بستگی به شرکتها داره بجز صبا از شرکتهای دیگه مثل داتک و اسیاتک و با احتساب مالیات 20000 تومان در میاد
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
بستگی به شرکتها داره بجز صبا از شرکتهای دیگه مثل داتک و اسیاتک و با احتساب مالیات 20000 تومان در میاد
نوشته شده توسط yaser-kamalinezhad [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نماینده صبانت دوست عزیز.
منم شنیدم ولی تو این یک ماهی که من ازش اکانت گرفتم سرعتش به 20 با زور میرسه (اگه دیگه خیلی خلوت باشه یا معجزه شده باشه)
یا شاید هم این شانس منه که دیگه پهنایه باندش زیاد نیست!!!
بستگی به منطقه مخابراتی داره سرویس صبانتی که من استفاده میکنم الان 40 دانلود میکنه.
و سرعت آسیاتکم هم بالای 30
شاید این ایشون از صبا نت استفاده می کردند و الان فکر می کنند که همه ی شرکت ها مثل صبا نت باید همچین استانداردی رو نداشته باشند!!!
فکر نکنم از منطقه ی مخابراتی باشه چون از خیلی هاپرسیدم واونا هم سرعتشون خیلی افتضاح بود!!!(در حالی که تو یک منطقه نبودند)
ایشون که دم از استاندارد میزنن و میگن کمی مطالعه کنید!!!
برو اول ببین استاندارد سرعت اینترنت تو دنیا چنده بعد بیا به دیگران بگو
استاندارد یه چیز کلیه که همه ی کشورهای دنیا به جز چندتا کشور عقب افتاده از جمله ایران پیروی میکنن
چیزی که تو ایران رسم شده که نمیگن استاندارد
قرار بوده تا سال 87 مخابرات 4500 تا پورت تحویل بده تا الان زیر 1000 تا داره!!!
کشور عقب افتاده همینه شانس ماست که ....![]()
تعرفه هاش شاید یکمی بالا بهشه واسه من 64 نامحدود در اومد 18 تومن 1 ماهه
اصلا به شماره زنگ بزن از خودشون بپرس 829555555
من نه تو این شرکت بازاریابم نه اینجا کار میکنم ولی به قول معروف اخرشه!
پس با اين حساب شركت ها هيچ كدوم خوب نيستن و جالب اينجاست كه از اين به بعد هر كس بخواد سرويس خوب داشته باشه بايد بره خونش رو عوض ككنه نه شركت اينترنتيش رو . بخاطر يه اينترنت بايد خونه رو عوش كردش
اينمترنت ماهواري بهتره بريم سراغش adsl ديگه به درد نميخوره
مرسی دوست عزیز![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)