hayyan جان به نظرت اگه Battery Gauge Reset رو امتحان کنیم از درصد Wear level کم میشه؟ یا صرفا واسه کالیبره کردن بکار مبره؟ از ذوستان دیگه هم که تجربه دارن دعوت به راهنمایی بنده میشه![]()
hayyan جان به نظرت اگه Battery Gauge Reset رو امتحان کنیم از درصد Wear level کم میشه؟ یا صرفا واسه کالیبره کردن بکار مبره؟ از ذوستان دیگه هم که تجربه دارن دعوت به راهنمایی بنده میشه![]()
والا من روش تجربی رو به تئوری ترجیه می دم . تست کن بگو دوستان ببینند .
اما تئوری می گه خیر !!!!!! چون سخت افزاریه و به قول شما واسه کالیبره کردن به کار می ره .
ممنون از گلتمعمولیه که ایشالا ؟
![]()
سلام بچه ها من دیشب بازیه pes 2014 رو گرفتم نصب کردم ولی هر کاری میکنم رو گرافیک انویدا سوئیچ نمیشه رو بازیه pes13 و کریسیس سوئیچ میشد رو این بازی فقط نمیشه فقط کارت گرافیک اینتلو میشناسه بازی شبیه فوتبال سگا شده![]()
نرم افزار انویدیا باید PES رو بشناسه . لذا صبر کنین چند وقت دیگه آپدیت درایور اومد بگیرین .
یا روی بازی کلیک راست کنین بزنین run with graphic processor >> nvidia
hayan جان مرسی از پاسخگوییت من الان نسخه 326.8 انویدارو نصب کرم یعنی نمیشناسه؟از روش دوم هم استفاده کردم ولی بازم از کارت گرافیک انویدا استفاده نمیکنه
ورژن 326 بتا بود. الان 327 اومده میتونید دانلود کنید. 235 مگ واسه 64 بیت. 185مگ واسه 32بیت
بچه ها سلام
تاچ پد من یه مشکلی داره که حسابی روانیم کرده
توی استفاده 7 ساعت حداقل 5 بار قاطی کرد و دیگه کار نکرد و مجبور به ری استارت شدم
مشکل چیه ؟
قبل از نصب درایو هم همین مشکل بود
ویندوز 8 NewTech 64bi استفاده میکنم .
سلام دوستان از این که با انجمن شما آشنا شدم خیلی خوشحالم.
من قصد خرید این لپتاپ رو دارم تقریبا نصف این تایپیک رو خوندم واقعا مفید بود چند تا سوال داشتم که اگه میشه لطفا جواب بدین:
1-با توجه به محصولاتی که تو بازار هست این لپتاپ هنوزم ارزش خرید داره؟
2-تا اونجایی که تحقیق کردم فهمیدم که کانفینگ i7 این لپتاپ دو نوع هست یه نوع 3632QM و یک نوع3612QM به نظر شما کدوم مناسب تر هست؟
3-گرافیک این لپتاپ 740 هست و جایی خوندم که رم های این گرافیک 64 بیت هست به نضر شما این بهتر هست یا 635 قدیمی؟
4-بعضی از دوستان میگفتن که کیبرد این لپتاپ گاها مشکل داره آیا راهی هست که تو مغازه بشه فهمید که کیبرد مشکلی نداره؟
5-به نضر شما کدوم گارانتی بهترین خدمات رو داره ؟(لطفا بدون تعصب جواب بدین برام مهمه)
و در آخر اگر قیمت رنگ سفید این لپتاپ در بازار رو اطلاع دارید لطفا بگید
خیلی ممنون میشم جوابم رو بدین![]()
سلام دوستان تا حالا دقت کردین اگه یکی از کلید های کیبورد رو فشار بدید و تاچ پد رو لمس کنین نشانگر ماوس حرکت نمیکنه ! یا فقط واسه من اینطوریه ؟میشه یکی راهنمایی کنه ...elan هست مدلش.
مال همه همینطوره تو گوگل هم سرچ کنین متوجه می شین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)