اینم ترجمه ی متن بالا...You’ve probably heard about the so-called antennagate problems with the iPhone 4… Sadly, I’ve also been experiencing it with the new X8.
The problem occurs when you hold the phone firmly in your hand and cover both sides with your hand and fingers. The signal will drop immediately and after a few seconds you’ll notice the signal bars going down, eventually all the way down to zero bars. It’s easy to replicate, especially if you run a speed test with the Speedtest.net application. The test will immediately stop if you cover the phone with your hand and fingers. That’s despite having great signal strength on other phones, like the X10 or X10 mini.
Another weird thing is that the download speeds on the X8 are much slower than what I’ve been used to. I’ve been used to speeds up to around 6 megabits per second over 3G with my X10 at home, and the X8 is struggling to reach just a single megabit per second. WTF?!
I have never experienced any similar products with my phones from Sony Ericsson, so it’s a unique case for me. Have any of you heard of such a severe case with a Sony Ericsson phone? It’s normal for the signal to drop a bit if you cover the phone, but not like this. It’s practically impossible to hold it in a way that doesn’t affect the signal.
Maybe I’ve got an X8 with a bad cell radio or maybe that’s just how it is with all X8′s. If you’ve got an X8, please join in on the discussion
شما احتمالا در مورد مشکلات به اصطلاح antennagate با 4 آیفون شنیده... متاسفانه من نیز تجربه شده است آن را با x8 جدید است.
مشکل وقتی رخ می دهد تو را از طریق تلفن بصورتی پایدار و محکم در دست خود و پوشش دادن هر دو طرف را با دست خود و انگشتان. سیگنال بلافاصله قطره و پس از چند ثانیه شما متوجه سیگنال میله های زندان رفتن به پایین ، در نهایت تمام راه را به صفر بار. آن آسان به تکرار ، به خصوص اگر شما یک تست سرعت با برنامه Speedtest.net. آزمون بلافاصله خواهد بود اگر تلفن را با دست خود و انگشتان شما را پوشش متوقف شود. که با وجود داشتن قدرت سیگنال به سزایی بر روی گوشی های دیگر ، مانند X10 یا X10 مینی.
چیز دیگری که عجیب و غریب این است که سرعت دانلود در x8 بسیار کندتر از آنچه که من بوده ام به استفاده می شود. من شده است به سرعت بالای 3G با X10 من در خانه تا حدود 6 مگابیت در ثانیه استفاده می شود ، و x8 است و مبارزه برای رسیدن به یک میلیون ذره تک در هر ثانیه. تکواندو؟
من هر گونه محصولات مشابه با گوشی های سونی اریکسون از من را تجربه نکرده ، پس از آن یک مورد منحصر به فرد برای من. آیا هیچ یک از شما را از این حالت شدید با گوشی سونی اریکسون شنیده؟ این طبیعی است برای سیگنال به قطره بیتی اگر شما را پوشش تلفن ، اما نه مثل این. این عملا غیر ممکن است که آن را در گونه ای میشود که سیگنال تاثیر نمی گذارد نگه دارد.
شاید من به x8 با رادیو سلول بد و یا شاید که تنها چگونه آن را با این همه x8 است. اگر شما چن x8 ، لطفا وارد شوید در در بحث.
==============
یعنی x8 رو هم باید بیخیال شد ؟!!!
تو ذهنم بود که این گوشی رو بگیرم ولی حالا که دیدم گفتم مشکل آنتن دهی داره یکم نگران شدم به نظرتون با آپدیت رفع می شه؟ یا کلا بیخیال گوشی بشم
کسی از دوستان گوشی رو نگرفته ؟.....
============
راستی دوستانی که میخوان در مورد این گوشی بحث کنن میتونن به تاپیک اختصاصی این گوشی برن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید