تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 417 از 543 اولاول ... 317367407413414415416417418419420421427467517 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,161 به 4,170 از 5427

نام تاپيک: تاپیک ویژه بحث پیرامون گوشی های جدید سونی اریکسون -کانسپت ها و شایعات

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

You’ve probably heard about the so-called antennagate problems with the iPhone 4… Sadly, I’ve also been experiencing it with the new X8.

The problem occurs when you hold the phone firmly in your hand and cover both sides with your hand and fingers. The signal will drop immediately and after a few seconds you’ll notice the signal bars going down, eventually all the way down to zero bars. It’s easy to replicate, especially if you run a speed test with the Speedtest.net application. The test will immediately stop if you cover the phone with your hand and fingers. That’s despite having great signal strength on other phones, like the X10 or X10 mini.

Another weird thing is that the download speeds on the X8 are much slower than what I’ve been used to. I’ve been used to speeds up to around 6 megabits per second over 3G with my X10 at home, and the X8 is struggling to reach just a single megabit per second. WTF?!

I have never experienced any similar products with my phones from Sony Ericsson, so it’s a unique case for me. Have any of you heard of such a severe case with a Sony Ericsson phone? It’s normal for the signal to drop a bit if you cover the phone, but not like this. It’s practically impossible to hold it in a way that doesn’t affect the signal.

Maybe I’ve got an X8 with a bad cell radio or maybe that’s just how it is with all X8′s. If you’ve got an X8, please join in on the discussion
    اینم ترجمه ی متن بالا...
    شما احتمالا در مورد مشکلات به اصطلاح antennagate با 4 آیفون شنیده... متاسفانه من نیز تجربه شده است آن را با x8 جدید است.
    مشکل وقتی رخ می دهد تو را از طریق تلفن بصورتی پایدار و محکم در دست خود و پوشش دادن هر دو طرف را با دست خود و انگشتان. سیگنال بلافاصله قطره و پس از چند ثانیه شما متوجه سیگنال میله های زندان رفتن به پایین ، در نهایت تمام راه را به صفر بار. آن آسان به تکرار ، به خصوص اگر شما یک تست سرعت با برنامه Speedtest.net. آزمون بلافاصله خواهد بود اگر تلفن را با دست خود و انگشتان شما را پوشش متوقف شود. که با وجود داشتن قدرت سیگنال به سزایی بر روی گوشی های دیگر ، مانند X10 یا X10 مینی.
    چیز دیگری که عجیب و غریب این است که سرعت دانلود در x8 بسیار کندتر از آنچه که من بوده ام به استفاده می شود. من شده است به سرعت بالای 3G با X10 من در خانه تا حدود 6 مگابیت در ثانیه استفاده می شود ، و x8 است و مبارزه برای رسیدن به یک میلیون ذره تک در هر ثانیه. تکواندو؟

من هر گونه محصولات مشابه با گوشی های سونی اریکسون از من را تجربه نکرده ، پس از آن یک مورد منحصر به فرد برای من. آیا هیچ یک از شما را از این حالت شدید با گوشی سونی اریکسون شنیده؟ این طبیعی است برای سیگنال به قطره بیتی اگر شما را پوشش تلفن ، اما نه مثل این. این عملا غیر ممکن است که آن را در گونه ای میشود که سیگنال تاثیر نمی گذارد نگه دارد.

شاید من به x8 با رادیو سلول بد و یا شاید که تنها چگونه آن را با این همه x8 است. اگر شما چن x8 ، لطفا وارد شوید در در بحث.
    ==============
    یعنی x8 رو هم باید بیخیال شد ؟!!!
    تو ذهنم بود که این گوشی رو بگیرم ولی حالا که دیدم گفتم مشکل آنتن دهی داره یکم نگران شدم به نظرتون با آپدیت رفع می شه؟ یا کلا بیخیال گوشی بشم
    کسی از دوستان گوشی رو نگرفته ؟.....
    ============
    راستی دوستانی که میخوان در مورد این گوشی بحث کنن میتونن به تاپیک اختصاصی این گوشی برن
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by starn; 14-10-2010 at 14:03.

2. این کاربر از starn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

تکواندو؟ = WTF?!
    لوول
    این گوگل هم خدای ترجمسا

باید دید چه تدابیری می اندیشند
    بعدشم الان اول ریلیزه ! اگه سخت افزاری باشه سری جدید رو درست میکنن !

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام .

SE with Xperia X12 on android and also Samsung on Android - both 12mp imaging devices in next 4-5 months

مخلصیم .

5. 2 کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Original Titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

SE with Xperia X12 on android and also Samsung on Android - both 12mp imaging devices in next 4-5 months
    باز اين سامسونگ بو برد كسي مي خواد 12 م پ بزنه
    الان يه تشت گوشي 12 م پ ميزنه

آخر فروم باز ^^ HAMID ^^'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

8 روز تا معرفی !

خب همونطوری که قراره ایکس 10 در پایان نوامبر احتمالا آپدیت بشه به 2.1 و فیلم برداری اچ دی و اینا .. اس ای در یک حرکت مرده خوری در پایان اکتبر یعنی چند روز دیگه این گوشی Sony Ericsson Xperia X10 HD رو وارد بازار میکنه که پیش فرض 2.1 روش نصبه و اچ دی فیلم میگیره :

بقیه مشخصات مثل ایکس 10 معمول هست و مولتی تاچ هم نیست :

Specifications
    • Smartphone EDGE / HSUPA quad band (850/900/1800/1900 Mhz)
    • Dimensions: 119 x 63 x 13 mm (135 grams)
    • 1GHz Processor
    • 4 inch capacitive touch screen (480 x 854 pixels)
    • 8.1 megapixel camera with video capture HD 720p
    • Memory: 1 GB + 8 GB microSD memory card (expandable up to 32GB)
    • Conectivité: Wi-Fi 802.11 b / g + Bluetooth 2.0 (A2DP) + USB 2.0 + 3.5 mm Jack
    • Integrated GPS receiver (A-GPS)
    • BST41 Battery-1500mAh

و این گوشی احتمال زیاد جای ایکس 10 معمول رو میگیره .. حتما پشتش میخواد گنده بزنه HD و این حرفا .. به هر حال آپدیت بزرگی هست .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

اینا حالیشون نیست که درد ملت الان فیلم HD نیست.تا 2.2. نشه فایده نداره.

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

گفتن که آخر اکتبر آپدیت میاد. پس کشک بود؟

آخر فروم باز ^^ HAMID ^^'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دقیق معلوم نیست .. بعضی ها میگن آخر اکتبر یا اوایل نوامبر ... اون یارو هم گفته آخر نوامبر (حداقل برای فرانسه اینطور گفته شده)

اینا حالیشون نیست که درد ملت الان فیلم HD نیست.تا 2.2. نشه فایده نداره.
    چه انتظارهایی از اس ای دارید گوشی جدیدش تازه وارد بازار شده 1.6 اه!

همش به خاطر اینترفیسش هست .

حالا سعید تو که کار میکنی باهاش .. اینترفیسش میرزه به این تاخیر ؟

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

ولی مشکوک میزنه.من میگم شاید دیگه بی خیال این اینترنه فیس شدن و دارن رو چیز بهتری کار میکنن که اینطور جون میکنن واسه آپدیتش.

---------- Post added at 01:36 PM ---------- Previous post was at 01:35 PM ----------

ولی این x8 خیلی خوبه.سایزش مناسبه.فقط دوربینش خیلی بده.یه نیم نگاهی بهش دارم..
    صفحه نمایشش زده 16 میلیوون.
    Last edited by hamed1297; 15-10-2010 at 13:42.

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

حالا سعید تو که کار میکنی باهاش .. اینترفیسش میرزه به این تاخیر ؟
    اوائل که برام تازگی داشت آره میارزید ولی الان دیگه نه
    بد نیست اینترفیسش ولی خوب خیلی ستمه 1.6

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •