کلا بازیهایی که فشرده سازی میشن خراب میشن یا فایل هاشون صدمه می بینه
من هم میگم همون 2 dvd رو بگیری بهتره.....ولی تا حالا همچین نصبی ندیده بودم
البته اینجا نمیشه اسم شرکت ها رو بنویسی....برات (پ.خ) می فرستم
کلا بازیهایی که فشرده سازی میشن خراب میشن یا فایل هاشون صدمه می بینه
من هم میگم همون 2 dvd رو بگیری بهتره.....ولی تا حالا همچین نصبی ندیده بودم
البته اینجا نمیشه اسم شرکت ها رو بنویسی....برات (پ.خ) می فرستم
با سلام
لطفا یه پچ قرار بدین که نام و لوگو و لباس همه ی تیمها رو درست کنه ... کلی دانلود کردم همه یک مشکلی داشتن
لطفا فقط الکی لینک نزارین اگه خودتون امتحان کردین و خوب بود بدین
ممنون موفق باشید ... یا حق
گزارشگر بازی مشکل داره! بازی های 2 دی وی دی هم گزارشگرشون گیر میکنه! البته ممکنه به خاطر عدم سازگاری کارت صدا با بازی باشه که بعضی ها این مشکی رو ندارن! این dvd که شما خریدی سالمه! این skullptura معروفه!
سلام دوستان، من تقریبا از اوایل این تاپیک با شما همراه بودم ولی تا حالا پستی ارسال نکرده بودم. من یکی از طرفدارای دو آتیشه pes هستم...
من این بازی رو با برند سرزمین گیمز خریدم(2 تا DVD) اما مشکلاتی باهاش دارم:
1-در قسمت be come a legend بعد از یه نیم فصل بازی کردن Save File بازی دچار مشکل میشه و دیگه نمی تونم به بازی ادامه بدم چون هر بار که لودش می کنم بازی crash میشه.
2-تو UEFA Championshiop هم قبل از شروع بازی های یک چهارم نهایی با همین مشکل روبرو شدم.
3-تو مستر لیگ هم 1 فصل و نیم بازی کردم اما تو شروع نیم فصل جدید همین مشکل برام پیش اومد.
مشخصات سیستمم اینه:
CPU: intel QX9775
RAM: 4GB DDR3
VGA:Geforce 9800GX2 Quad SLI
کسی می تونه راهنمایی یا پیشنهادی ارایه بده؟![]()
کلا من هر بازی رو که از شرکت پردیس خریدم خراب بوده![]()
سلام دوستان من می خواستم نصب بازی رو رایت کنم چون از زیپ خاج شده 7 گیگ هستش اگه دو قسمتش کنم و توی دوتا dvd رایت کنم بعد توی یه کامپیوتر دیگه کنار هم کپی کنم نصب میشه؟
نه دوست من شما باید روی DVD 8 gig رایت کنید
دوباره با winrar فشردش کن قبل از rar کردن split to volume رو بذار DVD-R
خودش دو قسمتش میکنه
بعد رایتش کن
دوست من اینکه همون شد
می دونم همون شد
تا جایی که من فهمیدم این دوستمون از فشرده بودن بازی رو درآورده و احتمالا فایلهای فشرده رو پاک کرده
به هر حال قصدش اینه که روی دی وی دی 5 رایت کنه( چون دی وی دی 9 هر جایی گیر نمیاد ولی 5 رو بقالی ها هم دارند ) و ببره جای دیگه که منم اسون ترین کاری که میشه کرد رو گفتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)