بین 18 تا 20 ملیون تومان
بین 18 تا 20 ملیون تومان
سلام
دوستان پراید 111 lx، سفید، مدل 89، کارکرد 30هزارتا، بدون نقص، بدون رنگ چند میارزه؟
ممنون
ممنون از راهنماییت ولی ماشین رو نمیتونم الان رد کنم و ماشین نگیرم ، چون ماشین لازمم و هفته ایی یک بار باید برم شهرستان .
حالا کلا اگه بزارم ماشین رو بعد از عید بفروشم و همون موقع هم بخرم ، ضررش از الان کمتره یا بیشتر ؟
دوستان اگه امکان داره این سوال منو جواب بدید، ممنون
یه سوال دیگه هم داشتم، الان خرید ام وی ام 530 با توجه به اینکه دیگه سهمیه بنزین بهش تعلق نمیگیره به صرفه هست؟ یه مدل اول 92 گیرم اومده طرف حدوده 30 میلیون میگه، هنوز ندیدمش ولی میگه سالم و بدون رنگه، یکم ارزون نمیگه؟ بخرمش به نظرتون؟
قيمت رفيق گمراهت نكنه، درسته چيني جات افت قيمت دارن اما نه اينقدر كه براي مدل سال ميگيد. اگه كاملا سالم بود و مشكل قانوني نداشت بزن تو گوشش.
پرايدت هم حدودا بايد 14 و بيشتر بدي بره. بازار فعلا وضع خوبي داره ملت دنبال ماشينن
بعد عيد ماشين ارزونتر و فراوون تر ميشه و هوا خوبتر هستش و ميتوني مدت كوتاه هم بدون ماشين باشي.
سال آينده يعني بعد از عيد ، افت قيمت ماشين خودت نسبت به ماشيناي مدل 92 به مراتب كمتره.
چون ميخواي ماشين عوض كني فرق چنداني براي شما نداره اين ور عيد يا اونور عيد
علت افت قیمت شدید ۲۰۶ چی هست ؟ مدل ۹۰ یعنی ۳۰ میلیون مدل ۸۶ رو میگید 17 میلیون زیاده ؟ در مورد امنیت بدنه خیلی خیلی ضعیف بنظر میاد دست بزاری رو سقف و کاپوتش مثل پراید میره تو ! من خودم شاهد تصادف یک 206 با پیکان بودم با 60 تا سرعت کاپوت 206 تا نصفه رفت تو روغن و ... شم ریخت بیرون. نمیدونم چطوری میگید امنیتش قبل مقایسه نیست.. البته 206 تو ایران رو میگم نه فرانسه
کلا تو رنج قیمت 206 دست دوم چه انتخابی هست. این mvm ها که شبیه مزدا2 هست چنده؟؟ ماشین گل چطور؟؟ یک ماشین که امنیت داره معرفی کنید.
لطفا قیمت کسی میدونه بده.پراید 30 تاکار کرده بدون تصادف .
141 خيلي بد فروشه و قيمت گم هستش
اين ماشين بايد حدودا 14 قيمت بخوره
تيپ 2 مدل 90 29 تا 30 و تيپ 5 و وي 8 نهايتا 31 تومن بسته به تميزي حالا شايد شب عيد كمي گرونتر. مدل 86 تميز و بي رنگش 22 و كمتر اما ايني كه شما گفتي كامل رنگه و نبايد بپذيري به خاطر اسيد پاشي رنگ كردن. قبلا هم عرض كردم. 17 بخري بد نيست چون كسي ديگه از شما نمي خره.
در مورد امنيت شكل تصادف خيلي مهمه من پرايد ديدم نصف شد و با 5 سرنشين كسي هيچي اش نشد.
206 رو با پرايد مقايسه نكن تو امنيت. و اگر تو ماشين باشي و تصادف كني و سالم بياي بيرون يعني امنيت نه اينكه ماشينه چيزي اش نشه.
اوني كه ديد كاپوت تا نصف رفته يعني جون سرنشين رو خريده كابين كاملا سالم ميمونه.
خدانكنه هيچ وقت تصادف رو تجربه كني اما بگرد چندتا تصوير تصادف از ماشيناي مختلف تو گوگل ببين
به قول دوستي پاركينگت خالي باشه ولي پرايد توش نباشه
Last edited by a_rudi; 13-02-2014 at 16:00.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)