تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 417 از 624 اولاول ... 317367407413414415416417418419420421427467517 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,161 به 4,170 از 6236

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohsen121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2004

پيش فرض

سومین فرستنده دیجیتال تهران دیروز (دوشنبه ، 90/12/22 ، ساعت 16) روشن شد و شبکه های TS1 از این

فرکانس پخش شد. اما ساعاتی پیش این شبکه ها حذف شدند و هیچ شبکه ای از این فرکانس دریافت نمی

گردد. این فرستنده قرار بود در اوایل اسفند ماه آغاز به کار کند که متاسفانه بدلیل بروز مشکلات فنی این

فرستنده روشن نشد. گفتنی است این فرستنده از فرکانس 578MHz (کانال 34) با پهنای باند 8MHz و در باند

UHF در حال پخش میباشد. بر روی فرستنده مذکور دیروز با موفقیت مراحل تست انجام شد. همینک

کارشناسان فنی واحد فرستنده در حال متصل کردن ، جابجایی و بارگذاری شبکه های جدید در فرستنده سوم

می باشند. پوشش این فرستنده از شرق تا تلو و از غرب تا بعضی از نقاط استان البرز و از جنوب تا قرچک و

و دشت ورامین می باشد و همچنین در بعضی نقاط استان قم با سیگنال ضعیف قابل دریافت می باشد.

طبق اعلام پایگاه جامع تلویزیون دیجیتال فرستنده سوم در شهر های مشهد ، اصفهان ، تبریز ، قم ، رشت و

مرکزی و چند شهر دیگر در حال تجهیز می باشند اما به نظر می رسد این فرستنده در تبریز و اصفهان و قم با

توجه به زیاد بودن فرکانس ها در این سه شهر احتمالا یکی از فرستنده ها به پخش شبکه های TS3 خواهد

پرداخت. در مورد شبکه هایی که از این فرستنده پخش خواهد شد فعلا خبری در دست نیست اما می توان به

شبکه های تلویزیونی جام جم 1 ، ورزش و انیمیشن و شبکه های رادیویی آوا ، گفتگو و نمایش اشاره کرد.

طبق اعلام پایگاه جامع تلویزیون دیجیتال امروز (چهارشنبه) اولین شبکه با کیفیت فول HD بر روی این فرستنده

تست شد که با نام r&s ch-1 شناخته می شود و کیفیت پخش آن 1080i است.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 8 کاربر از mohsen121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض شكل شديد با مبدل سينام

خريد مبدل ديجيتال سينام بزرگترين اشتباه من بود چون واقعا هيچ پشتيباني در دو سالي كه خريدمش نداشت الان هم epg را ناخوانا نمايش مي دهد در حاليكه با خريدن آنتن هاني بيش از 90 درصد كيفيت سيگنال دارم و نمي دونم بايد چكارش كنم
    كسي هست كه فايل آپديت مبدل ديجيتال سينام مدل 8860 را داشته باشه يا بدونه كه با كدوم مبدل ديگه همخاني داره ، يا بتونه كمكي به من بكنه

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

افتتاح رسمی سامانه دیجیتال استانهای باقیمانده رو به همه تبریک میگم.

---------- Post added at 03:37 PM ---------- Previous post was at 03:36 PM ----------

افتتاح رسمی شبکه دیجیتال صدا و سیمای مرکز گلستان

ظهر امروز 5 شنبه 25 اسفند سال 90 راس ساعت 11:45 دقیقه ، شبکه دیجیتال صدا و سیمای مرکز گلستان با حضور مدیر کل محترم مرکزآقای احمدی ، استاندار آقای قناعت و مدیران و معاونین و همکاران پرتلاش صدا و سیمای مرکز گلستان ، از طریق سیستم ارتباط زنده با رئیس سازمان صدا و سیما جناب مهندس ضرغامی و معاونین ایشان ، رسما افتتاح گردید.

با افتتاح این شبکه 16 کانال تلویزیونی در شهر گرگان و محدوده مربوطه و 14 شبکه رادیوئی قابل دریافت می باشد و سایر شهرهای استان نیز قابلیت دریافت 8 شبکه سراسری تلویزیون و 10 شبکه رادیو را بصورت دیجیتال و با کیفیت بالا دارند. که در مراحل بعدی ظرفیت این شهر ها نیز افزایش می یابد.

اعتبار هزینه شده برای این پروژه در مجموع 3میلیاردو دویست میلیون تومان بوده است.

فرکانس های شبکه دیجیتال بصورت زیر می باشد:
    فرکانس 538 و 618 مگاهرتز: شبکه های تلویزیونی یک، دو، سه، چهار، تهران، خبر، آموزش ، قرآن و شبکه های رادیویی ایران، جوان، پیام، فرهنگ، ورزش، قرآن، معارف، تهران، سلامت/نوا و اقتصاد.

فرکانس 490 مگاهرتز: شبکه های تلویزیونی مستند، شما، نمایش، آی فیلم، العالم، بازار، PRESS TV و استانی سبز (گرگان) و رادیوهای استانی و برون مرزی (ترکمنی) مرکز گلستان.

هم استانی های گرامی جهت دریافت این شبکه ها نیازمند به دستگاه مبدل دیجیتال set top box می باشند یا تلویزیونی که این قابلیت را بطور پیش فرض دارد.

پروفشنال BEHZAD2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

دوستان این گیرنده های دیجیتال چه جوریه گیرنده هایی که روی lcd ها نصب میشن hd نیستن؟ از کجا باید بفهمیم hd رو ساپورت میکنن

6. این کاربر از BEHZAD2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال vivabarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

کانال ورزش 29 اسفند افتتاح میشه ، با کیفیت HD !

در حال حاضر هم یه کانال HD به اسم R&S روی فرستنده ی سوم قرار گرفته که می تونید برای تست تلویزیون و گیرنده جهت پشتیبانی از HD ، استفاده کنید .

8. این کاربر از vivabarca بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من با dvbviewer یه عکس از شبکه اضافه شده به فرکانس 578 تهران رو میزارم توی زیر مشخصات حال پخش رو زده واقعا خفنه کیفیت فول اچ دی 1920 در 1888 و در هر ثانیه12.6 مگابیت دیتا دریافت میشه. دور مستطیل قرمز رو توجه کنید

10. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

البته به نظرم اشتباه کی کنم و شبکه فول اچ دی نیست چون رزلوشن 1080 آی هست و full hd = 1080p
    پس تصحیح می کنم و میگم hd

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

این شبکه جدید را فقط تهران میگیره؟
    کرج نمیگیره؟

داره خودمونی میشه o.jabbari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

ببخشید یک سئوال داشتم ...من گیرنده کامپیوتر دارم..8 شبکه اول میگیره با کیفیت فول ( سیگنالش پره)..ولی باقی رو نمی گیره با هر برنامه ای حتی دستی هم وارد کردم دلیلش چی میتونه باشه ..سیگنالش دو خط پر میشه نمی گیره ..در صورتی که اولی ها رو فول میگیره ..فول سیگنال ...راهنمایی لطفا

---------- Post added at 11:14 PM ---------- Previous post was at 11:13 PM ----------

در ضمن اینجا هر 16 شبکه ساپورت میشه

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

ببخشید یک سئوال داشتم ...من گیرنده کامپیوتر دارم..8 شبکه اول میگیره با کیفیت فول ( سیگنالش پره)..ولی باقی رو نمی گیره با هر برنامه ای حتی دستی هم وارد کردم دلیلش چی میتونه باشه ..سیگنالش دو خط پر میشه نمی گیره ..در صورتی که اولی ها رو فول میگیره ..فول سیگنال ...راهنمایی لطفا

---------- Post added at 11:14 PM ---------- Previous post was at 11:13 PM ----------

در ضمن اینجا هر 16 شبکه ساپورت میشه
    خوب احتمال داره فرستنده ها از دو جای متفاوت باشن و سیگنالها با هم تفاوت داشته باشن چون دو برای دو فرکانس دو فرستنده متفاوت وجود داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •