رایگان خیر دوست گرامی. قبلا داشت ولی متاسفانه ته دیگشم خورده شد!!!!!
رایگان خیر دوست گرامی. قبلا داشت ولی متاسفانه ته دیگشم خورده شد!!!!!
سلام
نه شبانه ندارد!![]()
دوستان من دهنم ....... ولی به قول این شبکیه که من نفر اول واسه سرویس گرفتن توی کشور برای dlc به غیر از مخابرات هستم هنوز به من سرویس ندارن هی دارن این ور اون ورم می کنن منم میخوام برم یک شنبه پولم رو پس بگیرم.اولش گفتن فقط هزینه ی ماهانه میگیرن و نیاز به رانژه نیست حالا میگن بازم 10 تومن نیاز به اتنقال هست از اون پنل به این پنل
میگم تو رفتی دفتر شبکیه ؟ دیدی چه بی درو پیکر بود ؟دو تا منشی داره هیچی حالیشون نیست و هیچ اطلاعاتی ندارن ! ماک رفتیم میگفتن نداره و کلی دعوا کردیم بازم میگفت نداره ، بعد از یکی پرسید گفت فعلا نداره و ما تجهیزاتش رو نداریم و ... ، بعد کلا نداره ! اصلا کلا شرکت بی درو پیکری هست و همینطور اصلا هیچی نداره ! یک هو شبانه داره یک هو نداره ! کلا رو هواس ولی بخاطر همین که رو هواس و سرعتش خوب باشه احتمالا من دوباره میرم بپرسم ! 10ت بیشتر بدی ، سرویس با شرط شبانه رایگان (سرویس 1مگ) بگیری میرزه ! بهتر از اون اینک دوتا سرویس رو بتونی نگه داری که اون موقع به من میگفتن (اون موقع یعنی تو نمایشگاه) میشه ! ولی ممکنه نشه ! بهرحال شبکیه است دیگه ! رو هواس !
توصیه می کنم صابون اینترنت شبانه رایگان رو به دلتون نزنید
یه سر به تاپیک شبکیه بزنید می فهمید چه خبره![]()
با سلام
دوستان همشهری یک سوال دارم :
مخابرات روی خطوط DLC منطقه چمران اینترنت ارائه میکنه یا خیر؟
در سایت رنگین کمان زده بود که ارائه میکنه و بنده بعد از سه بار تماس گرفتن و هماهنگی... و امضا گرفتن و ....
امروز زنگ زده میگه نمیدیم! درحالی که در جدول سایت زده و تلفنی هم جواب مثبت داده بود!
دیروز یک مودم ازطالقانی خریدم 32 تومن و حالا نمیدونم چکار کنم.....
طرف میگفت مخابرات فقط با وایمکس مناطقی که فیبر نوری هستند رو پشتیبانی میکنه....
غیر از دعوا کردن با اون ادم نفهمی که من رو مسخره کرده بود کاری ازم بر نیومد.....
فقط میتونم بگم من شدم ناجی دیگران تا اون آدم احمق رنگین کمان بره از مخابرات استعلام بگیره و بیخود در سایتش جدول نزنه....
6 سال با دیال اپ وصل بودم...یکسال با جی پی ار اس ایرانسل...الانم من موندم با یک مودم....
یک نفر با قاطعیت بگه میتونم از مخابرات بگیرم؟یا باید این مودم رو بزنم خورد کنم!!!!!!!!!!!!!!!
من خوندم تاپیکش رو ولی ما مشترک مخابراتیم حساب ما از اونا جداس.شبکیه میاد واسطه میشه حالا هرچقدر مخابرات سرعت بده شبکیه هم میده فقط میاد یه یوزر و پسورد جدید از مخابرات میخره.
سرویس 1 مگ رو برداشتم از شبانش مطمئنم که سرعت داره ولی اینطور که توی تاپیک اصفهان فهمیدم شبانش از حساب خودمون کم میکنه به منشیه گفتم گفت بگو بیا تا براش پیگیری کنیم.
خوبیش اینه که من هنرستانم توی شمس آبادی هست همین ابوذر از بهارستان هم میام و از اتوبوس که پیاده شم یک سره روبروی پاساژ کوثره.این مسیر هم مسیر هر روز منه هر مشکلی پیش بیاد فرداش میرم شرکتشون خرشون رو میچسبم.دیگه خدا بخواد یورزم رو یک شنبه یگیرم اگه بدن.خبره سرعتش رو بهتون میدم.با مشکلاتش.ولی معلومه سرعتش خوبه چون isp که ماله خودشون نیست ماله مخابراته پس همین سرعت خودم رو با شبانه میدن.ولی یارو میگفت ما یوزرامون سرعتشون الان بالاست یعنی روزا با 2.5 مگ دانشونه.ولی من گفت چون یوزر شمان من از شما هم که سرویس بگیرم تهش یوزر مخابراتم.پس همون سرعت مخابرات رو دارم بهارستان هم کهس رعتش عالیه 128 تا 230 متغیره
ارائه میده ، من خودم 2 سالی هست دارم ، رفیقمم داره ، یک رفیقامم جدید گرفته ! ولی باید بری مخابرات ولی عصر درخواست بدی ، یک 10 روزیم فک کنم باید صبر کنی !مخابرات روی خطوط DLC منطقه چمران اینترنت ارائه میکنه یا خیر؟
----------
Last edited by insomniac2; 11-02-2012 at 11:54.
تمام https ها قطعه !!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)