من حدود یک هفته پیش از بازار رضا 1 ترا سیگیت گوفلکس رو خریدم 220 تومن!
من حدود یک هفته پیش از بازار رضا 1 ترا سیگیت گوفلکس رو خریدم 220 تومن!
اختلاف قیمت 1 ترابایت و 2 ترابایت بعضی وقتها خیلی کم میشود. بطوریکه با 20-30 هزار تومان، میتوانستی 2 ترابایت بخری.
موقع خرید قشنگ بازار را بگردید. بعضی وقت ها برخی مغازه ها خوب تخفیف میدهند. ( شاید بخاطر اینکه جنسشان را ارزانتر خریدند و یا اینکه مدت زیادی روی دستشان باد کرده و میخواهند رد کنند)
زمانی که من هارد 2 ترابایت اینترنال را 200 گرفتم، هیچ مغازه ای زیر 215 نمیدادند. ولی یک مغازه پیدا شد که 200 میداد. همان هارد با همان گارانتی و مشخصات.
سلام
مدتیه که میخواهم یه هارد کمکی برای لپتاپم بگیرم. ولی انگار دلار نمیخواد پایین بیاد. جالب اینکه دلار بالا رفته، ولی قیمت وسائل دیجیتال کمی پایین اومده.
حالا:1- فکر نکنم تا یکسال دیگه بیشتر از 500 گیگ نیاز داشته باشم.
2- خیلی قرار نیست جابجاش کنم. فضای یدکی لپتاپ حساب میشه. چون هارد لپتاپ 320 تاست.
3- بار اولم هست که میخوام اکسترنال بگیرم و میخوام بدونم بجز این دو برند معروف، به بقیه هم میشه اعتماد کرد؟
4- میخوام لپتاپ را Dual Boot کنم و ویندوز8 را روی هارد اکسترنال سوار کنم. میشه؟
خوب، با این حساب چی بگیرم؟ (جویای نظر همگی هستم؛ بویژه استاد عطا)
سلام
با توجه به اينكه فقط 500 گيگ ميخواهيد پيشنهادم اينه كه از انواع پرتايل رو بخريد . چون ممكنه مدلهاي آداپتور دار كمتر از يكترابايت به راحتي در بازار پيدا نشه و اگر هم پيدا بشه ممكنه تفاوت قيمت كمي با انواع پرتابل داشته باشند ضمن اينكه راه اندازي هاردهاي پرتابل نسبت به هاردهاي آداپتوري راحتتر و آسانتر هست .
بلي ميتوان اعتماد كرد ولي بهتره كه از برخي برندها دوري كنيد .
بلي ، مشروط بر اينكه لپتاپ شما بوت از usb رو ساپورت كنه . اگر بوت از usb3 رو ساپورت كنه بسيار عاليست . در غير اينصورت بوت و اجراي ويندوز از usb2 ممكنه كند و زمانبر باشه .
اينطور كه شما گفتيد قصد نصب ويندوز 8 هم داريد بنظر من بهتره كه هارد لپتاپتون رو به 500 گيگ ارتقا بديد و هارد قديمي 320 گيگ رو با خريد يه باكس به اكسترنال تبديل كنيد .
Last edited by ata.royalfalcon; 26-06-2012 at 10:55.
دستت درد نکنه، مثل همیشه informative !
ولی در مورد تعویض هارد داخل با اکسترنال، یه بار شما یا یکی دیگه از دوستان، همین را گفت که بعد بحث ادامه پیدا کرد، شما گفتید که بجای تعویض و دستکاری هارد اکسترنال بگیرم.
یعنی داستان این بود که هارد لپتاپ گیرم نیومد و صحبت از باز کردن هارد اکسترنال و گذاشتن هارد لپتاپ در کیس آن بود.
مگه بوت از هارد داخلی سریعتره؟ آخه لپتاپ usb2 است و فکر کنم سرعت هارد درونی هم کم باشه. میشه توضیح بدید؟ یا اینکه هر دو ویندوز را روی هارد درونی نصب کنم و هارد بیرونی را بگذارم برای Stock.
اصراری بر 500 بودن هارد ندارم. اگه 2 ترا هم بخرم، مسأله ای نیست. ولی فعلاً نیاز ندارم. با توجه به اینکه جابجایی زیاد ندارم، حتا به فکر آداپتوری هم افتادم.
میبخشی این قدر مته به خشخاش میگذارم. نظر نهایی شما چیه؟ WD, Seagate, Adata, Silicon Power, (اون دوتا داره تو بازار زیاد میشه، با گارانتی)
آداپتوری یا USB؟
البته من دیگه اون بحث رو یادم نمیاد !!! ولی اگر واقعاً هارد لپتاپی در بازار پیدا نمیشه به نظر من هم درست نیست که هارد اکسترنال خریده بشه برای استفاده از هارد داخل باکس . به دو دلیل ، اول ابطال گارانتی و دومی هم اینه که بعضی از هاردهای پرتابل اساساً قسمتی به نام sata to usb ندارند بعبارت دیگه usb on board هستند و کلاً sata در کار نیست (مخصوصاً وسترنهای پرتابل جدید) .
اگر هارد اینترنال دارای اینترفیس sata باشد بوت از هارد اینترنال خیلی سریعتر از usb2 خواهد بود . برای اینکه متوجه بشید آیا هارد اینترنال لپتاپ شما sata هست یا IDE میتونید نرم افزار hdtune رو نصب کنید و از قسمت info متوجه مشخصات هارد اینترنال لپتاپ بشید .
پیشنهادم اینه که هر دو ویندوز رو روی هارد اینترنال نصب کنید و فایلهایی که کمتر مورد نیاز هست رو روی هارد اکسترنال نگهداری کنید .
adata که توصیه نمیکنم . اگر خواستید Silicon Power بخرید میتونید مدل armor a80 رو بخرید که ضد ضربه هست (البته سعی نکنید ضد ضربه بودن رو عملاً تست کنید!!!) .
وسترن my passport هم خوبه ولی باکس خیلی ظریفی داره و زود خط و خش میافته و دل آدم رو میزنه !!! خودم 500 گیگ سیگیت goflex رو تیر ماه سال پیش خریدم 78 هزارتومن و تا الان هم هیچ مشکلی نداشته . این سیگیت هم یه کاور نایلونی ظریف داره که اگر جداش نکنید میتونه از باکس در برابر خط و خش محافظت کنه .
عطا جان، مدلهای My Passport و My Passport Essential و My Passport Essential SE فرقشان در چیه؟ از نظر سخت افزاری و نرم افزاری.
در حجم یکسان قیمتهایشان متفاوته؟
2 ترا مگه اکسترنال گوفلکس هم هست؟؟
نمی دونستم
البت 1 گیگش رو هم جاهای دیگه 250 می دادند!!
جناب عطا! سپاس.
لپتاپ من فوجیتسو لایف بوک است که در Datasheet این مدل، همه هاردها را Sata نوشته.
پس یه 500 سیگیت یا وسترن میگیرم. بیخودی هم تا حالا منتظر موندم. دلار بالا میره که پایین نمیاد.
با سلام از کارشناس محترم تقاضای راهنمائی دارم تصمیم به خرید هارد پرتابل 1 ترا یا 2 دارم ترجیحا یو اس بی 3 و 2 میخوام که با یو اس بی تلویزیون های براویا سونی سازگار باشه اگر مدلی هست که حتما تست کردید و یا با شرط سازگار بودن بفروش میرسانید حتما به بنده خبر دهید و قیمت آنرا هم بفرمائید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)