تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 417 از 4105 اولاول ... 3173674074134144154164174184194204214274675179171417 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,161 به 4,170 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام دوستان.یه سوال داشتم.
    این که میگن مشمول باید خودش رو تا فلان زمان "معــرفی" کنه ، این معرفی کردن کدوم مرحله است.وقتی که اطلاعات از پلیس + 10 تو سیستم نظام وظیفه ثبت میشه یا زمانیه که مدارک مشمول به دست سازمان میرسه ؟

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوستان.یه سوال داشتم.
    این که میگن مشمول باید خودش رو تا فلان زمان "معــرفی" کنه ، این معرفی کردن کدوم مرحله است.وقتی که اطلاعات از پلیس + 10 تو سیستم نظام وظیفه ثبت میشه یا زمانیه که مدارک مشمول به دست سازمان میرسه ؟
    سلام.
    دوست عزیز همین که پلیس+10 مدارک رو ثبت کنه دیگه معرفی شدی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام ...
    يه سوال مهم داشتم ....
    من اعزامم اول شهريور و سپاه محمد رسول الله پذيرش گرفتم .... برگه كفايت از آموزش هم دارم ...از يكي از بچه ها شنيدم كه ميگن بايد حتما 6 ماه از بسيج فعالت گذشته باشه تا برگه كفايت رو قبول كنند ...من هنوز 6 ماه از زمان بسيج فعال شدنم نگذشته ....كسي اطلاعاتي در مورد اين قضيه دارم ...
    اون موقعي كه رفتم براي پذيرش و برگه كفايتم رو دادم بهشون حرفي در مورد اين قضيه نزدند ....

خيلي نگرانم...اگه كسي چيزي ميدونه لطفا بگه ....
    همچین قانونی نیست . شما فقط باید زمانی که دوره تکمیلی رورفتی کارت فعال داشته باشی .یعنی روز شروع دوره تکمیلی کارت فعال داشته باشی

اگه نباشه جاش خالی می مونه mortez maya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

درست میفرمایید.وقتی اموزشیتون تمام بشه بهتون میگن که امریه هاتون جوره یا نه.
    در ضمن برای اطمینان به اداره مربوطه و نظام وظیفه برید و میختون رو محکم بکوبید.
    در مورد پذیرش سپاه هم همینطوره ؟ یعنی آخر آموزش میگن ؟ لازمه ما هم مدارکی ببریم که پذیرش شدیم ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Slim_shady's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

پسرخاله من 4 سال از سربازی فرار کرد
    حتی اوایل تا دیالیز رفت
    الان داره خاطرات سربازیشو تعریف می کنه
    تو هم بهتر به جای اینکه ازش فرار کنی
    بگو بهشون که می خوای سرباز سفر باشی درجه نگیری ولی تو شهر خودت بمونی
    اون موقع حالشم می بری موسیقیم یا هر هنر دیگیو بلد باشی که اونجا کیفم می کنی

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

در مورد پذیرش سپاه هم همینطوره ؟ یعنی آخر آموزش میگن ؟ لازمه ما هم مدارکی ببریم که پذیرش شدیم ؟
    اینی که گفتم مال ارتش بود.
    ولی فکر کنم همه ارگان ها همین جوره.اگر نامه اون اداره به نظام وظیفه رسیده باشه و جریان اوکی شده باشه هیچ مشکلی نیست.
    واسه همین میگم برین نظام وظیفه شهرتون و بپرسین که امریه ها ردیف هست و اطمینان حاصل کنید.
    مثلا یکی دو سال پیش تو یه ارگانی امریه های منابع طبیعی به کل لغو شده بوده و همه سربازا رو فرستادن پادگان ها ی جنوب(قرار بود همگی تو ادارات منابع طبیعی شمال باشن).
    فردا برین اون اداه مربوطه و نظام وظیفه ببینین هر که هر دو نامه تون رو ردیف کردن یا نه.

---------- Post added at 06:12 PM ---------- Previous post was at 06:09 PM ----------

سلام خدمت دوستان عزیز-واقعا ممنون واسه این همه راهنمایی
    آقا من یک سوال دارم:
    چند تا از دوست های من در تاریخ 1تیر و 1اردیبهشت به خدمت اعزام شدن و هردو هم در 01 تهران بودند.
    و هردو هم بعد از رسیدن به پادگان و تحویل گرفتن لباس ها گفته شده بود برید 1هفته دیگه بیاین.
    حالا من هم 1شهریور اعزامم همون 01 تهران-از اونجا که دقیقا 9 روز آخر ماه رمضون هم توی همین تاریخ -و شب های قدر-به نظرتون احتمال داره به ما هم بگن بعد عید فطر بیاید؟؟
    و در آخرین باری که با دوستام حرف زم گفتن تا تاریخ دقیقا شروع خدمتت مشخص نشده موهاتو نتراش-یعنی اگه گفتن مثلا برید 10 شهریور بیاید واسه همون 10 شهریور بتراش-اول شهریور نیاز نیست-
    البته قوانین پادگان های مختلف باهم متفاوت اما دوستان اگر اطلاع دارند ممنون میشم بهم بگید و راهنماییم کنید-
    آخه نتایج ارشدم 7شهریور میاد!
    ببخشید که دوباره تکرار کردم ! اخه به شدت منتظر جواب این سوالم.....
    حالا 4-5 روز مو داشتن ارزش نداره که.یعنی اینقدر ارزش داره؟یهو دیدین گفتن بمونین و مجبور شدین برین ارایشگاه پادگان.اونوقت یه ماشین هست و 2000 نفر آدم.اگر بچه تهران یا کرج هستین شاید بگن برین 2-3 روز بعد بیاین.اگر شهرتون از تهران دوره مطمئن باش موندگاری.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mortez maya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

ینی که گفتم مال ارتش بود.
    ولی فکر کنم همه ارگان ها همین جوره.اگر نامه اون اداره به نظام وظیفه رسیده باشه و جریان اوکی شده باشه هیچ مشکلی نیست.
    واسه همین میگم برین نظام وظیفه شهرتون و بپرسین که امریه ها ردیف هست و اطمینان حاصل کنید.
    مثلا یکی دو سال پیش تو یه ارگانی امریه های منابع طبیعی به کل لغو شده بوده و همه سربازا رو فرستادن پادگان ها ی جنوب(قرار بود همگی تو ادارات منابع طبیعی شمال باشن).
    فردا برین اون اداه مربوطه و نظام وظیفه ببینین هر که هر دو نامه تون رو ردیف کردن یا نه.
    آقا من منظورم امریه نبود. منظورم پذیرش از سپاه بود.

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

آقا من منظورم امریه نبود. منظورم پذیرش از سپاه بود.
    آخه سوالتون تنها همین جواب رو داشت.
    کسی که تو آموزشی به کسی نمیگه کدوم نیرو افتادی.قبلش یا شما اقدام کردی و برگه سبزت رو میدی سپاه و اعزامت میوفته اونجا.یا از طریق شانس وقتی برگه سفیدت بیاد میوفتی سپاه.
    همینا بود.

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز-واقعا ممنون واسه این همه راهنمایی
    آقا من یک سوال دارم:
    چند تا از دوست های من در تاریخ 1تیر و 1اردیبهشت به خدمت اعزام شدن و هردو هم در 01 تهران بودند.
    و هردو هم بعد از رسیدن به پادگان و تحویل گرفتن لباس ها گفته شده بود برید 1هفته دیگه بیاین.
    حالا من هم 1شهریور اعزامم همون 01 تهران-از اونجا که دقیقا 9 روز آخر ماه رمضون هم توی همین تاریخ -و شب های قدر-به نظرتون احتمال داره به ما هم بگن بعد عید فطر بیاید؟؟
    و در آخرین باری که با دوستام حرف زم گفتن تا تاریخ دقیقا شروع خدمتت مشخص نشده موهاتو نتراش-یعنی اگه گفتن مثلا برید 10 شهریور بیاید واسه همون 10 شهریور بتراش-اول شهریور نیاز نیست-
    البته قوانین پادگان های مختلف باهم متفاوت اما دوستان اگر اطلاع دارند ممنون میشم بهم بگید و راهنماییم کنید-
    آخه نتایج ارشدم 7شهریور میاد!
    محاله که 9 روز مرخصی به شما بدن.
    تو تا هفتم حتما کچل میشی شک نکن پس بهتره خودت کچل کنی کلت یه بادی بخوره

10. این کاربر از hts1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام خدمت دوستان محترم.
    من لیسانسم و تاریخ اعزامم 90/6/1 .
    افتادم نیروی هوایی ارتش پدافند مشهد.
    1.می خواستم بدونم وضعیت این پادگان چطوریه؟
    2.ایا بعد از اموزشی دوره کد می خوریم؟(کجا؟)
    3.با توجه به اینکه هفته اول با ماه رمضان تداخل داره احتمالش هست که یکهفته اول رو به ما مرخصی بدن ؟(چون من از اهواز اعزام میشم)
    4.راستی بنده معاف از رزم هم شدم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •