تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 417 از 472 اولاول ... 317367407413414415416417418419420421427467 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,161 به 4,170 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مبارک باشه به نظرم اگه اذیت نکنه، بهترین انتخاب ممکن رو داشتی، اعتقاد دارم که دنا و تندر با توجه به پول گزافی که این دزدا میگیرن ارزش خرید نداره
    انفجار؟؟؟!!!
    تق و پوق؟؟؟!!!
    گازوئیل بریز؟؟؟!!!
    مگه پیکانه 25 سال پیشه، عجب باسوادی بوده اون نمایندگی واسه اینکه یک کوچولو وقت نذاره چی پرونده
    آخه اینطوری نمیشه نظر داد که برداشتها از صداهای این ماشین متفاوت هستش، جناب kohgard درست میگن ولی من با صدای موتور سورن خیلی مشکل ندارم، اوایل آره، تقریبا پرصداست با ارتعاش ریتمیک خیلی جالب، کلی باید وقت بذاری، هزینه کنی تا شاید یکم گند کاری ایران کندرو جبران بشه، ولی الان که کولر روشنه و م ی ک س ترک ر ا د ی و جوان با صدای بلند همه صداها رو از بین برده
    دیگه تقریبا بی صدا هستش ماشین، خودت دیگه استاد مائی پوریا جان اگر صدای موتور جوری هست که احساس میکنی خرابی درکاره که باید ببری نمایندگی مرکزی به نظر من (نمایندگی های دیگه مگه آشنای حرفه ای داشته باشی ببری)، ولی نه اگر در حدی هست که هم من تجربه کردم هم جناب kohgard و احتمال زیاد خودت به نظرم سخت نگیر همینه
    خیلی ممنون والا ۲۰۶ که هست به نظرم خیلی بهتره اوضاش . فقط به نسبت سمند خشک هست .
    نمیدونم والا شاید من حساس شدم . نمایندگی میگفت موتور خشکه یکم صدا داره گوپ گوپ میکنه به مرور کمتر میشه و سفت گازش نده . منم ماشین صفر رو یکم زیاد گاز گاز دادم فکر کنم موتورش ناراحت شده . معمولی بری هیچ صدایی نداره . فقط ترمز دستیش هیچ رگلاژی نداره ؟ من هرچی نگاه کردم چیزی پیدا نکردم مثل پراید پیچ تنظیم داشته باشه . یه پله بیشتر بالا نمیاد و ماشین عین میخ میشه .

2. این کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

درود
    دوستان، کارت طلائی رو تمدید کنم بهتره یا بیمه بدنه برای ماشین بگیرم، به نظرتون کدوم بهتره؟
    می خوام از لحاظ سرقت و هر نوع آسیب به ماشین خیالم راحت باشه؟
    سپاسگذار میشم راهنمائی بفرمائید

پ.ن: چرا کسی سورن من رو نمی خره

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

درود
    دوستان، کارت طلائی رو تمدید کنم بهتره یا بیمه بدنه برای ماشین بگیرم، به نظرتون کدوم بهتره؟
    می خوام از لحاظ سرقت و هر نوع آسیب به ماشین خیالم راحت باشه؟
    سپاسگذار میشم راهنمائی بفرمائید

پ.ن: چرا کسی سورن من رو نمی خره
    بدون شک بیمه بهتره . توی اعیاد تخفیف های خوبی میدن . من ۲۰۶ رو با ۴۷۰ ت کامل بیمه بدنه و سرقت و حوادث آتش سوزی و انفجار و ... کردم .
    بازارا خرابه . حتی بورسی هم نمیخره .

5. این کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

یک نکته بگم
    موتور ملی توی 1500 تا 2000 کیلومتر اول یک صدای وحشتناک داره که به نظر من صدای تسمه دینام هست
    برای خودم صدا به قدری وحشتانک بود که احساس می کردم چیزی داره درون داشبرد به اینطرف و اونطرف برخرود می کنه و بارها قسمتهای مختلف داشبرد را فشار میدادم تا علت صدا را پیدا کنم
    در آخر هم خودش توی حدودای کیلومتر 2000 کامل رفع شد
    من الان بجز یک زوزه خفیف گیربکس ماشین هیچ صدایی نداره
    حتی موتور در حالت درجا تنها صدایی که شنیده میشه یک هیس بسیار دلنشین هست
    اما یک مشکل :
    امروز در کیلومتر 4500 اولین قطرات روغن مشاهده شد
    ماشین تقریبا یک هفته در میون خواب هست(جاش با مش محمد عوض میشه)
    امروز که بعد از یک هفته رفتم ماشین را عوض کنم توی پارکینگ آپارتمان زیر سورن چند قطره روغن دیدم که تقریبا از وسط موتور متمایل به جلو چکه کرده بود
    اگر کسی نظری در این رابطه داره ممنون میشم در اختیار بذاره و همچنین شیوه رفعش

7. 3 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

یک نکته بگم
    موتور ملی توی 1500 تا 2000 کیلومتر اول یک صدای وحشتناک داره که به نظر من صدای تسمه دینام هست
    برای خودم صدا به قدری وحشتانک بود که احساس می کردم چیزی داره درون داشبرد به اینطرف و اونطرف برخرود می کنه و بارها قسمتهای مختلف داشبرد را فشار میدادم تا علت صدا را پیدا کنم
    در آخر هم خودش توی حدودای کیلومتر 2000 کامل رفع شد
    من الان بجز یک زوزه خفیف گیربکس ماشین هیچ صدایی نداره
    حتی موتور در حالت درجا تنها صدایی که شنیده میشه یک هیس بسیار دلنشین هست
    اما یک مشکل :
    امروز در کیلومتر 4500 اولین قطرات روغن مشاهده شد
    ماشین تقریبا یک هفته در میون خواب هست(جاش با مش محمد عوض میشه)
    امروز که بعد از یک هفته رفتم ماشین را عوض کنم توی پارکینگ آپارتمان زیر سورن چند قطره روغن دیدم که تقریبا از وسط موتور متمایل به جلو چکه کرده بود
    اگر کسی نظری در این رابطه داره ممنون میشم در اختیار بذاره و همچنین شیوه رفعش
    در مورد صدا که تقریبا با شما موافق هستم، انصافا کارکردش میره بالا آرومتر میشه، در واقع بهتر میشه
    در مورد نشت روغن اگر زیر باتری هست یکی از قسمت های گیرباکس هستش، یعنی سمت راننده متمایل به عقب ماشین، تقریبا روغن ریزی سمند شما با تاخیر شروع شده، از اونجاییکه فنی هستی یک دید بنداز نشتی روغن سورن من از دو جای مختلف گیرباکس بود، با اول کاسه نمد راست دیفراسیل که بدون پایین آوردن گیرباکس تعمیر شد، بار دوم منشا روغن ریزی از واشر لاستیکی شافت تعویض دنده بود، که نشت دو تا هم خیلی شدید و به صورت دریاچه ای بود
    البته نکته جالب اینه که سورن بدبخت طلسم شدم رو توی رمپ پارکینگ که میزارم باز هم در حد یک یا دو قطره زیرش روغن دیده میشه که چون کمه و به شدت در حال تلاش برای فروششش هستم زیاد به پشت سر نگاه نمی کنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAMI EB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    IR 66- IR13

پيش فرض

دوستان یک سوال . من وقتی پرگاز میرم از موتور EF7 سورن صدای انفجار میاد و تق و پوق میکنه . این طبیعیه ؟
    نمایندگی گفت یکم گازوییل بزن توش با بنزین مخلوط بشه درست میشه ولی حرفش خیلی مسخره بود انجام ندادم .
    ماشین منفجر نشه یهو ؟؟؟
    سلام
    پويا جان صداي پق پق و انفجار هم ميتونه از احتراق ناقص باشه هم گرفتگي مسير اگزوز و کاتاليزور
    کارکردش چقدره يا حتي نشتي اگزوز .
    نه بابا گازوليل چيه حرف مفت زده .
    گازويل را براي موتور شويي استفاده مي کنند .

10. 2 کاربر از SAMI EB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    IR 66- IR13

پيش فرض

سلام

دوستان ، سمند EF7 رو با مالتی پلکس پیشنهاد می کنید یا بی مالتی پلکس؟

مالتی پلکس ها قاطی نمی کنن و مشکل نرم افزاری ندارن احیانا؟

ممنون
    سلام
    دوست عزيز بدون مالتي پلکس بهتره

12. 2 کاربر از SAMI EB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    پويا جان صداي پق پق و انفجار هم ميتونه از احتراق ناقص باشه هم گرفتگي مسير اگزوز و کاتاليزور
    کارکردش چقدره يا حتي نشتي اگزوز .
    نه بابا گازوليل چيه حرف مفت زده .
    گازويل را براي موتور شويي استفاده مي کنند .
    الان ۱۱۰۰ تا رفته . منم همین نظر رو دارم . فکرم بیشتر سمت سیستم احتراق و برق هست . اول ببرم شمع ها رو چک کنم ببینم مشکل کجاست .سنسور اکسیژن و دریچه گاز هم باید چک کنم . نماینده - گی که کاری نمیکنه یه حرفایی میزنن که به بچه بگی خندش میگیره .

14. 2 کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه emperor_ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

با سلام به دوستان

من یه EF7 بنزینی خریدم . ظاهرا مولتی پلکسش فرق میکنه ... هر جا بردم دزدگیر روش نصب کنم میگن نمیشه .
    حتی بردم نمایندگی ایران خودرو که خودشون ببندن . بعد از اینکه کلی سیم کشی و ریخت بیرون و دزدگیر متیکس سوکت فابریک سمند و شروع به نصب کرد فهمید نمیشه ... خلاصه چند جا زنگ زد و نهایت بازش کرد !
    گفت اینا مولتی پلکس جدیده و دزدگیری براش ساخته نشده
    گفت اگر حتی سوکتشو بیخیال شم و بخوام با تغییر سیم کشی برات ببندم بازم مطمئنا به مشکل می خوره ...

کسی اطلاعی در این مورد داره !؟
    من چشام دراومد انقدر مطلب خوندم در این مورد جدید چیزی پیدا نکردم .
    اگر کسی میدونه لطفا لینک بذاره برام و یا جوابو بده .
    البته اینم میدونید که دیگه آژیری در کار نیست و دزدگیر فابریک خودش رو بوق نصبه . یعنی فقط وقتی درا باز بشن یا صندوق شروع میکنه بوق بوق میکنه .... من برام مهمه دزدگیر تصویری داشته باشم که با توجه به فاصله ایی که دارم اگر ماشین زنجموره زد بفهمم
    Last edited by emperor_ss; 16-07-2015 at 13:59.

تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    IR 66- IR13

پيش فرض

الان ۱۱۰۰ تا رفته . منم همین نظر رو دارم . فکرم بیشتر سمت سیستم احتراق و برق هست . اول ببرم شمع ها رو چک کنم ببینم مشکل کجاست .سنسور اکسیژن و دریچه گاز هم باید چک کنم . نماینده - گی که کاری نمیکنه یه حرفایی میزنن که به بچه بگی خندش میگیره .

سلام

پويا جان پس صفره ماشين . راستي يه چيزي يادم اومد يادمه يه 405 مشکلي مشابه ماشين شما داشت و تو دور هاي بالا تو حرکت تو اتاق صداش شق شق شق و انفجار ميومد بعد از کل برسي متوجه شديم ايراد از مبنع وسط اگزوز بود که شبکه ها ريخته بود و صدا ميداد با تعويضش مشکلش حل شد .
    حالا ممکنه براي شما هم منبع ها ايراد داشته باشه .
    از شمع و برق هم ميتونه باشه ولي خب درصد احتمالش کمتره اگه از شمع و احتراق بود اگزوز پت پت مي کرد .
    راستي تو چند پست قبلي گفته بوديد که بخاطر سيم ترمز دستي به نمايندگي مراجعه کرده بوديد .
    حالا سوالم اينه که بعد که ماشين را تحويل گرفتيد اين صدا بوجود اومد يا قبلش بود ؟

17. این کاربر از SAMI EB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •