تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 417 از 1126 اولاول ... 317367407413414415416417418419420421427467517917 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,161 به 4,170 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

حـــــرفـه ای sansi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اره همونه :(((
    اين هم حجمش زياده هم فرمول زياد داره...به نظرم به درد نميخوره زياد...اون يكي حداقل يه ارتباطي با سيستم عامل داره..

ای لعنت بهشون:|
    كاري كه از دستمون برنمياد مگه اينجوري يه كوچولو اروم بشيم :دي

2. این کاربر از sansi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پیاده رو های حوالی میدان ولیعصر!

پيش فرض

اين هم حجمش زياده هم فرمول زياد داره...به نظرم به درد نميخوره زياد...اون يكي حداقل يه ارتباطي با سيستم عامل داره..
    احساس میکنم خیلی سخت برداشتم این ترمو!
    ریاضی 1
    ریاضی 2
    فیزیک 2
    آز فیزیک 2
    مدار منطقی
    ساختمان داده
    ذخیره بازیابی

به نظر شما زیاد نیست یه مقدار؟ راه داره حذف کنم اما عقب نیفتم؟ مثلا از رو حذف کنم؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

ریاضی 1
    ریاضی 2
    فیزیک 2
    آز فیزیک 2
    مدار منطقی
    ساختمان داده
    ذخیره بازیابی

به نظر شما زیاد نیست یه مقدار؟ راه داره حذف کنم اما عقب نیفتم؟ مثلا از رو حذف کنم؟
    رياضي 2 اسون تر از رياضي 1 ولي هر دو رو با هم برندار.
    فيزك 2 خوبه اگه توي دبيرستان با فيزيك سوم مشكل نداشتي اينجام نخواهي داشت.
    از رو نگه دار معدلت ميره بالا.مدار و ساختمان رو بايد برداري پيش نيازن.ذخيره رو از همين الان بشين بخون.
    اگه ميخواي حذف كني رياضي 2 رو حذف كن بجاش it بردار .
    اگه رشته ت نرم افزار نيست ميتوني ذخيره رو بذاري ترم اينده برداري اگه هست حتما اين ترم بردار پيشنياز كلي از درساس.

5. این کاربر از sansi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پیاده رو های حوالی میدان ولیعصر!

پيش فرض

رياضي 2 اسون تر از رياضي 1 ولي هر دو رو با هم برندار.
    فيزك 2 خوبه اگه توي دبيرستان با فيزيك سوم مشكل نداشتي اينجام نخواهي داشت.
    از رو نگه دار معدلت ميره بالا.مدار و ساختمان رو بايد برداري پيش نيازن.ذخيره رو از همين الان بشين بخون.
    اگه ميخواي حذف كني رياضي 2 رو حذف كن بجاش it بردار .
    اگه رشته ت نرم افزار نيست ميتوني ذخيره رو بذاري ترم اينده برداري اگه هست حتما اين ترم بردار پيشنياز كلي از درساس.
    رشتم نرم افزاره
    بدبختی ریاضی 2 پاس نشه کلی درس میمونه که :(
    فیزیکم خوبه پاسش میکنم آزم که میگی معدلو میبره بالا
    بقیرم که نمیشه حذف کرد

کلا پس باید خوند حذف توکارش نیست :((

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

بدبختی ریاضی 2 پاس نشه کلی درس میمونه که :(
    مگه ترم سوم نيستي؟
    اگه ميخواي معادلات برداري كه اونو بزار ترم 5 طبق چارت بردار.

داره خودمونی میشه javad026's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

توبرنامه ای كه برای رشتم توقسمت برنامه كلاسی سایت پیام نورامده فعلا دوتادرس پایه روروز وساعت كلاسی شومشخص كرده امابرای عمومی هام چیزی ننوشته
    اماتوقسمت برنامه درسی رشته های مختلف دوقسمت هست یكی برنامه كلاسی رشته دروس عمومی كلیه رشته های علوم پایه واون قسمت دیگه هم نوشته برنامه كلاسی رشته دروس عمومی كلیه رشته های علوم انسانی ودوتاازدروس عمومی من هم درهركدوم ازدوقسمت هست
    حالامن كه رشتم فنی مهندسیه ایاجزو علوم پایه حساب میشم وبایدتوتاریخی كه برای دروس عمومی رشته های علوم پایه نوشته برم سركلاس درس عمومیم یانه برای فنی مهندسی ها برای دروس عمومیشون برنامه دیگه ای اعلام می كنند
    ازطرفی چراشماره وگروه درس ریاضیم باكدرشتش كه توبرنامه مربوط به رشتم امده فرق داره

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

توبرنامه ای كه برای رشتم توقسمت برنامه كلاسی سایت پیام نورامده فعلا دوتادرس پایه روروز وساعت كلاسی شومشخص كرده امابرای عمومی هام چیزی ننوشته
    اماتوقسمت برنامه درسی رشته های مختلف دوقسمت هست یكی برنامه كلاسی رشته دروس عمومی كلیه رشته های علوم پایه واون قسمت دیگه هم نوشته برنامه كلاسی رشته دروس عمومی كلیه رشته های علوم انسانی ودوتاازدروس عمومی من هم درهركدوم ازدوقسمت هست
    حالامن كه رشتم فنی مهندسیه ایاجزو علوم پایه حساب میشم وبایدتوتاریخی كه برای دروس عمومی رشته های علوم پایه نوشته برم سركلاس درس عمومیم یانه برای فنی مهندسی ها برای دروس عمومیشون برنامه دیگه ای اعلام می كنند
    ازطرفی چراشماره وگروه درس ریاضیم باكدرشتش كه توبرنامه مربوط به رشتم امده فرق داره
    رشته هاي فني مهندسي جزء علوم پايه هستند و شما براي درسهاي عموميتون بايد سر كلاساي علوم پايه بريد.
    براي برنامه ي كلاسيتون فقط به شماره ي گروه و اسم استادتون دقت كنيد.

10. این کاربر از sansi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه javad026's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

رشته هاي فني مهندسي جزء علوم پايه هستند و شما براي درسهاي عموميتون بايد سر كلاساي علوم پايه بريد.
    براي برنامه ي كلاسيتون فقط به شماره ي گروه و اسم استادتون دقت كنيد.
    مشكل منم همینه توقسمت مربوط به برنامه رشتم كه میرم كددرس رو بااسم درس ونام استادنوشته اماكددرس باشماره وگروه درس كه توفرم گزارش ثبت نام امده فرق داره اصلااین كددرس رو ازكجا اوردند نمیدونم حداقل میدونم دودرس پایه كه برنامش امده توقسمت برنامه رشتم -مربوط به رشته خودمه-اماچیزی درباره دروس عمومیم هنوزننوشته
    اماتوبخش دروس عمومی كلیه رشته های علوم پایه درس اخلاق بازبایك كددرس ونام استاد اومده ولی شماره وگروه این درس روننوشته -حالا اگه برم موندم این همه ادم كه حداقل 200نفرند كجابایدجابشند

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

از اين كارا نكنيا...ضرر ميكني...برو سر كلاس شده زل بزني به ديوارم برو وگرنه بايد بيخيال نمره ميانترم بشي..شمام ترم اوليد هنوز سوالا و روش امتحان دستتون نيومده.هرچن خودمم خانمم ( :دي )ولي اگه بعضيهاشون جون ادمو ميگيرن تا نمره بدن پس برو كه فردا روز بخواي اعتراض بكني بگي همه ي كلاساتو اومدم.

ممنون از راهنمایی هاتون ... ولی خود استاد گفت : اگر میایین منظم و مرتب و هر جلسه بیایید وگرنه اصلا نیایید .... ولی از قیافش معلوم بود که از اون استادهایی هست که اذیت میکنه . بچه هایی که سالهای قبل باهاش بودن هم گفتن ..... من نمیرم چون ریاضی عمومی هست و بیشتر همون ریاضیات دبیرستان هست . درسته ؟ ولی باز به توصیه های شما گوش میدیم .......
    من آزمایشگاه کامپیوتر رو با گروه 2 برداشتم ..... اولین سالی هم هست که این رشته رو آوردن .... تعداد بچه ها هم خیلی کمه تو کلاسمون ... میخوام با دوستم باشم که با گروه 1 برداشته ؟ میشه ؟ یعنی سر کلاسها با اون برم

13. این کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

ریاضی 1
    ریاضی 2
    فیزیک 2
    آز فیزیک 2
    مدار منطقی
    ساختمان داده
    ذخیره بازیابی

سلام حمید جان
    ریاضی 1 و 2 رو چطوری با هم برداشتی
    در مورد ذخیره هم بگم که حجمش زیاده و پر از فرموله.من امروز کلاس دارم با استاد یزدان پرست!!

سعی کن از همین الان بخونی.مدار هم سعی کن خوب یاد بگیری چون ترم بعد معماری داری و حتما باید مدار رو بلد باشی
    ساختمان داده هم زیاد سخت نیست

15. این کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •