کرمانشاه سرعت 2 مگ که تقریبا با 1مگ برابره الان! یعنی حدودا 250 دانلود میکنه! که همون خود 2مگ میشه دیگه!کرمانشاه سرویس حجمی 2 مگ 3 گیگ -قیمت 18325 هزرا تومان -سرعت (تقریبا) 4 مگ![]()
کرمانشاه سرعت 2 مگ که تقریبا با 1مگ برابره الان! یعنی حدودا 250 دانلود میکنه! که همون خود 2مگ میشه دیگه!کرمانشاه سرویس حجمی 2 مگ 3 گیگ -قیمت 18325 هزرا تومان -سرعت (تقریبا) 4 مگ![]()
عجب! بريد؟! دقيق مطمئن نيستم اما فكر كنم خودت چند صفحه قبل گفتي ما ماهي 40 نداريم ك بديم مخابرات! حالا بريد! شد؟
دقت كنيد! 5ساعت در روز رايگانه، ميشه حدودا 1/5 روز! شايد سرعت شبا بد نباشه اما دقت كنيد كه اولا بايد 4/5 روز رو مراقب حجم باشيد، و 1/5 هم شب كار شيد! واسه اوناي كه دانشجون يا سر كار ميرن، اصلا نميشه! از خواب بزني ك دانلود كني؟ اوناييم كه بيكارن و همش آنن، باز بايد كلي از روز مراقب حجم باشن
بهنام از اسیاتک سرویس داره نه مخابرات ! اونیم که گفت ماهی 40 تومن نداره بده من بودم!
پیشنهاد این موضوع رو هم خودم دادم ... دیگه مشکل کجاست؟
بهنام از آسیاتک نت داره! بیاد نمیگن شما چیکاره ای؟ میندازنش بیرون از اونجا
ویرایش: اه میثم 30ثانیه زودتر پست زدی
خب میشه یه کاری کرد که سیستم خودش روشن شه و دانلود کنه و ساعت6 هم خاموش شه!دیگه بیدار بودن هم لازم نیستدقت كنيد! 5ساعت در روز رايگانه، ميشه حدودا 1/5 روز! شايد سرعت شبا بد نباشه اما دقت كنيد كه اولا بايد 4/5 روز رو مراقب حجم باشيد، و 1/5 هم شب كار شيد! واسه اوناي كه دانشجون يا سر كار ميرن، اصلا نميشه! از خواب بزني ك دانلود كني؟ اوناييم كه بيكارن و همش آنن، باز بايد كلي از روز مراقب حجم باشن![]()
Last edited by 5ajad; 21-11-2012 at 18:33.
دوست عزیز کلا" روی 20 مگ می بندن دیگه،بستگی به خط داره،یکی سرعتش می شه 22 مگ، یکی می شه 15 مگ
پینگ باز رید .
قبل از اینکه جواب بدم میثم و سجاد جواب دادن ،من آسیاتک دارم مطمئن باش اگه مخابرات داشتم و از سرویسم ناراضی بودم قطعا پیگیری میکردم
نیاز نیست که بیدار بمونی
توی scheduler دانلود منیجر ساعت شروع رو میزاری 1:01 و ساعت پایان 5:59 و تیک turn off رو میزنی بعدش میری میخوابی
مخابرات مازندران چند وقته که داره سرویس میده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)