بعد از 7 سال گوشی عوض کردم و Arc S اولین گوشی آندرویدی من هست.
دوستان من تازه این گوشی خریدم و الان زدمش به شارژ ؛ لطفا اطلاعات لازم رو به من بدید. (نگهداری، شارژ و ... )
چه محافظی براش بگیرم ؟
مرسی
بعد از 7 سال گوشی عوض کردم و Arc S اولین گوشی آندرویدی من هست.
دوستان من تازه این گوشی خریدم و الان زدمش به شارژ ؛ لطفا اطلاعات لازم رو به من بدید. (نگهداری، شارژ و ... )
چه محافظی براش بگیرم ؟
مرسی
سلام
چند تا نرم افزار مثل پلير نصب كردم كه ويجت دارن ولي ويجت هاش تو قسمت ويجت هوم اسكرين نمياد چكار كنم؟؟
یه گاردی کاوری چیزی واسش بگیر پشتش زود خش میوفته.در مورد شارژم بگم که چند روز اول خیلی زود شارژ خالی می کنه چند بار که شارژ و دشارژ بشه باتریش تازه راه میوفته و خوب میشه(واسه من که اینجوری بود)
اگه محافظ صفحه منظورته واسش خودش(همونی که تو پکشه) خیلی خوبه, من گوشی رو که خریدم یه محافظ کپدیسم خریدم انداختم روش بعد اومدم خونه دیدم تو پکش محافظ داره محافظ کپدیس خیلی مضخرف بود بعد دوماه کندمش محافظ خودشو انداختم 120 درجه فرق کرد
بعضی از برنامه ها برای اینکه ویجتهاشون نمایش داده شه باید تو حافظه داخلی نصب شن تو sd نصب کنب نمایش داده نمیشن.
دوستاني كه اين گوشي رو دارن لطفا بگن آيا inbox اين گوشي ظرفيت داره چقدر ميشه اس ام اس ذخيره كرد؟
وقتی گوشی رو میخری یه برچسب محافظ داره روش که این بعد یه مدتی کنده میشه و ... و کندنش آسونه.ولی اینو هم اگه بکنی یه برچسب دیگه داره که اون خودش کافیه و خش هم نمیفته.اگه تو افتاب صفحه گوشی رو ببینی کاملا مشخص هست.حالا اگه دوست داری یه گارد واسه پشتش بگیر ولی به نظر من گوشی از قیافش می افته یه خورده.یه کیف خوب بگیر بسه.بعد از 7 سال گوشی عوض کردم و Arc S اولین گوشی آندرویدی من هست.
چه محافظی براش بگیرم ؟
مرسی
کسی نبود جواب مارو بده؟
منم با pc companion همین مشکل رو داشتم از update service استفاده کن
کسی تونسته gta3 رو روی آرک اجرا کنه? رو ارک من که کند اجرا میشه.زودم می پره بیرون.
Sent from my LT15i using Tapatalk 2
من این بازی روی xperia arcکه قبلن داشتم نصب کرده بودم راحت هم اجرا شد بدون هیچ مشکلی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)