تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 417 از 860 اولاول ... 317367407413414415416417418419420421427467517 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,161 به 4,170 از 8598

نام تاپيک: Harvest Moon

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    به تو چه آخه؟

پيش فرض

نکته:
    -برای حفاظت از گلخانه در مقابل طوفان، سگ خو را در هنگام خواب(شب قبل از طوفان) در گلخانه بگذارید.
    -برای دستیابی به آب پاش نامحدود آنرا از دریاچه طبقه ی آخر معدن زمستانی پر کنید.
    -برای بدست آوردن توپ بهتر برای سگ، به تپه ی مادر بروید، توپ را از یک طرف پل به طرف دیگر پرت کنید. حدود 100 بار این کار را تکرار کنید سپس توپ را به داخل گودال رودخانه پرت کنید و به مزرعه خود بازگردید. پس از مدتی Won می آید و میتوانید توپ جدید را از او بخرید.( با توپ جدید قلب سگتان زودتر پر میشود)
    اول توپ جدیدی وجود دارد میزان تمرین شما با سگ زیاد شده
    دوم فقط باعث میشید قلب سگتون کم بشه نه گل خونه خراب نشه تنها راهی که گل خونرو خراب نمی کنه اینه که بذر توش نباشه و یا اگه هست بذر هاش در حد 4 تا نقطه باشه
    اطلاعات جمع کن برا اینه دیگه البته سوال خوبی بود بچه های دیگه هم آگاه شدن

به شهر رفتن و مريض شدن كارن فقط يه مشت چرت و پرته كه اين مجله لوحه خانه منتشر كرد.الكي وقتتون رو تلف نكنيد
    اتفاقا شهر و مریض شدن کارن وجود داره موضوع اینه که سی دی های ما چون کپیه در کپی کردن یه سری چیزا مثل این دچار مشکل شدند و ولش کردند دوباره بحث شهر رو میون نکشید که این دفعه خودم گزارش می کنم!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه A.Fire's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Heart of the Sun

پيش فرض

دوم فقط باعث میشید قلب سگتون کم بشه نه گل خونه خراب نشه تنها راهی که گل خونرو خراب نمی کنه اینه که بذر توش نباشه و یا اگه هست بذر هاش در حد 4 تا نقطه باشه

من هیچکدوم از اینارو خودم امتحان نکردم. تو چند تا سایت خارجی گشتم دیدم مطلب جالبیه، براتون ترجمه کردم گفتم شاید به دردتون بخوره. در هر صورت شرمنده.
    از این به بعد سعی میکنم اول خودم امتحان کنم بعد براتون بذارم.

اتفاقا شهر و مریض شدن کارن وجود داره موضوع اینه که سی دی های ما چون کپیه در کپی کردن یه سری چیزا مثل این دچار مشکل شدند و ولش کردند دوباره بحث شهر رو میون نکشید که این دفعه خودم گزارش می کنم!!!
    من فکر نکنم مشکل از کپی که ایران کرده باشه چون اینطوری ممکن بود قسمت های دیگه ای از بازی هم مشکل پیدا کنه و فکر نکنم کسایی که بازی رو کپی کردن هم با یه قسمت از سیدی که مثل بقیشه مشکلی پیدا کرده باشن. در ضمن اگر سیدی های ما ناقصه پس چرا توی هیچ سایت خارجی و تو سرچ گوگل و سایت های دیگه هیچ عکس یا مدرکی از شهر پیدا نمیشه؟
    در کل سه حالت بیشتر نداره:
    1- شهر وجود داره و ما هنوز نتونستیم بریم.
    2-شهر وجود نداره.
    3- شهر وجود داره و ما فقط میتونیم اونو ببینیم(مثل یک دمو) و نمیتونیم توش بازی کنیم.

حالا با توجه به چیزایی که بالا گفتم و اطلاعات خودتون، یکم فکر کنید و ببنید به چه نتیجه ای میرسید.

البته من نگفتم که شهر وجود نداره فقط میگم چرا کسی نتونسته مدرک بیاره.(تو 400 صفحه ی قبل چندین نفر اومدن و گفتن که شهر وجود داره ولی همه یا مموریشون سوخته، یا ps1 شون رو فروختن یا ... بعد یه مدت هم غیبشون زده. البته منظور من چند نفره خاصه)

Last edited by A.Fire; 01-06-2009 at 16:12.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    به تو چه آخه؟

پيش فرض

خواهش می کنم چرا شرمنده بالاخره انسان جایز الخطاست دیگه همه همین طوریند شما سعی خودتون رو کردید ممنون
    به نظر من ممکنه حالت سوم باشه ما اونو به صورت یک دمو می بینیم وقتی که کارن بچه دار می خواد بشه به صورت دمو بچه دار میشه البته مثاله پس اگه مریضم بشه صحنه هاش به صورت دمو صورت میگیره نتیجه ی اخلاقی:شهر وجود داره و ما فقط میتونیم اونو ببینیم(مثل یک دمو) و نمیتونیم توش بازی کنیم. نظر شما چیه بچه ها؟

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

ببيند حجم سي دي چقدر است هر كي مي دند بگه

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Heart of the Sun

پيش فرض

حجم بازی من 325MB. از btn بیشتره(Boy and girl)

راستی این فیلم رو اگه تونستید ببینید. آخرش تلویزیونو روشن میکنه چند تا عکس عجیب غریب میاد(البته کیفیتش یکم پایینه). من تا حالا این عکسارو ندیده بودم شاید شما دیده باشین. بعد نگید اینو که همه دیدن، اول اطلاعات جمع کن و... .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

اطلاعات جمع کن برا اینه دیگه البته سوال خوبی بود بچه های دیگه هم آگاه شدن

من اينا رو امتحان كردم ولي كار نكرد.حدود 100 بار توپ قرمز رو روي پل به اين طرف و اون طرف پرت كردم و بعد انداختمش توي رودخونه ولي بازمwon دزد چيني توپ قرمز به من داد.
    در مورد گلخانه هم از دوستم شنيدم كه گلخانه خراب ميشه و يكي از قلبهاي سگش هم كم شده.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    به تو چه آخه؟

پيش فرض

خوب ما هم که همینو گفتیم چرا دیگه پست مارو نقل قول کردید؟

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Heart of the Sun

پيش فرض

چرا هیچکی چیزی نمیگه. حوصلمون سر رفت. فیلمی که گذاشته بودمو دیدین؟

به نظر شما من برای فستیوال آتیش بازی به کی پیشنهاد بدم؟ به دختری که میخوام باهاش ازدواج کنم یا Kai ؟

یه نظر دیگه ام بدین. من تازه گاو خریدم، الان هم 23 تابستونم. به نظر شما علف بکارم؟ چند تا؟
    جلوی مزرعه یا عقبش؟
    علف = *

------------------------
    ------------------------
    ------------------------

یا

------------------------
    ------------------------
    ------------------------

؟؟؟???

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    به تو چه آخه؟

پيش فرض

کسی سوال نداره
    تا اونجا که ما یادمون میاد اصلا نمی تونی به پسر چیزی بگی فقط دختر بود حالا شاید ما تست نکردیم ولی نمیشد...
    اگه می خوای تزئینی نباشه که عقب بکار بره اما اگه تزئینی می خوای اینطوری بکار حوصلتم سر نمیره
    علف=* بذر= -
    *---------------------- *
    دیگه منظورو که میگیری
    خیلی تشریفاتی میشه اما قشنگ میشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    بار كرديم تو سايلنت هيل

پيش فرض

حجم سي دي من174مگه يعني چي!!!!!!!!!!!!!!!!!را ستي ازA.FIREهم ممنون به خاطر دمو

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •