سلام اقای ارش اون مو ضوع اشتباه شده بود و به غیر از اینکه اصلا و ابدا این لینک موجود نمی باشد.![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام اقای ارش اون مو ضوع اشتباه شده بود و به غیر از اینکه اصلا و ابدا این لینک موجود نمی باشد.![]()
لطفا هيچگونه برداشت سياسي يا غير سياسي يا طرفداري يا مخالفت يا... نفرمائيد:
همونطور كه قبلا هم عرض كردم سرعت در ساعات استفاده رايگان بسيار كم شده و گاهي اوقات به نصف رسيده حتي مجبور شدم فايلها رو تك تك بزارم دانلود بشه در صورتيكه قبلا حداقل 3 فايل رو همزمان دانلود ميكردم و البته هرچي كه به آخر ساعات رايگان ميرسيم (تقريبا از 7.40 به بعد ) سرعت بالا ميره و در نزديكاي 8 و بعد اون سرعت حتي 120 هم ميشه
در بقيه حالات مشكل خاصي نيست
همارا-سيستم توربو-مخابرات وليعصر
ای نمیدونستم پس میتونیم پی گیری کنیم حتما من اگر وقت کردم ارش جان پیگیری میکنم خسته شدیم بالاخره اونا یه جوابی میدن . درسته که تنهایی کاری نمیشه ولی خودم که راضی میشم
سلام
برای من یک مشکل خنده دار پیش امده از کجا مشه فهمید که چقدر از حجم محدودیت را مصرف کرده ای در adsl ماکس نت در قسمت مشترکین adsl چیزی پیدا نکردم![]()
من به عنوان یه کاربر شرکت لایزر می خواستم نظرمو با توجه به اینکه یه ماهه از این شرکت دارم سرویس می گیرم بگم
لایزر در این مدت یکماهه به من سرعت ثابت بدون قطعی و کاهش رو به ارمغان آورد و از طرف دیگه می خواستم از آقای آرش وحید تشکر کنم بابت پشتیبانی عالی اشون و امیدوارم در تمام مراحل زندگی شون سربلند و پیروز باشند
می تونم به جرئت بگم بهترین و کارآمدترین نماینده لایزر در تبریز ایشون هستن.
سلام
برای من یک مشکل خنده دار پیش امده از کجا مشه فهمید که چقدر از حجم محدودیت را مصرف کرده ای در adsl ماکس نت در قسمت مشترکین adsl چیزی پیدا نکردم
به اینجا میری
یوزر و پسورد رو میدیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در صفحهای که میاد نوشته مقدار اعتبار فعلی که همون حجم باقی مانده است
از قسمت گزارش اتصلات هم میتونی با وارد کردت تاریخ هر روز تا روز بعدش ببینی چقدر حجم مصرف کردی
![]()
Last edited by kamran987456; 13-04-2010 at 12:55.
با سلام
نظر لطف شماست
پشتیبانی و رضایت مشتری وظیفه ماست![]()
سلام . من می خوام adsl 512 ماکس نت بگیرم . می خواستم بدونم به غیر از اون تعرفه ای که شرکت ماکس نت گفته چیز دیگری را هم مخابرات ازم می گیره .
با سلام
مخابرات هیچی نمیگیره ! آبنومان هم از طرف شرکت پپ پرداخت میشه
من که از مکس نت گرفته بودم علاوه بر 10 تومان هزینه راه اندازی 3 تومان دیگه هم برای ابنومان مخابرات گرفتند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)