه ای تر هستند این محدوده به سه محدوده مجزا تقسیم بندی میشه که مهمترین این محدوده ها قیمت اول هست چون شفافیت و جزییات محدوده مید دقیقآ به قدرت این قسمت بستگی داره اما قسمت دوم و سوم این محدودهای سه گانه هم بسیار مهم خاهند بود اما یک کاربر آماتور قادر به درک و تفکیک اونها به خوبی نخواهد بود هر چند در مقایسه با سایر محدوهای 9 گانه شنوایی یک دو محدوده آخر برای کاربر حرفه ای همانقدر مهم خواهند بود که سایرین . . .

2. جواب سوال دومتون رو به دلیل اینکه متوجه سوالتون نشدم موکول می کنم به توضیح واضح تر از طرف شما

شما هم موفق باشید.

14. 5 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •