بری صفحه های قبل من کامل توضیح دادم دادا
خودم دارم از اون روش استفاده میکنم،تا الان هم بعد از 8 ماه فقط 3% خرابی داشته
البته لپ تاپ با لپ تاپ فرق میکنه،اما اون دستور کلا واسه لپ تاپ های گرم مثل N61 به نظرم بهترینه
بری صفحه های قبل من کامل توضیح دادم دادا
خودم دارم از اون روش استفاده میکنم،تا الان هم بعد از 8 ماه فقط 3% خرابی داشته
البته لپ تاپ با لپ تاپ فرق میکنه،اما اون دستور کلا واسه لپ تاپ های گرم مثل N61 به نظرم بهترینه
بدبخت شدم
لولای لپتاپ منم شکست!
این دیگه چه داستانیه!
فقط سمت راستیه. کاملا در نیومده ولی معلومه شکسته ار داخل.
پوریا تو که تجربه داری راهنماییم کن. تاپیکت رو خوندم. گفته بودی 20 تومن هزینش هست؟ چند وقته بهت دادن؟
بدبختی من اینه که باید بفرستم تهران.
ادیت:
الان رفتم تاپیکت رو دوباره دیدم، هزینش 26 تومن بود و لولای چپ، درسته؟
برایمن مثل مال تو در نیومده و ظاهرش سالمه، ولی درش رو تکون بدی معلومه لولا شکسته.
راستی گارانتی من ویستا هست.
Last edited by afshin b; 12-01-2012 at 17:10.
هم عجیبه هم جالب،که مال توام بعد از من شکسته !
نگران نباش،فقط اون تو (پشت اون پوشش پلاستیکیه)2 تا سیم هست،حواست باشه الان که شکسته زیاد تکون نخوره که اون سیم ها قطع نشه،مشکل حادی نیست،درستش میکنن واست
الان پیام خصوصی میدم بهت![]()
سلام
اربعین حسینی را به همه عزیزان فعال تاپیک تسلیت عرض میکنم.
سلام علیکم
عجب مورد عجیبی واقعا!! شکستگی لولا!
یعنی این مورد تو همه این سری وجود داره!؟
راه پیشگیری!
---
جناب پوریا داستان شما و امرتات در مورد این قضیه رو به کلی خوندم
خیلی خوشحال شدم از همت و پشتکارتون
و درس خوبی که امیدوارم برای خودم و تمام دوستان سرمشق شده باشه..
فقط گویا نتیجه بخش دبی هم اونو جز گارانتی محسوب نکرده!؟
و این که اگه تو متنتون آدرس میل های ارسالی (بخش خاورمیانه ایسوس) و کلا تلفن ها و... بود میتونست کمک بیشتری به سایر دوستان بکنه..
تشکرات
+
این صفحات قبل منظور کدام صفحست؟!بری صفحه های قبل من کامل توضیح دادم دادا
من چند صفحه ای ورق زدم چیزی نبود..
Last edited by AMIRHJ; 14-01-2012 at 07:02.
سلام،پوزش بابا تاخیر در پاسخ
من امروز امتحانام تموم شد،الان از زندان آزاد شدم
در خصوص شماره اینا من عمدا نزاشتم،هرکس که به مشکل برخورد یه زحمت بکشه بهم پپیام بده تو اونجا خدمتش میگم،مثل اقا افشین عزیز
خوب،باطری
ببین عزیز،نگه داری از باطری واسه هر لپ تاپ یه چیز متفاوته،در مورد لپ تاپ های گرم،بالای 50 درجه،بهترین کار اینهکه فقط مواقع نیاز باطری به دستگاه وصل باشه و مواقعی که استفاده نمیکنین باطری رو در بیارین و 2 هفته یک بار یه دشارژ بکنین و با شارژ خدود 40 % نگهش دارین،اینم بدونین که باطری شدیدا دشمن باطریه و دلیل اصلی خرابی باطری لپ تاپ های قوی هم همینه
اگه لپ تاپ دماش پایینه نیازی نیستش که باطری رو در بیارین،همیشه بزارین رو لپ تاپ باشه،اما اینم بادتون باشه که هر باطری یه عمر مفید داره،حدود 500 سایکل شارژ و دشارژ،پس وقتی این تعداد تموم شه باطری در هر صورت حتما خراب میشه
راستی بچه ها یه نکته الان یادم اومد بگم
4-5 روز پیش بود،ونت خروجی هوا رو با این بادگیر های کوچیک که با فشار دست کار میکنن هوا گرفتم بهش،کلیییی گرد و خاک ازش بیرون اومد،همینطور از پورت ها و ....
جالبه بعد از تمیز کردنش دمای دستگاه تو حالت استفاده از وب و پروسس طبیعی تا 51 هم پایین اومد
به شما هم پیشنهاد میکنم این کار رو انجام بدین،من که دستگاهم رو خیلی کم بیرون از خونه میبرم این وضعش بود دیگه چه برسه به اون هایی که زیاد میبرن تو محیط های پر گرد و خاک![]()
مثل من ! بعضی ها میگن این لپ تاپه یا دسک تاپ ؟!من که دستگاهم رو خیلی کم بیرون از خونه میبرم این وضعش بود دیگه چه برسه به اون هایی که زیاد میبرن تو محیط های پر گرد و خاک
اگر سبک تر بود و زیر یک تومن شاید میبردم..
ولی خودمونیم ها ، این لپ تاپ یک سال و نیم پیش جزو بهترین های اسوس بود با یک و سیصد اینطورا میشد خرید..العان یه لپ تاپ متوسط ایسوس رو باید همین حدودا بخرید..N55SF حدود 1.800 شده !!
سلام افشین جان لپ تابت را چیکار کردی درستش کردی یا نه؟
سلام
قرار شد اون کسی که ازش خریدم با گارانتی هماهنگ کنه هر وقت قطعه رو آوردن لپتاپ رو بفرستم.
الان ظاهر لپتاپم مشکلی نداره، یعنی کسی ببینه نمی تونه بفهمه که لولاش شکسته. اما این تا وقتیه که درش رو باز و بسته نکنم.
بعد اینکه من سرچی که کردم متوجه شدم این مشکل برای خیلی از دارندگان این لپتاپ پیش اومده و یه مشکل رایجی شده انگار.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)