بابا بسه طفلک به اندازه کافی متنبه شد گناه داره دیگه
بله
خير
بابا بسه طفلک به اندازه کافی متنبه شد گناه داره دیگه
آره فکر کنم ولی درکل مهدوی کیا مصدومهبعید میدونم دیگه کریمی و مهدوی کیا و هاشمیان رو دعوت بکنه
میخواد کلا یه تغییر نسل بده توی تیم ملی
پرسپولیسی م ولی ...
این کار بوی ناجوانمردی داره....
درسته توی اون بازی چند موقعیت مسلم را گرفت...
و اون گل (فرضا)شانسی بود..
ولی بهتر بود که به این تیم نیاد...با آبروی خودش و تیم بازی کرد![]()
هم چنین تبریک به اعضای کمیته انضباطی که با اومدن اکبرپور بیشتر میتونن اضافه کاری داشته باشن![]()
اکبر پور؟؟؟ اوه.. اوه... حتما یه نیم فصل جریمه میشه ...
استقلال بابات تمدید قرارداد برهانی بزرگترین خدمت را به لیگ انجام داد![]()
فکر می کنم به رفتاری که از خودش نشون می ده برمی گردهمن خودم هم موندم چرامردم اینقدرازدایی متنفرند حتی به قیمت باختن تیم ملیشون هم ازاین فرد ناراضی هستند.تواین یک موردبین طرفداران قرمز وآبی اتحادملی برقراره
باهات موافقم
ببین عزیز جان اگه معمارزاده می خواست بیاد پرسپولیس همون بازوبند برای اثبات پرسپولیسی بودنش کافی بود.
در ضمن برای جلب نظر پرسپولیس اون بهترین بازیشو انجام داد.
اون فقط یه اشتباه بود که کلکسیونه این اشتباهاتو می تونین تو بازیای فصل قبل طالب لو ببینید.
این حرفا از کسایی دراومده که دارن از قهرمانیه پرطرفدارترین تیم آسیا می سوزن.و می خوان این قهرمانی رو کم رنگ جلوه بدن ویا نشون بدن که ناجوانمردانه بود.
اما اینا هنوز نفهمیدن که چوب خدا صدا نداره.انقد خبیث بازی درآوردت که تبعید شدن سیزدهم.وگرنه هر چقدرم استقلال بد بود دیگه این حقش نبود که برای بقا با شیرین فراز بجنگه.
از بعضی ها انتظار نداشتیم ولی...
Last edited by amirtaker; 08-07-2008 at 19:25.
این مایلی کهن یه چیزیش میشه
--------------
منبع برنا نیوز
حاجي اين بار از توليدي دايي انتقاد مي کند
مايلي کهن: پيراهن هاي 10 سال پيش تيم ملي از اين لباس ها بهتر بود
رفتار و گفتار محمد مايلي کهن تحت هر شرايطي براي رسانه ها حاوي جذابيت است که شايد يکي از عمده دلايل اين جذابيت،صداقت اين مربي در بيان نقطه نظراتش است.البته ناگفته نماند که صحبت هاي مايلي کهن همواره با واکنش افرادي مواجه شده که وي از آنها انتقاد کرده است.در حاليکه شنيده مي شد برخي از چهره هاي فوتبالي در تلاش هستند تا مايلي کهن و علي دايي را آشتي داده و به اختلاف کهنه آنان پايان دهند، مايلي کهن بار ديگر به انتقاد از دايي پرداخت.
سرمربي سابق تيم ملي کشورمان درگفتگويي با خبرنگار ورزشي برنا شرکت کرده است که متن اين گفتگو در زير مي خوانيد:
* آقاي مايلي کهن، ظاهرا اختلافات شما و علي دايي حل شدني نيست.
- چطور؟
*خبر رسيد که شما در کلاس درس "روته مولر"با پيراهني که آرم توليدي دايي روي آن بوده حاضر نشده ايد؟
- مگر رنگ پيراهن من با بقيه حاضران فرق مي کرد؟
* خير،اما آرم دايي روي آن نبود.شنيديم که شما آرم توليدي دايي را از روي پيراهن تان کنده ايد؟
- آيا رنگ پيراهن من و مدل آن با بقيه فرق مي کرد؟مهم اين است که همه ما يک رنگ و يک مدل پوشيده بوديم.
* اما دايي بافدراسيون قرارداد دارد و آن پيراهن ها طبق همان قرارداد در اختيار مربيان قرار گرفته بود.
- شما وقتي قرار است لباس هاي تيم هاي ملي را تهيه کنيد،بايد بهترين جنس را در اختيار آن قرار دهيد نه اينکه اجناس "بنجل" خود را به فدراسيون بدهيد.
* پس انتقاد شما به جنس پيراهن هاي دايي است؟
- اولا بنده مخلص هرچي شرکت ايراني هستم،اما آدمي نيستم که براي کسي تبليغ کنم.ثانيا شما اين پيراهن ها را ببريد و به چند فرد متخصص در زمينه توليدات پوشاک نشان دهيد تا به شما بگويند از چه کيفيتي برخوردار است.12،10 سال پيش که فوتبال ما داراي کمترين امکانات بود، پيراهن هاي تيم ملي و پوشاک فدراسيون بهتر از حالا بود.اصلا اين لباس ها با لباس هاي آن زمان قابل مقايسه نيست.پيراهن هاي که من ديدم هم از نظر جنس و هم از نظر مدل و دوخت در سطح پائيني بود.
* از اين بحث بگذريم، کلاس هاي " روته مولر " را در چه سطحي ديديد؟
- شما از هر کلاسي مي توانيد استفاده کنيد،اين کلاس هم مثل کلاس هاي قبلي است که تعدادي مربي از سراسر کشور در آن حاضر هستند. همين که اين مربيان در کنار يکديگر قرار مي گيرند و تبادل اطلاعات مي کنند خيلي خوب است.
* پس از جدايي حبيب کاشاني از پرسپوليس و آمدن مصطفوي و قطبي مصاحبه اي از شما درباره اين رفت و آمدها نخوانديم، آيا سکوت شما در اينباره دليل خاصي دارد؟
- بله،دليل خاصي دارد. فعلا نمي خواهم درباره پرسپوليس صحبت کنم.
Last edited by Alireza Taji; 08-07-2008 at 20:18.
خبرگزاري فوتبال ايران – حسين كعبي با حضور در هيات فوتبال استان تهران رسما به تيم سايپا پيوست.
به گزارش خبرگزاري فوتبال ايران، عصر امروز (سه شنبه) اين بازيكن با امضاي قراردادي به اين تيم تهراني ملحق شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)