تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 417 از 1135 اولاول ... 317367407413414415416417418419420421427467517917 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,161 به 4,170 از 11349

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خواهش ميكنم ..من در خدمتم..
    استارت كه سنگين بخوره( آرام بچرخه) چند دليل داره.
    اول اينكه باطري ضعيفه..حقيقتش من مشكل اصلي رو اين ميدونم كه آمپر باطري هاي موجود توي بازار مناسب هشت سيلندر نيست..حداقل آمپر مناسب 80 و يا 85 هست اما نهايتا من تا 75 بيشتر نديدم كه اونهم نميدونم چقدر ميتونه روي هشت سيلندر دوام بياره؟ پس سعي بكن هميشه باطري نزديك به 80 آمپر رو بگيري...
    مورد بعدي كه اشاره كردي اتومات استارت هست كه تعويض شده..من نميدونم چه ماركي خريدي و يا اينكه الان دقيقا مشكل استارت از كجاست اما بيشتر قطعات موجود توي بازار الان چيني شده و كيفيت مناسب نداره..تايواني خيلي خيلي بهتره..مثلا مارك فالكن براي لوازم ترمز خيلي خوب كار ميده و امريكايي اصلي بود..در مورد شمعها اتولايت و در مورد بعضي قطعات ديگه AC DELCO اما اينكه واقعي باشن يا تقلبي ...ديگه با انصاف فروشنده است!!
    يه مورد ديگه هم ميتونه باشه كه آرميچر استارت نيم سوز شده باشه و بايد تعويض بشه..
    و يا اينكه بوشها سائيده شدن و آرميچر در راستاي خودش نيست و كمي متمايل به يه طرف ميچرخه..و حتي ممكنه يه ارميچر شيش سيلندر رو برا هشت سيلندر گذاشته باشن كه ضعيفتره و سنگين ميچرخه و حتي نميتونه خوب ماشين رو روشن بكنه .
    موقع سرويس استارت بوشها و ذغالها رو بايد چك كني تا اگر نياز به تعويض داره انجام بدي..ذغالهاي استارت خيلي راحت با پيچ به پايه جا ذغالي بسته شده و اصلا نيازي به لحيم كاري نداره...بوشها هم بسيار نازك هستن و با سنبه و چكش مناسب ميتوني قبلي ها رو در بياري و جديد رو جا بزني..البته من توصيه ميكنم حداقل يه ساعت تيو روغن بگذاري تا روغن داخل اون نفوذ كنه( يه حالت لوزي شكل داخل بوشها ميبيني كه دو لايه است و روغن رو توي خودش نگه ميداره)
    يه مورد خيلي مهم ديگه اينه كه دوتا پيچ بزرگي كه ته استارت رو به سري اون وصل ميكنه از كنار بالشتك ميگذره و ممكنه باعث خراش و ايجاد اتصال كوتاه بشه..بريا جلوگيري از اين كار حداقل دو دور نوار چسب برق دور اونها بپيچون( اون اندازه كه بتونه از سوراخهاي تهي استارت رد بشه) اينجوري يه مقداري عايق كاري كردي و مشكل پيش نمياد..
    تهي خود اتومات هم معمولا از جنس باكليت هست( همون ماده اي كه باهاش درب دلكو رو ميسازن) و بسيار مقاوم در برابر حرارت و ضربه است..البته كيفيتها فرق ميكنه و من حتي ديدم اين تهي اتومات رو از پلاستيك هم ساختن كه دوامي نداره و كلي مشكل بوجود مياره..
    خلاصه سرتو درد نيارم!!! كلي توي اين ماجراها دويدم تا كم كم فهميدم چي به چيه!! اما واقعا دنياي جالبي داره...
    با ماشين آمريكايي بيشتر از رانندگي ميشه زندگي كرد....

2. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای امریکایی diyukis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

در اولین زمان ممکن که رفتم بالا سر ماشین این موارد ذکر شده رو بررسی میکنم و اینجا اعلام میکنم.
    از طرفی به قول شما با توجه به اتومات بودن ماشین باید یه استارت روبراه هم بعنوان یدک داشته باشم که اینطور مواقع دستم توو پوست گردو نمونه.
    ممنونم و بسیار بسیار سپاسگذار.

4. این کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

يك مورد ديگه كه الان يادم امد و خيلي خيلي مهمه:
    زماني كه استارت رو خواستي از روي ماشين باز بكني دقيقا نگاه بكن و ببين آيا بين سري استارت و سيلندر ماشين لاينر يا واشري گذاشته شده يا نه؟
    چون اين احتمال هست كه در حد فاصل بين يكي از محلهاي پيچهاي اصلي نگهدارنده استارت به سري و سيلندر يك يا چندتا واشر نازك و يا لاينر گذاشته باشن
    دليلش هم اينه كه با اين كار مقدار تمايل كل استارت رو به سمت فلايويل تنظيم ميكنن كه در نهايت وضعيت درگير شدن دنده استارت رو با دنده فلايويل تنظيم ميكنن..اگر اين لاينر يا واشر فلزي باشه و موقع بستن يادت بره كه بگذاري جاش احتمال زياد دنده استارت درست با دنده فلايويل درگير نميشه و بيشتر دنده ها با هم موقع استارت دچار اصطكاك شديد ميشن و صداي ناهنجار بسيار خشني كه همراه با جرقه هست بوجود مياد..اين هم بخاطر اينه كه دنده استارت از دنده فلايويل چند ميل دورتر شده و همين باعث ميشه كه نتونه خوب درگير بشه و اين مشكل بوجود مياد..حالا اگر اون لاينر رو سر جاش بگذاري ديگه مشكل حله..اما اگر مثلا يه لاينر يا واشر قطور تر استفاده كني اينبار دنده بيشتر به فلايويل نزديك ميشه و موقع استارت يا درگير نميشه و با يه صداي ضربه چكش مانند بر ميگرده و يا اينكه بشدت درگير ميشه و به راحتي نميتونه جدا بشه..
    معمولا انتهاي استارت هم يه پايه كمكي داره كه با پيچ به سيلندر بسته شده ولي در طي ساليان زيادي كه از عمر ماشينها گذشته اون رو موقع تعميرات باز كردن و ديگه نبستن..اگر اون رو هم داشت براي تنظيم كردن ميتونه كمك خوبي باشه..
    يه مورد ديگه هم در باب كابل و سيمهاي متصل به استارت هست..البته فعلا شما تا همينجا موارد رو روي ماشين چك بكن تا بقيه اونو بعدا برات بگم..
    اگر چندتا عكس از استارت موقعي كه روي ماشين سواره و موقعي كه باز كردي هم بگذاري بد نيست..شايد چيزي بشه فهميد..

6. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

سلام.
    از تهران استارت آمریکایی ای سی دلکو پیدا کردم به مبلغ 105 هزار تومان.البته شورولتی.
    قیمتش مناسبه؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من خيلي خيلي ارزانتر از اين با قطعات دست دوم آمريكايي و بسيار خوب براي خودم جمع كرده بودم حدود 40 تومان شد..البته چند سال پيش..قيمتها كه زياد شده و البته نو بودن قطعه هم در گرانتر بودنش تاثير داره اما اينكه واقعا AC DELCO باشه و كار بده نميدونم..
    ضمانت داره؟
    فكر كنم روي سيلندر پونتياك هم بخوره..محل سوار شدن و شكل اونها ظاهرا يكيه.من تفاوتي نديدم اما بازم سوال بكني بد نيست.
    Last edited by camaro lt; 10-07-2011 at 17:01.

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

والا من سوال کردم گفته ای سی دلکو اصلیه و اینکه نو هست.
    همین الان زنگ زدم به یکی دیگه از این لوازم فروش های آمریکایی گفته ای سی دلکو اصل شورولتی نووو داره 100 تومن.
    علی آقا خوبی اهواز این هست که قطعات و لوازم دست دوم و حتی نوی آمریکایی پیدا میشه.من تووو گرگان برای یه فیلتر روغن ساده 3 ماه علاف بودم تا اینکه آخرشم رفتم از تهران خریدم.!!!!
    فرمایش شما متین که اگه بشه با قطعات دست دوم یه استارت خوب ریبیلد کرد اما واقعا اینجایی که ما هستیم هیچی نیست.
    احتمالا مجبورم امشب راهی تهران بشم تا لوازم مورد نیازمو بخرم.راه دیگه ای ندارم دیگه.

10. این کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

درسته اينجا يه چيزهايي هست و ميشه از نو بهترش رو درست كرد اما تهران هم فقط لازم نيست بري سراغ نو فروشها..ميدان شوش رو فراموش نكن!! اونجا هم ميشه چيزهاي خوبي گير اورد هرچند كه كلاش و حقه باز زياد داره..بايد وارد باشي..كسي رو تهران داري بره دنبال اين قضيه؟
    توي ميدون شوش فكر كنم بتوني حداقل چيزهاي اصلي تر گير بياري چون اونجا معمولا از اوراقي روي ماشينها استفاده ميكنن كه بيشترشون اصليه. به تعميركاراي برق ماشين هم سر بزني احتمال اينكه بتوني چيزي گير بياري هست.

12. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

کسیرو که ندارم.احتمالا امشب باید راه بیفتم که صبح تهران باشم و خودم پیگیر کارم باشم.
    به شوش که سر میزنم.هم برای جک لولا هم برای این لوازمی که نیاز دارم.اما شوش خدای حقه بازیه.خیلی باید حواس جمع باشه.
    یادش بخیر 2 ماه قبل رفته بودیم کرج دو تا جعبه فرمون در حد نووو از رووو ماشین باز کردیم هر کدوم به مبلغ 25 هزار تومن.اگه همینو میخواستیم بخریم باید دونه ای حداقل 100 پول میدادیم.

14. این کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

جعبه فرمون مصرفي نيست..اصولا خيلي دير خراب ميشه چون هيدروليك هم هست خيلي اصطهلاك كمي داره..من كلا توي تمام اين سالها فقط يه بار جعبه فرمون باز كردم اونم براي تعويض يه اورينگ كهنه كه روغن ميداد..ديگه نيازي به تعميرات نداشت..اگه خواستي چيزي اوراقي بخري بيشتر لوازم برقي و جلوبندي بگير..يه سري قطعاتي كه ممكنه به راحتي پيدا نشه..مثل دستگاه شيشه بالابر و يا لوازم تزئيني و كمياب داخل اتاق..
    يه ليست از كمبودهاي ماشين تهيه بكن و ببين بيشتر چي نياز داري..؟

16. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

جعبه فرمون ماشین خودم که مشکلی نداشت.اما منجیت فرمونش خراب شده بود که منجیت های توووی بازار هم بی کیفیت و اشغالی بودن.برا همین مجبور شدیم یه جعبه فرمون باز کنیم.البته لازم به ذکره الان تووی اوراقی ها هم زرنگ بازی بیداد میکنه.تووی اون اوراقی به این عظمت لوازم v8 کمتر پیدا میشد یعنی اصلا پیدا نمیشد.مثلا لوازم شورولت نوا میشد از توش پیدا کرد.
    اتفاقا توو همین فکر بودم که یه لیستی تهیه کنم که اونجا دستم باز باشه.حالا تا شب ببینم تصمیم چی میشه.از تهران رفتن متنفرم با اون همه شلوغی و اب و هوای کثیف و ....
    راستی علی آقا بنظرتون اگه رفتم برای یدکی استارت چه لوازمی بخرم.منظورم اینه که چه قطعاتی از استارت که در معرض خرابی و اصطحلاک بیشتر هستنو بخرم برای روز مبادا.؟
    لیستمو تهیه میکنم میزارم اینجا.اگه شما هم چیزی به ذهنتون میرسه بگید لطفا.
    یه نگاهی هم به این بندازید.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 08:02 PM ---------- Previous post was at 07:58 PM ----------

کسی اینو نمیگیره برای بازسازی؟؟؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خیلی طالب شدم اینو بگیرم اما من از عهدش بر نمیام.
    Last edited by diyukis; 10-07-2011 at 19:00.

18. این کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •