این نشون می ده آپ دیت برای پروداکت کد گوشی شما هنوذ نیومده!
راهی نیست به جز صبر یا تغیید پروداکت کد که همون اولی رو اتنخاب کن!
محض احتیاط با NUS هم یه امتحان بکن.
این نشون می ده آپ دیت برای پروداکت کد گوشی شما هنوذ نیومده!
راهی نیست به جز صبر یا تغیید پروداکت کد که همون اولی رو اتنخاب کن!
محض احتیاط با NUS هم یه امتحان بکن.
چرا اولی؟؟؟
صد در صد دومی
اگه آپدیت برات مهمه میتونی آفلاین هم این کار رو بکنی
NUS نه NSU
Nokia Software Updater
آره برای چی دروغ بخواهم بگم؟از روز اول که خریدمش دنبال برنامه و بازی و تم براش بودم تا الان. چه تو سایتهای ایرانی چه خارجی.
ببخشیدها من زیاد وارد نیستم...چطوری با nsuکار کنم...افلاین چیه....برام اپ مهمه ولی از پروداکت کد هم چیز زیادی نمیدونم....حالا اگه زحمت بکشین بگین یه عالمه مرسی میشم
آموزش نحوه آپگرید گوشیهای نوکیاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
استفاده از باکس قدرتمند جف برای فلش گوشیهای نوکیا (کرک شده)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ویدئوی آموزشی فلش گوشی(حتی خاموش) بوسیله نرم افزار Phoenixکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لیست پروداکت کدهای فارسی گوشی های نوکیا - Nokia Product Codesکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جدید ترین فریمورها برای گوشی های نوکیاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اهان تم روالان اضافه كردي بهش
تم كه برنامه حساب نمياد
بينهايت تم ميشه نوشت
راستي كد 7370را گفتين بزنه بايد از كنتاكتها و ... بكاپ بگيره
كد را ميزنه بعد معلوم ميشه كه چيز مهمي داشت بد ميشه
بله میشه
چک کن ببین آپدیت موجوده؟
برا استفاده معمولیممنونم.میتونم ازتون بپرسم که این مقدار از مصرف باطری تحت چه شرایط و مقدار استفادتون از گوشی هست؟مثلا چه قدر ام پی تیری گوش میدید چه قدر توش کلیپ تصویری میبینید چه قدر عکس میگیرید چند دقیقه حدودا مکالمه دارید و.....
10-15 تا مکالمه در روز و یه 40-50 تا مرور عکس و 5-6 تا آهنگ و 4-5 تا اس ام اس و یه 10-20 دقیقه ای فعالیت در قسمت تنظیمات و منوی گوشی
من رم رو هم عوض کردم ولی باز این مشکل هست حالا با سبز و قرمز و دوربین ریستش کردم ببینم چی میشه ولی اگه اینجوری هم درست نشد با فلش درست میشه ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)