تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 417 از 503 اولاول ... 317367407413414415416417418419420421427467 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,161 به 4,170 از 5030

نام تاپيک: مشاوره خرید و قیمت خودروهای داخلی بر اساس مدل ( صفر کیلومتر و کارکرده )

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان قیمت mvm کوچیک ها چهار سیلتدر در حد نو چنده ؟
    بین 18 تا 20 ملیون تومان

اگه نباشه جاش خالی می مونه aramesh_61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    نقطه‌ی کوچک آبی رنگ

پيش فرض

سلام
    دوستان پراید 111 lx، سفید، مدل 89، کارکرد 30هزارتا، بدون نقص، بدون رنگ چند میارزه؟
    ممنون

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عزیز برادر بعد از عید پراید خودت هم ارزون میشه. اما اگر کمی صبر کنی و این روش که میگم رو پیاده کنی کمترین ضرر رو متحمل میشی

1- ماشین صفر نخر
    2- پراید رو الان بفروش
    3- یه چند روزی صبر کن ماشینای مدل 93 میان ( البته کمی گرونتر خواهد بود)
    4- عید رو با اژانس گز کن و روز 14 ام برو بازار ببین چه قیامتی از ماشینای توپ هست که ملت ریختن واسه فروش

گزینه 3 و خرید ماشین قبل عید رو بیخیال بشی بهتره. اما فروش قبل عید کولاکه مخصوصا چند روز دیگه. . البته عید بی ماشین
    ممنون از راهنماییت ولی ماشین رو نمیتونم الان رد کنم و ماشین نگیرم ، چون ماشین لازمم و هفته ایی یک بار باید برم شهرستان .
    حالا کلا اگه بزارم ماشین رو بعد از عید بفروشم و همون موقع هم بخرم ، ضررش از الان کمتره یا بیشتر ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه aramesh_61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    نقطه‌ی کوچک آبی رنگ

پيش فرض

سلام
    دوستان پراید 111 lx، سفید، مدل 89، کارکرد 30هزارتا، بدون نقص، بدون رنگ چند میارزه؟
    ممنون
    دوستان اگه امکان داره این سوال منو جواب بدید، ممنون

یه سوال دیگه هم داشتم، الان خرید ام وی ام 530 با توجه به اینکه دیگه سهمیه بنزین بهش تعلق نمیگیره به صرفه هست؟ یه مدل اول 92 گیرم اومده طرف حدوده 30 میلیون میگه، هنوز ندیدمش ولی میگه سالم و بدون رنگه، یکم ارزون نمیگه؟ بخرمش به نظرتون؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

دوستان اگه امکان داره این سوال منو جواب بدید، ممنون

یه سوال دیگه هم داشتم، الان خرید ام وی ام 530 با توجه به اینکه دیگه سهمیه بنزین بهش تعلق نمیگیره به صرفه هست؟ یه مدل اول 92 گیرم اومده طرف حدوده 30 میلیون میگه، هنوز ندیدمش ولی میگه سالم و بدون رنگه، یکم ارزون نمیگه؟ بخرمش به نظرتون؟

قيمت رفيق گمراهت نكنه، درسته چيني جات افت قيمت دارن اما نه اينقدر كه براي مدل سال ميگيد. اگه كاملا سالم بود و مشكل قانوني نداشت بزن تو گوشش.

پرايدت هم حدودا بايد 14 و بيشتر بدي بره. بازار فعلا وضع خوبي داره ملت دنبال ماشينن

6. این کاربر از a_rudi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

ممنون از راهنماییت ولی ماشین رو نمیتونم الان رد کنم و ماشین نگیرم ، چون ماشین لازمم و هفته ایی یک بار باید برم شهرستان .
    حالا کلا اگه بزارم ماشین رو بعد از عید بفروشم و همون موقع هم بخرم ، ضررش از الان کمتره یا بیشتر ؟
    بعد عيد ماشين ارزونتر و فراوون تر ميشه و هوا خوب‌تر هستش و ميتوني مدت كوتاه هم بدون ماشين باشي.

سال آينده يعني بعد از عيد ، افت قيمت ماشين خودت نسبت به ماشيناي مدل 92 به مراتب كمتره.

چون ميخواي ماشين عوض كني فرق چنداني براي شما نداره اين ور عيد يا اونور عيد

8. این کاربر از a_rudi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

علت افت قیمت شدید ۲۰۶ چی هست ؟ مدل ۹۰ یعنی ۳۰ میلیون مدل ۸۶ رو میگید 17 میلیون زیاده ؟ در مورد امنیت بدنه خیلی خیلی ضعیف بنظر میاد دست بزاری رو سقف و کاپوتش مثل پراید میره تو ! من خودم شاهد تصادف یک 206 با پیکان بودم با 60 تا سرعت کاپوت 206 تا نصفه رفت تو روغن و ... شم ریخت بیرون. نمیدونم چطوری میگید امنیتش قبل مقایسه نیست.. البته 206 تو ایران رو میگم نه فرانسه
    کلا تو رنج قیمت 206 دست دوم چه انتخابی هست. این mvm ها که شبیه مزدا2 هست چنده؟؟ ماشین گل چطور؟؟ یک ماشین که امنیت داره معرفی کنید.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

یکی از دوستان پراید نقره ای 141 داره مدل مدل 89 داره میخواد بجاش پژو 206 تیپ 2 بدون صندوق میخواد بگیره . پراید رو چند بفروشه خوبه و 206 رو مدل چه سالیشو بخره که خوب باشه ....
    چون میگن نوش خوب نیست .. حدودا بگید چقدر هزینه باید بکنه
    لطفا قیمت کسی میدونه بده.پراید 30 تاکار کرده بدون تصادف .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

لطفا قیمت کسی میدونه بده.پراید 30 تاکار کرده بدون تصادف .
    141 خيلي بد فروشه و قيمت گم هستش

اين ماشين بايد حدودا 14 قيمت بخوره

12. این کاربر از a_rudi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

علت افت قیمت شدید ۲۰۶ چی هست ؟ مدل ۹۰ یعنی ۳۰ میلیون مدل ۸۶ رو میگید 17 میلیون زیاده ؟ در مورد امنیت بدنه خیلی خیلی ضعیف بنظر میاد دست بزاری رو سقف و کاپوتش مثل پراید میره تو ! من خودم شاهد تصادف یک 206 با پیکان بودم با 60 تا سرعت کاپوت 206 تا نصفه رفت تو روغن و ... شم ریخت بیرون. نمیدونم چطوری میگید امنیتش قبل مقایسه نیست.. البته 206 تو ایران رو میگم نه فرانسه
    کلا تو رنج قیمت 206 دست دوم چه انتخابی هست. این mvm ها که شبیه مزدا2 هست چنده؟؟ ماشین گل چطور؟؟ یک ماشین که امنیت داره معرفی کنید.

تيپ 2 مدل 90 29 تا 30 و تيپ 5 و وي 8 نهايتا 31 تومن بسته به تميزي حالا شايد شب عيد كمي گرونتر. مدل 86 تميز و بي رنگش 22 و كمتر اما ايني كه شما گفتي كامل رنگه و نبايد بپذيري به خاطر اسيد پاشي رنگ كردن. قبلا هم عرض كردم. 17 بخري بد نيست چون كسي ديگه از شما نمي خره.

در مورد امنيت شكل تصادف خيلي مهمه من پرايد ديدم نصف شد و با 5 سرنشين كسي هيچي اش نشد.

206 رو با پرايد مقايسه نكن تو امنيت. و اگر تو ماشين باشي و تصادف كني و سالم بياي بيرون يعني امنيت نه اينكه ماشينه چيزي اش نشه.

اوني كه ديد كاپوت تا نصف رفته يعني جون سرنشين رو خريده كابين كاملا سالم ميمونه.

خدانكنه هيچ وقت تصادف رو تجربه كني اما بگرد چندتا تصوير تصادف از ماشيناي مختلف تو گوگل ببين

به قول دوستي پاركينگت خالي باشه ولي پرايد توش نباشه
    Last edited by a_rudi; 13-02-2014 at 16:00.

14. این کاربر از a_rudi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •