مهندسی پزشکی از کامپیوتر خیلی سر تره
آزادم درسته هزینش کمی بالاتره ولی با کیفیت تر از غیر انتفاعیه
موفق باشی دوست عزیز
---------- Post added at 12:57 AM ---------- Previous post was at 12:55 AM ----------
فکر کنم مهر ماه میاد نه؟
مهندسی پزشکی از کامپیوتر خیلی سر تره
آزادم درسته هزینش کمی بالاتره ولی با کیفیت تر از غیر انتفاعیه
موفق باشی دوست عزیز
---------- Post added at 12:57 AM ---------- Previous post was at 12:55 AM ----------
فکر کنم مهر ماه میاد نه؟
سلام من رفتم مدرسمون مدارکمو بگیرم.مدیرمون از بچه ها میپرسید چی قبول شدید همه میگفتن برق اراک برق اصفهان عمران تهران ار من پرسید من یه چیزی تحویلش دادم کف کرد(خالی بستم.البته ارومیه قبول شدم ولی خالی بدی بستم و یه جای دیگه ای گفتم) اونم گفت اسم و رشته و شهر و رتتثو بنویس که منم با پررویی تمام همه رو غلط گفتم.حالا واسه چی میخوان اینا؟؟گندش در نیاد ابروم بره>
2تا عکس هم بهشون دادم .الان مثل چی پشیمونم.حالا چی میشه؟؟گندش درمیاد؟چکار کنم؟ترو خدا کمک کنید
---------- Post added at 02:40 AM ---------- Previous post was at 02:37 AM ----------
سلام من رفتم مدرسمون مدارکمو بگیرم.مدیرمون از بچه ها میپرسید چی قبول شدید همه میگفتن برق اراک برق اصفهان عمران تهران ار من پرسید من یه چیزی تحویلش دادم کف کرد(خالی بستم.البته ارومیه قبول شدم ولی خالی بدی بستم و یه جای دیگه ای گفتم) اونم گفت اسم و رشته و شهر و رتتثو بنویس که منم با پررویی تمام همه رو غلط گفتم.حالا واسه چی میخوان اینا؟؟گندش در نیاد ابروم بره>
2تا عکس هم بهشون دادم .الان مثل چی پشیمونم.حالا چی میشه؟؟گندش درمیاد؟چکار کنم؟ترو خدا کمک کنید
![]()
به احتمال زیاد پرسیده واسه اینکه اسمتونو بزنن تو پانل مدرسه واسه سال بعدیا! عکس هم واسه همین خواستن احتمالا.
حالا خوبه کارنامه قبولیتو نخواستن! آخه از ما میخوان! دوشنبه که برم مدرسه، باید حتما پرینتشونو (هم آزاد، هم سراسری) رو ببرم تا مدرکمو بدن.
اگه مدرکی ازت نخواستن که خیالت راحته، به نظرم بپرس ببین از بقیه خواستن یا نه.
دانشجویان ترم اول دانشگاه آزاد:
درس اول رو همگی باهم تکرار کنید
بابا آب داااادد دیگه شعار ما نیست
بابا پول داااد بابا پول داااد
دیقا چه مدارکی رو باید از مدرسه گرفت؟
من گواهی موقت دیپلم و پیش رو دارم.هیمنا کافیه یا باید چیز دیگه ای رو هم از مدرسه بگیرم؟
دوستان ازاد براي بازنشسته بودن بدر 10 درصد تخفيف ميده؟درسته؟
نه چیزی ازم نخواستن.فقط شنیدم میخوان لیست رو بفرستن اموزش و پرورش.واسه چی؟؟از کسی هم چیزی نخواستن.یعنی مشکلی نیست؟؟
درسته!البته فقط 10 % تخفیف برای شهریه ی متغیر
بس اين تخفيف براي اينكه 2 نفر از 1 خانواده ميرن ازاد هم فقط شامل شهريه متغير ميشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)