تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 417 از 720 اولاول ... 317367407413414415416417418419420421427467517 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,161 به 4,170 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

داره خودمونی میشه dfbdb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام تو این تاپیک من فکر میکردم اگه اولیتن نفر نباشم که vt30 میخره حداقل نفر دوم باشم که از همه زودتر میخرم ولی به خاطر جابه جایی اخرین نفر شدم دیگه اینقدر تو این تاپیک راجب این tv بحث شده چیزی نمونده که من بخوام بگم ولی حالا برای اینکه عقده ای نشم خیلی کوتاه نظرم رو راجب این tv میگم من موقع خرید حتی نرفتم از نزدیک ببینم تصویرش رو حتی با st30 هم مقایسه نکردم چون میدونستم بهترین tv تو بازار هستش یه راست رفتم این tv رو خریدم بماند بازار به گند کشیدم با قیمت 2850 خریدم که 100 تومان هم کارت جایزه شد 2750 وقتی tv رو روشن کردم اولین چیزی که برام جالب بود تصویر نرمی بود که داشت لازم به ذکر تصویر رو با کابل hdmi از سیور دریم باکس 500 اچ دی میگیرم دومین چیزی حال کردم کیفین رو کانال های hd بود رو کانال های sd هم از نظر من از led ها بهتر عمل میکنه ولی از tv p700x crt پاناسونیکم که مال سال 2004 یه مقدار کیفیت پایین تر که اونم به خاطر سایز ش هم میتونه باشه و... کیفیت رنگها طبیعی و عالی سرغت تو تصاویر متحرک عالی نشون دادن جزییات تو تصاویر hd عالی کنتراست خیلی خوب ولی فکر میکردم بهتر از این باشد در کل بهترین tv تو بازار فعلا همین هستش ولی من خودم باز توقع بالاتری داشتم یه خورده حداقل از نظر کنتراست حرف زیاد بخوام بزنم ولی دوستان همه رو گفتن ببخشید سرتون رو درد اوردم من برای این tv خیلی صبر کردم دلیلشم راضی نکردن من از تمام led ها و پلاسما های قذیمی بود رفت تا 6 سال دیگه اگه عمری باقی موند دوباره tv بخریم منتها این دفعه سایز 65 به بالا هر چبی بزرگتر بهتر فقط پانا
    ایرانمرد مدله رسیورت چیه؟کیفت دستگاه پخش خیلی مهمه.مثلا من یه استارست قدیمی دارم که hdmi هم نداره ولی کیفیت رنگش از k9k9 برادرم خیلی بهتره.برای امتحان یه فایل mkv با کیفیت 1080 پخش کن.بعد تنظیمات رو بذاررو حالت :عادی
    رنگ:50
    نور:0
    کنتراست:80 یا 85
    گاما 2.2
    حالت صرفه جویی : روشن
    وضوح:100
    ببین کیفیت که میبینی چطوره؟فقط فیلمت با کفیت باشه.final destination 5 گیر بیاری کیفیتش خوبه.یا آواتار.

2. 5 کاربر از dfbdb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

نه خودم بودم که تعریف کردم سیامک جان!
    نه جای دیگه ای این مشکل رو ندارم و توی صحنه های سریع مثل بنز عمل میکنه
    فقط توی مورد منوها که گفتم اینجوریه
    فقط یه دلیل میتونه داشته باشه(شوخی) اونم اینکه ایکس باکس سرعتش بشدت بالاتر از 600 هرتز این لاکرداره و این VT30 نمیکشه آخه ایکس باکسه PS3 نیست که (یکم فن بازی بچه گانه)
    راستش نمیدونم علتش چیه اولم فکر کردم شاید افکت باشه تا اینکه این دوستمون اشاره کرد و منم تایید کردم
    اگه افکته واقعا مسخرست
    عزیز یه ایکس باکس بخر حیفه ها؟!
    پس حتماً افکت خود ایکس باکسه!
    اتفاقاً به خاطر کینکت میخواستم بخرم ولی دیگه دیدم سال دیگه xbox720 میاد خدا کنه تاریخ رلیزش رو زودتر کنه. تو CES که فعلاً خبری نخوندم دربارش.

4. 2 کاربر از siamak_mu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    EMAMZADEH DAVOOD

پيش فرض

مدل ----- دریم باکس 500hd هستش دیگه از این ریسیور با کیفیت تر نداریم حدود 600 هزار خریدم کانال های hd با کیفیت عالی پخش میکنه البته کلا کانال fullhd تو ماهواره نداریم کیفیت پخش 1080i هستش نهایتا به دلیل پهنای باندی که تصویر FULL HD اشغال میکنه ترانسپاندر و هزینه بالا برای کانال پخش کننده. دقیقا تنظیم رنگ و رو همون چیزی که شما گفتید گذاشتم کنتراست 91 وضوح 100 رنگ 50 روشنایی 54 هنوز خیلی ور نرفتم تو حالتهای دیگه وقت نکردم ولی خود ریسیور هم تنظیمات پیشرفته تصویر زیادی داره که سر موقع تست میکنم از طزیق هارد خود ----- تصویر فول اچ دی پخش کردم عالی بود یه نکته دیگه ایمیجی که من یرای زسیور استغاده میکنم نیو انیگما 2 هستش در صورتی که ایمیج هایی مثل دریم الایت و CVS و مخصوصا مرلین کیفیت خیلی بهتری دارن نسبت به ایمیج من که بعدا سر وقت میخوام تست بزنم راستی تو بخش 3D رو کانال SKY از همه TV هایی که تا حالا دیدم بهتر عمل میکنه ولی عینک سنگینی داره که خسته کننده هستش باید صبر کنیم پانا عینک های با وزن کمتر بزنه

6. 2 کاربر از iranmard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_a59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اتفاقاً به خاطر کینکت میخواستم بخرم ولی دیگه دیدم سال دیگه xbox720 میاد خدا کنه تاریخ رلیزش رو زودتر کنه. تو CES که فعلاً خبری نخوندم دربارش.
    ایکس باکس 720 یا هر نامی که بشه براش گذاشت حداقل تا اواخر 2013 نمیاد،
    ماجرای وای فای و رسوندن اینترنت به تی وی رو به کجا رسوندی؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ممنون دوست گرامی.
    من کلاً از رنگ و لعاب پلاسما خوشم می آد.
    از طراحی جذاب ظریف VT30 هم همینطور.
    سامسونگ هم کلاً دوست ندارمش
    سونی فکر کنم "50 نداره اما "55 خیلی گرون می شه.
    شارپ رو خیلی نمی شناسم.
    من چند سال یه CRT WEGA سونی که تازه چند روزه به علت کهولت سن داره مرخص می شه رو داشتم خیلی راضی بودم. رنگ هاش طبیعی بودند مثل LED و LCD رنگ ها رو اغراق آمیز نشون نمی دادند. فکر کنم پلاسما هم همینطور باشه. VT30 رو از نزدیک دیدم خیلی دوست داشتم فقط نگران موندن رد آرم شبکه ها و چیزایی مثل اونم و اینکه نمیشه به اینترنت باهاش متصل شد (به گفته دوستان).

اگر نگرانی من از این آثار رد آرم شبکه ها رو صفحه حل شه، به امید خدا آخر این هفته یا شنبه یه VT30 رو به روم هست.
    عزیزم نگران اون آرم شبکه اینا نباش اگر هم ایجادشه حل میشه و 100 ساعت استفاده رو که رد کردی دیگه میشه گفت ایجاد نخواهد شد
    من از روز اول که گرفتم گذاشتم روی داینامیک اکثرا هم شبکه NatGeo HD یا Animal planet HD میبینم که یه آرم گنده اون بالاش داره و میشه گفت شده 3-4 ساعت روی این شبکه بوده اما جای آرم نمونده!
    اگه از رنگ و روشناییش خوشت اومده پس سریع ردیفش کن.
    پیشاپیش مبارک

9. 3 کاربر از arash_a59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مشکل اولتو منم دارم و راه حلی هم پیدا نکردم
    وقتی منو هارو عوض میکنی هاله عجیبی روی منو ها میوفته خصوصا وقتی با سرعت منو هارو عوض کنی که دیگه افتضاح میشه.
    این مشکل رو با ال سی دی نداشتم
    توضیح : بنده کاملا واقفم که پلاسما از هر جهت بهتر از ال سی دی هست از هر جهههت! و اینکه این مشکل وجود داره احتمالا از ایکس باکسمه.
    درسته دوست من ، این مشکل در ال سی دی وجود نداره (LCD 40 W400 SONY)

من اصلا این هاله یا نویز رو تو منو xbox360 ندارمچون من دستگام جیتگه و منوی من با ماله شما فرق داره
    راستی منظورت از منو اون جدیدس که با اپدیت جدید اومده یا اون ورژن قدیمی:
    منوی قدیمیه ، پس لازم شد به جای پلیر بلوری ، برم یه PS3 بخرم که هم بلوری باهاش ببینم هم از منوش لذت ببرم !!:27:

سال دیگه؟؟!! ای بابا ، حالا کو تا 720 بیاد ، تازه اونم کپی خور شده و قیمت مناسب !!

11. این کاربر از mvat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان توی نت با نرم افزاری برخوردم که سازندش معتقده فیلم های 2 بعدی رو تبدیل به 3 بعدی میکنه(اینم ازون حرفاست!)

بنام MakeMe3D

از ویژگی های این نرم افزار
    - ارائه ي خروجي با فرمت هاي AVI، WMV، MP4 و MPG
    - امكان تنظيم Horizontal يا Vertical فايل خروجي
    - پشتيباني از فرمت هاي ورودي AVI، WMV، MP4، 3GP،MPG، TS و ...
    - پشتيباني از انواع عينك هاي 3 بعدي، فناوري Shutter و عينك هاي Polarisation
    - تبديل كليپ ها و فيلم هاي معمولي و 2 بعدي به فيلم هاي 3 بعدي
    - توانايي تبديل خودكار رزوليشن تصوير براي iPad، Xbox 360، PS3 و ...
    - تنظيم خودكار شفافيت تصاوير و اضافه كردن افكت هاي عمقي متنوع به فايل
    - توانايي تبديل چندين فايل به طور هم زمان
    - داراي قدرت و سرعت بسيار بالا در تبديل
    - سازگار با نسخه هاي مختلف ويندوز از جمله ويندوز 7
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    حجمش 26 مگا بایت هست
    اگه کسی دانلود کرد باهاش کار کنه ببینه چطوره.
    دانلود و نصب شد ؛ نتایج به دست آمده :
    1- نرم افزار ریجستر نشده است و نیاز به خرید KEY دارد ، و در حال حاضر دارای محدودیت تبدیل حجم می باشد ( حداکثر 5 دقیقه )
    2-یک فایل MKV رو به حالت MP4 به اصطلاح 3D !! تبدیل کردم که هنگام پخش از TV ، می فرمایند : کیفیت این فایل پشتیبانی نمی شود !! ( توضیح این که در کامپیوتر با کیفیتی پایینتر از فایل اصلی و به صورت دوتصویر (ساید بای ساید ) اجرا می شود ؛ با پلیر دیگری هنوز آزمایش نکردم)

13. این کاربر از mvat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه persian_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ایا کسی از دوستان تصاویر 42 اینچ و 50 اینچ vt30 & st30 رو با هم مقایسه کرده؟
    آیا امکان داره تو42 اینچ به خاطر پنل کوچکتر تصاویر درخشانتر و واضح تر به نظر برسن. البته منظورم تو تصاویر sd هست البته sd های استاندارد و مطلوب و البته با کابل کامپوننت یا hdmi
    Last edited by persian_m; 16-01-2012 at 02:02.

15. این کاربر از persian_m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mzy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ایا کسی از دوستان تصاویر 42 اینچ و 50 اینچ vt30 & st30 رو با هم مقایسه کرده؟
    آیا امکان داره تو42 اینچ به خاطر پنل کوچکتر تصاویر درخشانتر و واضح تر به نظر برسن. البته منظورم تو تصاویر sd هست البته sd های استاندارد و مطلوب و البته با کابل کامپوننت یا hdmi
    درسته........ تصاویر sd در سایزهای بزرگ کیفیت پایینتری دارن ولی hd-3d در سایزهای بزرگ کیفیت بهتری دارن............

17. این کاربر از mzy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بهترین تلوزیون CES2012 از دید سایت Cnet
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    شرکت سازنده معتقده که تا سال 2016 قیمت OLED ها معادل قیمت LCD های کنونی میشه
    آیا تا سال 2016 تکنولوژی ساخت پلاسما پیشرفت چشمگیری خواهد کرد؟یا از رده خارج خواهد شد؟یا با همین سبک و سیاق بازهم تلوزیون های 2016 به پای آن نخواهند رسید؟!
    اساتید اهل فن نظر بدهند
    ممنونم.

19. 2 کاربر از arash_a59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •