اين هم حجمش زياده هم فرمول زياد داره...به نظرم به درد نميخوره زياد...اون يكي حداقل يه ارتباطي با سيستم عامل داره..اره همونه :(((
كاري كه از دستمون برنمياد مگه اينجوري يه كوچولو اروم بشيم :ديای لعنت بهشون:|
اين هم حجمش زياده هم فرمول زياد داره...به نظرم به درد نميخوره زياد...اون يكي حداقل يه ارتباطي با سيستم عامل داره..اره همونه :(((
كاري كه از دستمون برنمياد مگه اينجوري يه كوچولو اروم بشيم :ديای لعنت بهشون:|
احساس میکنم خیلی سخت برداشتم این ترمو!اين هم حجمش زياده هم فرمول زياد داره...به نظرم به درد نميخوره زياد...اون يكي حداقل يه ارتباطي با سيستم عامل داره..
ریاضی 1
ریاضی 2
فیزیک 2
آز فیزیک 2
مدار منطقی
ساختمان داده
ذخیره بازیابی
به نظر شما زیاد نیست یه مقدار؟ راه داره حذف کنم اما عقب نیفتم؟ مثلا از رو حذف کنم؟
رياضي 2 اسون تر از رياضي 1 ولي هر دو رو با هم برندار.
فيزك 2 خوبه اگه توي دبيرستان با فيزيك سوم مشكل نداشتي اينجام نخواهي داشت.
از رو نگه دار معدلت ميره بالا.مدار و ساختمان رو بايد برداري پيش نيازن.ذخيره رو از همين الان بشين بخون.
اگه ميخواي حذف كني رياضي 2 رو حذف كن بجاش it بردار .
اگه رشته ت نرم افزار نيست ميتوني ذخيره رو بذاري ترم اينده برداري اگه هست حتما اين ترم بردار پيشنياز كلي از درساس.
رشتم نرم افزارهرياضي 2 اسون تر از رياضي 1 ولي هر دو رو با هم برندار.
فيزك 2 خوبه اگه توي دبيرستان با فيزيك سوم مشكل نداشتي اينجام نخواهي داشت.
از رو نگه دار معدلت ميره بالا.مدار و ساختمان رو بايد برداري پيش نيازن.ذخيره رو از همين الان بشين بخون.
اگه ميخواي حذف كني رياضي 2 رو حذف كن بجاش it بردار .
اگه رشته ت نرم افزار نيست ميتوني ذخيره رو بذاري ترم اينده برداري اگه هست حتما اين ترم بردار پيشنياز كلي از درساس.
بدبختی ریاضی 2 پاس نشه کلی درس میمونه که :(
فیزیکم خوبه پاسش میکنم آزم که میگی معدلو میبره بالا
بقیرم که نمیشه حذف کرد
کلا پس باید خوند حذف توکارش نیست :((
مگه ترم سوم نيستي؟بدبختی ریاضی 2 پاس نشه کلی درس میمونه که :(
اگه ميخواي معادلات برداري كه اونو بزار ترم 5 طبق چارت بردار.
توبرنامه ای كه برای رشتم توقسمت برنامه كلاسی سایت پیام نورامده فعلا دوتادرس پایه روروز وساعت كلاسی شومشخص كرده امابرای عمومی هام چیزی ننوشته
اماتوقسمت برنامه درسی رشته های مختلف دوقسمت هست یكی برنامه كلاسی رشته دروس عمومی كلیه رشته های علوم پایه واون قسمت دیگه هم نوشته برنامه كلاسی رشته دروس عمومی كلیه رشته های علوم انسانی ودوتاازدروس عمومی من هم درهركدوم ازدوقسمت هست
حالامن كه رشتم فنی مهندسیه ایاجزو علوم پایه حساب میشم وبایدتوتاریخی كه برای دروس عمومی رشته های علوم پایه نوشته برم سركلاس درس عمومیم یانه برای فنی مهندسی ها برای دروس عمومیشون برنامه دیگه ای اعلام می كنند
ازطرفی چراشماره وگروه درس ریاضیم باكدرشتش كه توبرنامه مربوط به رشتم امده فرق داره
رشته هاي فني مهندسي جزء علوم پايه هستند و شما براي درسهاي عموميتون بايد سر كلاساي علوم پايه بريد.
براي برنامه ي كلاسيتون فقط به شماره ي گروه و اسم استادتون دقت كنيد.
مشكل منم همینه توقسمت مربوط به برنامه رشتم كه میرم كددرس رو بااسم درس ونام استادنوشته اماكددرس باشماره وگروه درس كه توفرم گزارش ثبت نام امده فرق داره اصلااین كددرس رو ازكجا اوردند نمیدونم حداقل میدونم دودرس پایه كه برنامش امده توقسمت برنامه رشتم -مربوط به رشته خودمه-اماچیزی درباره دروس عمومیم هنوزننوشته
اماتوبخش دروس عمومی كلیه رشته های علوم پایه درس اخلاق بازبایك كددرس ونام استاد اومده ولی شماره وگروه این درس روننوشته -حالا اگه برم موندم این همه ادم كه حداقل 200نفرند كجابایدجابشند
ممنون از راهنمایی هاتون ... ولی خود استاد گفت : اگر میایین منظم و مرتب و هر جلسه بیایید وگرنه اصلا نیایید .... ولی از قیافش معلوم بود که از اون استادهایی هست که اذیت میکنه . بچه هایی که سالهای قبل باهاش بودن هم گفتن ..... من نمیرم چون ریاضی عمومی هست و بیشتر همون ریاضیات دبیرستان هست . درسته ؟ ولی باز به توصیه های شما گوش میدیم .......
من آزمایشگاه کامپیوتر رو با گروه 2 برداشتم ..... اولین سالی هم هست که این رشته رو آوردن .... تعداد بچه ها هم خیلی کمه تو کلاسمون ... میخوام با دوستم باشم که با گروه 1 برداشته ؟ میشه ؟ یعنی سر کلاسها با اون برم
سلام حمید جاناحساس میکنم خیلی سخت برداشتم این ترمو!
ریاضی 1
ریاضی 2
فیزیک 2
آز فیزیک 2
مدار منطقی
ساختمان داده
ذخیره بازیابی
به نظر شما زیاد نیست یه مقدار؟ راه داره حذف کنم اما عقب نیفتم؟ مثلا از رو حذف کنم؟
ریاضی 1 و 2 رو چطوری با هم برداشتی
در مورد ذخیره هم بگم که حجمش زیاده و پر از فرموله.من امروز کلاس دارم با استاد یزدان پرست!!
سعی کن از همین الان بخونی.مدار هم سعی کن خوب یاد بگیری چون ترم بعد معماری داری و حتما باید مدار رو بلد باشی
ساختمان داده هم زیاد سخت نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)