تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 417 از 481 اولاول ... 317367407413414415416417418419420421427467 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,161 به 4,170 از 4806

نام تاپيک: Vivaz » اولین گوشی سونی اریکسون با فیلمبرداری HD با سیمبین تاچ و پردازنده 720 مگاهرتزی

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

بچه ها این هنگ کردن موقع عکس گرفتن شورش رو در اورده دیگه!!
    اه

آخر فروم باز vahidsport's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

برای من تا حالا پیش نیومده!!!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام به همگی
    من جای بند گوشی ویوازم شکسته بنظرتون درست میشه چون الان دیگه نمی تونم بند بندازم. ضمنا اگه درست میشه کجا ببرم و هزینه اش چقدر هست؟؟

سلام هیچ کس کمک نمی کنه؟؟
    آخه من بدون بند اذیت میشم.چون به بند عادت کردم، یعنی تاحالا واسه هیچ کس این مشکل پیش نیومده؟

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

این جی پی اس چطوری کار می کنه؟
    تا چه حد می تونه ضربه ور تحمل کنه؟ اگه ضربه بهش صدمه بزنه چه مشکلی پیش میاد؟

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

برای من تا حالا پیش نیومده!!!!!
    مموری فول روش نیومده؟؟
    نرم افزار خفن روش داری؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Intel VS AMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مموری فول روش نیومده؟؟
    نرم افزار خفن روش داری؟؟
    گوشي منم هنگ ميكنه ولي تو بازيها و نرم افزارهاي سنگين مثل همون بازي ماشين كه رو خود گوشي هست و تو عكس يا فيلم تا حالا هنگ نداشتم.

7. 2 کاربر از Intel VS AMD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز vahidsport's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

نرم افزار خفن روش داری؟؟
    به هیکل سیمبین نمیخوره نرافزار خفن داشته باشه ، نرمافزار خفن ماله آندروید هست ولی یه برنامه با حال از موبایلستان گرفتم به اسم WiFi Talki که یه بیسیم هست و دو تا گوشی رو با وای فای بهم وصل میکنه ومیشه مثل بیسیم و نیازی به ساین نداره
    جدیدا برنامه های S60v5 خیلی بد شده اصلا هیچ کار خاصی انجام نمیده یه سر به موبایلستان بزنید هرچی برنامه درست و حسابی یا برای S^3 میاد یا رو گوشی های نوکیا نصب میشه یا باید ه ک باشه گوشی تا نصب بشه ولی برنامه های زیر نصب میشن رو گوشی :

1)
    ایجاد صدای تاثیرگذار بر روی سگ ها
    2)اسلحه AK47 در گوشی شما!
    3)تسبیح دیجیتالی
    4)شمارنده حرفه ای
    5)سرعت سنج بر روی شیشه خودرو
    6) کواریوم لمسی و زیبا
    7)صداهای مختلف برای جلب توجه اردک ها
    8)
    بهترین برنامه برای تبدیل واحدهای مختلف به یکدیگر (این مخصوص سیمبین هست )
    9) 100 تا برنامه هست تا صدا مکاله رو ضبط کنه همشونم عین هم
    10)برنامه تراز فکر کن طرف 300 هزار تومن پول داده به گوشی تا بیاد دیوار صاف کن باهاش یا کف حیاط رو تراز کنه ببین اب تو سوراخ میره یا نه!!!! خیلی باحاله...
    11)تبدیل گوشی به آینه
    12)و..... که تا دلتون بخواد هست

تو رو خدا ببین کاربرای سیمبین گیر چه برنامه های هستند مخصوصا 1 و 7 و 10
    Last edited by vahidsport; 19-08-2011 at 21:17.

9. این کاربر از vahidsport بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تو رو خدا ببین کاربرای سیمبین گیر چه برنامه های هستند مخصوصا 1 و 7 و 10
    واقعا يه جورايي جاوا جلوي اين سيمبيني كه سوني اريكسون زده رو سفيد شده سوني اريكسون پلت فورمهاي جاواش خيلي قوي بود ولي اين سيمبين نميدونم چيه ؟؟؟؟

11. 2 کاربر از Intel VS AMD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

سلام بر همه دوستان گل

من تازه به این تاپیک سر زدم . خودم یه گوشی ال جی رنوار kc910 دارم که دوربینش مخصوصا ً عکسبرداریش عالیه . اما می خوام یه گوشی سیستم عامل دار بگیرم که در عین حال دوربین خیلی خوبی هم داشته باشه چه عکس چه فیلم .

به نظر شما کیفیت عکسبرداری دوربین ویواز چه تفاوتی با رنوار داره ؟ بهتره ؟ بدتره ؟ تا صفحه 70 این تاپیک و چندجای دیگه رو خوندم اما واقعا ً گیج شدم چون یکی میگه افتضاحه یکی میگه عالیه .

فقط خواهش می کنم واقعا ً حقیقت رو بگید . من قبل از خرید رنوار رفتم تاپیک رنوار و واقعا ً درست راهنماییم نکردن و این گوشی خیلی اذیتم کرد . همیشه یه جاش می لنگه . اما واقعا ً دوربین خوبی داره مخصوصا ً عکسبرداریش .

سوال بعدمم اینه که جی پی اس گوشی چطوره ؟ شهرهای ایران رو با جزئیات داره یا باید هزار و بیست و چهار شهر ایران رو یکی یکی براش دانلود کرد ؟ رنوار که اینطوره .

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام بر همه دوستان گل

من تازه به این تاپیک سر زدم . خودم یه گوشی ال جی رنوار kc910 دارم که دوربینش مخصوصا ً عکسبرداریش عالیه . اما می خوام یه گوشی سیستم عامل دار بگیرم که در عین حال دوربین خیلی خوبی هم داشته باشه چه عکس چه فیلم .

به نظر شما کیفیت عکسبرداری دوربین ویواز چه تفاوتی با رنوار داره ؟ بهتره ؟ بدتره ؟ تا صفحه 70 این تاپیک و چندجای دیگه رو خوندم اما واقعا ً گیج شدم چون یکی میگه افتضاحه یکی میگه عالیه .

فقط خواهش می کنم واقعا ً حقیقت رو بگید . من قبل از خرید رنوار رفتم تاپیک رنوار و واقعا ً درست راهنماییم نکردن و این گوشی خیلی اذیتم کرد . همیشه یه جاش می لنگه . اما واقعا ً دوربین خوبی داره مخصوصا ً عکسبرداریش .

سوال بعدمم اینه که جی پی اس گوشی چطوره ؟ شهرهای ایران رو با جزئیات داره یا باید هزار و بیست و چهار شهر ایران رو یکی یکی براش دانلود کرد ؟ رنوار که اینطوره .
    من تا حالا اصلا ال جي نداشتم و همچنين مدل گوشي شما رو ولي ويواز فيلمبرداريه بسيار عالي داره(برعكس شنيدين) كه همه تاييدش ميكنن ولي در مورد عكسبرداري من كه خورد تو پرم خيلي بيشتر از اين ازش انتظار داشتم عكساش يه مقدار كدره كه البته با اديت خودش و يا با سيستم خيلي بهتر ميشه و فلش ضعيفي داره و فلشش غير اتوماته !!!
    و البته نبايد انتظار دوربين ديجيتال ازش داشت من الان يه دوربين ديجيتال دارم براي عكسبرداري و ويواز هم براي فيلمبرداري كه از دوربين w310 cybershot sony كه من دارم خيلي بهتر فيلمبرداري ميكنه.

البته بازم من نميدونم گوشيتون در چه حد عكسبرداري ميكنه ولي يه سري به gsmarena بزنين دو تا رو مقايسه كنين.

در مورد نرم افزار و سيستم عامل مسلما ديگه نبايد سمت سيمبين و اونم سيمبين سوني اريكسون اومد به نظر من .اندرويد الان رو بورسه كه با خريد شركت موتورولا ، گوگل نشون داد خيلي برنامه براي اندرويد داره.
    Last edited by Intel VS AMD; 21-08-2011 at 01:51.

14. 2 کاربر از Intel VS AMD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •