سلام
مشکلی پیش نیاد، فردا شب سعی میکنم مطالب شما را بخونم و اگر شد جهت رفع مشکل پاسخی بدم .
قبلش فقط میخوام بدونم برای تنظیمات شما، اتوسندباکس فعال است یا خیر؟
سلام
مشکلی پیش نیاد، فردا شب سعی میکنم مطالب شما را بخونم و اگر شد جهت رفع مشکل پاسخی بدم .
قبلش فقط میخوام بدونم برای تنظیمات شما، اتوسندباکس فعال است یا خیر؟
سلام علی آقا ، خیلی ممنون ، لطف می کنید....
اتو سندباکس غیر فعال بود بعد واسه این که ببینم تاثیرش رو تست C.L.T چیه فعالش کردم (که تاثیری نداشت) بعد از اون هم فعاله...
سلام
برای تست CLT اتوسندباکس را غیرفعال کند و hips فعال باشه، و نکته اینکه توجه کنید فایل CLT به عنوان فایل ناشناخته معرفی شده باشه و در لیست فایل، امن نشده باشه.
من ویندوز 10 بتازگی نصب کردم امروز قایروال کومودو رو نصب کردم
دراگون جاشو به یه مرورگر دیگه داده
میخوام گنترل کامل روی نرم افزارهایی سیستمی و غیرسیستمی که از اینترنت استفاده میکنند یا میخوان ترافیک و اینترنت مصرف کنند داشته باشند
میخوام هیچ برنامه ای حق کوچکترین استفاده ای بدون اجازه نداشته باشه
با فایروال کومودو امکان انجام اینکار را کرد؟ اگر نه با چه برنامه ای اینکارو کنم؟
geekbuddy خیلی رو اعصابه با حذفش مشکلی نمیاد؟
من فقط فایروال کومودو رو دارم
![]()
فایروال را بزارید روی "حالت کاربر" تا از شما سوال بپرسه.... برای هر برنامه ای هم در این حالت در قسمت فایروال قوانین ساخته میشه (یا خودتون میتونید بسازید) درکل کنترل خوبی در ارتباط برنامه ها با شبکه خواهید داشت....
خیلی ممنون از راهنماییتون
CLT توی فایلهای امن بود! از فایلهای امن که حذفش کردم و تمام پیغامهای HIPS رو هم مسدود کردم نتیجه 340/340 رو گرفتم...
فقط یه مشکل دیگه که با اکسپلورر و کمودو دارم:
هر راهی به ذهنم میرسید تا اون برنامه ای که این مشکل رو پیش میاره پیدا کنم رو امتحان کردم ولی به هیچ نتیجه ای نرسیدم!دو ماهی هست که یه مشکل دیگه هم با کومودو پیدا کردم (فک کنم بعد از یکی از آپدیتهای کومودو شروع شد!) که بعضی مواقع یه تداخل بین explorer.exe و کومودو پیش میاد! مثل اینکه اکسپلورر میخواد به حافظه کومودو دسترسی پیدا کنه که کومودو اجازه نمیده و باعث میشه اکسپلورر بسته بشه! توی فروم کومودو گفته بودن که احتمالا نصب یه برنامه باعث شده این اتفاق بیوفته ولی من ویندوز رو عوض کردم و غیر از درایورها هیچ چیزی نصب نکردم (این ویندوز و درایورها رو چند ساله استفاده میکنم و مشکلی نداشتن) که باز اون اتفاق افتاد!!!
دوستان راه حلی ندارن؟؟؟
ویرایش: من این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم توی فروم کومودو پیدا کردم ولی نمیخوام مشکل از این روش حل بشه! (چون به نظرم این کار اصلا منطقی نیست!) میخوام ببینم راهی هست که بفهمم دلیل اصلی این مشکل از کجاست؟؟؟
خیلی ممنون
Last edited by " M e H r D a D "; 02-08-2016 at 01:59.
GeekBuddy خیلی رو اعصاب هنست میتونم حذفش کنم؟ حذفش چه تاثیری میذاره؟
اگر تنظیم رو روی حالت proactive بذارم چه تفاوتایی ایجاد مبشه؟
جیک بادی فقط برای پشتبانی هست .حذفش هیچ تاثیری نمیدازه رو اپلیکیشن
سلامنوشته شده توسط M e H r D a D ";8862145][SIZE=3]خیلی ممنون از راهنماییتون
CLT توی فایلهای امن بود! از فایلهای امن که حذفش کردم و تمام پیغامهای HIPS رو هم مسدود کردم نتیجه [COLOR=#008000]340/340[/COLOR] رو گرفتم...
فقط یه مشکل دیگه که با اکسپلورر و کمودو دارم:
[/SIZE]
[SIZE=3]هر راهی به ذهنم میرسید تا اون برنامه ای که این مشکل رو پیش میاره پیدا کنم رو امتحان کردم ولی به هیچ نتیجه ای نرسیدم!
دوستان راه حلی ندارن؟؟؟
ویرایش: من این [URL="https://forums.comodo.com/index.php?action=dlattach;topic=110032.0;attach=10 7640;image
اول اینکه دسترسی explorer به پروسه های کومودو در حالت عادی قطع میشه و مشکلی هم نداره.
من فکرمیکنم شما باید درایورهاتون را آپدیت کنید.... اگر قوانین خاصی (به اشتباه) برای explorerساخته نشده باشه... من فکرمیکنم مشکل از کمودو نیست. آپدیت درایورها را انجام بدید و حتما آپدیتهای ویندوز را هم دریافت کنید...
ببخشید اگه تنظیم فایروال رو روی proactive بذارم چه تغییری ایجاد میشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)