من با خوندن اون پست جواب 2 و 6 رو گرفتم ولی هنوز با 1 و 3 و 4 و 5 مشکل دارم اگه میشه راهنمائیم کنید.
من با خوندن اون پست جواب 2 و 6 رو گرفتم ولی هنوز با 1 و 3 و 4 و 5 مشکل دارم اگه میشه راهنمائیم کنید.
یعنی سازندگان بازی فکر نکردن ممکن کسی از اسم بازیکنان حریف که روشون نوشته خوششون نیاد؟
مهرداد جان چند بار به این مشکل جواب دادم... باز هم عرض می کنم خدمتت:
مشکل ارور دادن در آخر دانلود مربوط میشه به وجود ادیت فایل دستکاری شده. برای جلوگیری باید قبل از دانلود از داخل بازی به پوشه سیو ها برید و فایل آپشن ادیت رو حذف کنید. نگه نداریدش چون واقعا بعد دانلود DLC جدید به دردتون نخواهد خورد مگه ایکه بخواهید بعدا او ادیت فایل رو با برنامه هایی نظیر ادیتور کانورت کنید به نسخه متناظر با DLC
موفق و گیمر باشید![]()
صفحه 8 تاپیک ادیت برای افزایش پول در مسترلیگ برنامه گذاشته شده توسط دوست خوبمون ارمین جان![]()
خداییش خیلی عالی شده این 2011. ولی خوب خیلی ها هم از اون طرف دارن از فیفا 11 حرف میزنن. من به شخصه با 10 حال نکردم. نمیدونم حالا چه فرقی داره.
فعلا که پس میزنیم و لذت می بریم و وسلام!!!
راستی. یه سوال. فکر میکنین میشه REPLAY های 2010 رو به 11 اضافه کرد؟ خداییش گل های باحالی تو 2010 زدم!!
میگم واقعا فیفا اینقدر پیشرفت کرده که از pes بهتر شده؟! این نقدهای که تو سایتای مختلف هست همه واقعیت داره یعنی نسخه فیفا 11 از pes 11 سرتره ؟ چون من هنوز 11 هیچکدومو بازی نکردم !
اقا یه ترینر واسه Become a legend بزارید دارم میمیرم از بس که دیر پیشرفت میکنه.
ترو خدا زودتر یه چیزی معرفی کنید.
سلام ببخشید من زیاد اهل pes و fifa نیستم
الان pes 2011 رو نصبیدم چرا گزارش گرش فرانسوی هست ؟
کدوم شون بهتره pes یا fifa ?
سلام.
یکی میتونه لوگوی real madrid رو که تو این بازی هست رو برام بزاره.
ممنون.
یه سایت یا پچ می خواستم تا -لوگو-پیراهن- اسم-تیمها درست بشن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)