میشه روی یه خط از 2 تا مودم استفاده کرد ؟:|
منم زاکسل با pppoe کانکت نمیشه
ولی پرسیدم میگن bridge حتما برید و بهتره
اون طوری همیشه کانکت میمونه
فرق اين PPPPOE با BRIDGE چيه؟؟؟
تنظيمات من قبلا رو PPPPOE بود ولي يه بار از شرکت اومدن خودشون تغيير دادن به BRIDGE !!!!!
چه فرقي داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کدومش بهتره؟؟؟؟؟؟؟
Last edited by Shahin_Turk; 03-09-2009 at 15:30.
چه دليلي داره كه ميگن با Bridge كانكت شيد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نكنه كاسه اي زير نيم كاسه ست ؟؟؟؟؟؟؟
كسي از دوستان اگه ميدونه چطور ميشه به ppppoe تغيير داد بگه . ممنون .
من هم هيمن فکر مي کنم!!!!!
شک دارم که چرا بي دليل تغيير دادن!![]()
نه دوست عزیز pppoe برای این هست که یوزر و پسورد اشتراک رو داخل تنظیمات مودم میزنی هر وقت مودم رور وشن میکنی اتوماتیک کانکت میکنه تو این روش بیشتر وقتها پیش میاد که شما کانکشن رو میخوای کانکت نی خطای 691 میده یعنی آنلاین میمونه تو سرور ولی گزینه Bridge در اصل برای این هست که شما دستی کانکت کنی و مشکلی پیش نیاد. منم روی bridge گذاشتم چون رو pppoe آنلاین میموند مشکل ساز بود بسته به کیفیت مودم هم دره البته و خود ای اس پی ها
?????????????
p-660ru سفید هست.
والا مودمم كه asus هست . isp هم لايزر .
من تو اين موندم دفعه اول كه رفتم مودم رو خريدم با وجود اينكه هيچي از ADSL سرم نميشد نيم ساعته با PPPPOE كانكت شدم و هيچ مشكلي نداشتم . تا ديروز كه ويندوز رو عوض كردم !!![]()
چه جوريه كه الان ديگه نميتونم كانكت بشم ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!! يعني SEND داشتم ولي receive نه !!!!!!!!!!!!!!!!
وقتي هم زنگ زدم isp بعد از كلي كنجار و راهنمايي آخر گفتن بذار تو حالت بريج !!!!!!!!!!!! ( هر دو باري كه زنگ زدم ) كه من هم الان همين كار رو كردم .![]()
دوستاني كه بعد از نصب مجدد ويندوز كانكشن مودم رو تو حالت ppppoe گذاشتن و مشكلي نداشتن بگن چي كار كردن كه به نتيجه رسيدن .
به خصوص اونهايي كه مودمشون Asus AM602 هست . ممنون .
سلام.
دوست عزیز شما وقتی ویندوزو عوض کردی دوباره مودم رو تنظیم کردی؟
من واقعا" گیج شدم توی یه سایت دیگه تنظیمات کارت شبکه برای TP-LINK TD8811 را اینجوری گفت
IP address: 192.168.1.2
Subnet mask: 255.255.255
Default gateway: 192.168.1.1
Preferred DNS server: 192.168.1.1
Alternate DNS server: 192.9.9.3
یه سوال دیگه از isp پرسیدم گفت که vpi و vci را خود مودم پیدا میکه راهنماییم کنید شنبه میخوام وسلش کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)