تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 417 از 507 اولاول ... 317367407413414415416417418419420421427467 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,161 به 4,170 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

دو روز پیش تو راه برگشت خونه سر کوچه تعدادی جوان سلحشور و شجاع (!) دعواشون شد و با چوب و زنجیر و چاقو به جون هم افتادن و کلی تلفات هم داد! آقایون سر کوچه رو گرفته بودن و مشغول زد و خورد بودن منم به همین دلیل اصلا نتونستم نزدیک بشم و برم داخل کوچه
    از سر ناچاری کمی صبر کردم فضا آروم بشه بعد رد بشم بعد که دیدم آرام نمیگرند راه رو عوض کردم و رفتم خونه

دیروز که اومدم بیرون یه فردی جلمو گرفتم بعد از احوال پرسی و روبوسی زورکی داستان دعوا رو تعریف کرد و گفت ما دیروز رفتیم شکایت و به شاهد نیاز داریم و تو که از اون عقب شاهد همچیز بودی بیا برای ما شهادت بده تو کلانتری!! منم بهش گفتم برو خدا روزی تو جا دیگه حواله کنه و طرف شاکی شد و گفت مرد نیستی و خواست شلوغ کنه که صحنه رو ترک کردم!!

چیزی که بهم ثابت شد اینه، این افراد علاوه بر بی شعور و وحشی بودن خیلی هم پر رو هستن! تا میتونین اصلا به دعوا ها نزاع های خیابانی نگاه نکنید که دو روز دیگه میان پیشتون میگن بریم شهادت بده!!

جالبه چند وقت پیش تو اینستگرام یه صفحه دیدم که مختص این افراد بود، طرف عکس میذاشت مینوشت لات و چاقو کش فلان جا از خوب های فلان جا

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

در مورد درمان های جراحی دوتا نکته رو رعایت کنین.

در جراحی تجربه مهمتر از دانش هست. ممکنه در جریان جراحی (حتی یه مورد ساده مثل آپاندیسیت) حادثه ای پیش بیاد که پزشک شما به دلیل کم تجربگی نتونه کنترلش کنه پس بنابرین سعی کنین به جراح های کم تجربه اعتماد نکنین حتی اگه خواهر برادر خودتون باشن(البته این افراد حق ندارن شما رو جراحی کنن )

به هیچ وجه برای درمان های جراحی، به دوست و آشناهاتون جراح معرفی و توصیه نکنین، چون اگه کارش خوب دربیاد و رضایت بخش باشه قرار نیست از شما به خاطر معرفی پزشک تشکر کنه و اگر هم که کارش رضایت بخش نباشه کاسه کوزه ها سر شما شکسته میشه و اعتماد طرف از شما سلب میشه و بعدا اگه در هر موردی هرچیزی پیشنهاد یا معرفی کنین بهتون اعتماد نمیکنه. بهز در مورد خانواده خودتون لازم نیست در انتخاب پزشک و بیمارستان و پاراکلنیک برای کسی دخالت کنین.

3. 15 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

سلام

هیچ وقت هیچ کالایی و یا پیشنهاد خرید چیزی رو به دیگران نکنید . به همون دلیل تجربه بالایی .

5. 6 کاربر از mitac بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دو روز پیش تو راه برگشت خونه سر کوچه تعدادی جوان سلحشور و شجاع (!) دعواشون شد و با چوب و زنجیر و چاقو به جون هم افتادن و کلی تلفات هم داد! آقایون سر کوچه رو گرفته بودن و مشغول زد و خورد بودن منم به همین دلیل اصلا نتونستم نزدیک بشم و برم داخل کوچه
    از سر ناچاری کمی صبر کردم فضا آروم بشه بعد رد بشم بعد که دیدم آرام نمیگرند راه رو عوض کردم و رفتم خونه

دیروز که اومدم بیرون یه فردی جلمو گرفتم بعد از احوال پرسی و روبوسی زورکی داستان دعوا رو تعریف کرد و گفت ما دیروز رفتیم شکایت و به شاهد نیاز داریم و تو که از اون عقب شاهد همچیز بودی بیا برای ما شهادت بده تو کلانتری!! منم بهش گفتم برو خدا روزی تو جا دیگه حواله کنه و طرف شاکی شد و گفت مرد نیستی و خواست شلوغ کنه که صحنه رو ترک کردم!!

چیزی که بهم ثابت شد اینه، این افراد علاوه بر بی شعور و وحشی بودن خیلی هم پر رو هستن! تا میتونین اصلا به دعوا ها نزاع های خیابانی نگاه نکنید که دو روز دیگه میان پیشتون میگن بریم شهادت بده!!

جالبه چند وقت پیش تو اینستگرام یه صفحه دیدم که مختص این افراد بود، طرف عکس میذاشت مینوشت لات و چاقو کش فلان جا از خوب های فلان جا
    اکه چیزی دیدی حق اینه که شهادت بدی. اگه حقی ضایع شده یا موضوع مهمی هست ترس رو باید کنار بذاری و حقیقت رو بگی.
    اینکه از ترس بگی من چیزی ندیدم خیلی زشته ...

7. 3 کاربر از anti-military بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

اکه چیزی دیدی حق اینه که شهادت بدی. اگه حقی ضایع شده یا موضوع مهمی هست ترس رو باید کنار بذاری و حقیقت رو بگی.
    اینکه از ترس بگی من چیزی ندیدم خیلی زشته ...
    اگه کنار خیابون به فردی تجاوز بشه و کشته بشه و بعد پخته بشه و خورده بشه و من شاهد اون باشم و بتونم حرکتی انجام بدم یا جان فرد رو نجات بدم از نظر اخلاقی درست این است که دخالت کنم و جان فرد رو نجات بدم ولی وظیفه ای بر گردن من نیست و قانونی منو مجبور نمیکنه تا با اخلاق باشم و دخالت کنم، بنده شاید ترجیح بدم اخلاق رو رعایت کنم شاید هم ترجیح بدم دخالت نکنم و این موضوع به خود فرد بستگی داره!
    مهم نیست که شما چه فکری میکنی! اینکه فلان کس فکر میکنه فلان کار زشته یا خوشگل و انتظار داشته باشه که مطابق میل خودش بقیه رفتار کنن مغلطه ذهنیت گرایی هست .

در این تاپیک تجربه ها مطرح میشه و برای قضاوت دیگران کسی پست نمیده

در راستای قانون تاپیک بحث رو به هیچ وجه ادامه نمیدم پس بیهوده نقل و قول نگیرید و نظم تاپیک رو به هم نزنید

9. 4 کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

تو آسانسور یه مرکز خرید بودم ظرفیت تقریبا تکمیل بود شاید جای یکی دو نفر دیگه بود همه میرفتند طبقه آخر طبقه وسط یه خانواده چهار پنج نفره یه آقا بقیه خانم جوان با کالسکه بچه خواستند بیان هر چی بهشون گفتند تکمیله گوش نکردند یارو گفت نه ما هم دکمه زدیم باید بیایم ، خلاصه اینا اومدن شوهره رفت ته کالسکه بچه وسط زنش و خواهراش یا خواهر زناش همینجور وسط مردهای غربیه کیپ تا کیپ پرس شدن اصلا یه وضعی بود یه غلطی کرده بودن حالا توش مونده بودن ، یعنی آدم با محرمش هم اینقدر تو جمع فشرده نمیچسبید که این وضعیت رو اینا ایجاد کردن
    نتیجه اینکه واسه یه کار غیر منطقی و احمقانه و بی اهمیت که حق هم با شما نیست لجبازی نکنید که بعدش تبعات و مشکلاتش هم تقصیر خودتون خواهد بود. کمتر از یه دقیقه اگه صبر میکردند آسانسور بر میگشت . جالبتر اینکه آسانسور هم خالی برگشت !
    Last edited by Captain_America; 08-07-2016 at 20:20.

11. 4 کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Zachyrock's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام

هیچ وقت پولی رو دسته کسی ندید اول کار - حال چه برای خرید باشه حال چه برای انجام کاری - هر وقت کار انجام شد پول رو بدید
    بدترین تجربه زندگیم رو دارم چند سال پیش حدود 50 میلیون به کسی دادم که کاری انجام بده واسم حتی ازش سفته گرفتم که نتونه پولمو بوخوره ولی باور کنید در عرض چند ماه خونه و ماشینشو فروخت و دیگه پیداش نشد منم زود متوجه شدم ولی جناب قانون منو یک سال الاف کردن تا حکم جلب طرفو گرفتم اون موقع دیگه فایده نداشت و طرف جیم شده بود و هیچ وقت پولم گیرم نیومد .طرف از چند نفر دیگه هم پول گرفته بود خلاصه همرو چاپید

بازم میگم هیچ وقت هیچ پولی رو تو دست هیچ کس نزارید حتی اگه بهتون سند یا چک یا سفته یا هرچیز دیگه ای بده

اینا هیچ ارزشی ندارن و تا شما بخواین برید کلانتری و پیگیری کنن مطمعین باشید طرف رفته دیگه.

13. 13 کاربر از Zachyrock بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

تو آسانسور یه مرکز خرید بودم ظرفیت تقریبا تکمیل بود شاید جای یکی دو نفر دیگه بود همه میرفتند طبقه آخر طبقه وسط یه خانواده چهار پنج نفره یه آقا بقیه خانم جوان با کالسکه بچه خواستند بیان هر چی بهشون گفتند تکمیله گوش نکردند یارو گفت نه ما هم دکمه زدیم باید بیایم ، خلاصه اینا اومدن شوهره رفت ته کالسکه بچه وسط زنش و خواهراش یا خواهر زناش همینجور وسط مردهای غربیه کیپ تا کیپ پرس شدن اصلا یه وضعی بود یه غلطی کرده بودن حالا توش مونده بودن ، یعنی آدم با محرمش هم اینقدر تو جمع فشرده نمیچسبید که این وضعیت رو اینا ایجاد کردن
    نتیجه اینکه واسه یه کار غیر منطقی و احمقانه و بی اهمیت که حق هم با شما نیست لجبازی نکنید که بعدش تبعات و مشکلاتش هم تقصیر خودتون خواهد بود. کمتر از یه دقیقه اگه صبر میکردند آسانسور بر میگشت . جالبتر اینکه آسانسور هم خالی برگشت !
    مردای غریبه و نا محرم الان دیگه معنی نداره اینم تجربه من

آخر فروم باز mojt90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2016
    محل سكونت
    در سایت های :::::مای موویز - والا مووی - کینگ مووی و imovies-dl ::

پيش فرض

هیچ وقت به حساب کسانی که اصلا نمیشناسید پول واریز نکنید !

عضو تیم زیرنویس فارسی taghi_ramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

یه راه ساده و کلی برای غلبه بر همه مشکلات مالی که تو دو سه صفحه اخیر مطرح شده اینه که اصلاً نذارید تو جیبتون پول بمونه که کسی بخواد بدزده یا ازتون قرض بگیره و پس نده!

بنده پارسال نشستم حساب کتاب کردم دیدم چهار ماه کار کردم حقوق گرفتم ، از حقوق این چهار ماه کلاً 200 هزار تومن بیشتر برام نمونده
    با یه بررسی سطحی دیدم پولو خرج کردم ، ولی در راه نادرست. به زبون ساده ولخرجی کردم، یا رفته به جیب دیگران به صورتی که قابل پس گرفتن نیست.
    بلافاصله رفتم یه وام گرفتم ، با مبلغ قسط تقریباً بالا. مبلغ وامو گذاشتم تو یه حساب سرمایه گذاری غیرقابل برداشت!
    الان تقریباً همه درآمدم میره به قسط اون وامه ، ولی شکل و کیفیت زندگیم هیچ فرقی نکرده. فقط بالاجبار ولخرجی نمیکنم! پولی هم دم دست ندارم که به کسی قرض بدم ، یا کسی بیاد ازم کلاهبرداری کنه ...

17. 7 کاربر از taghi_ramzi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •