من که نمی تونم رو این نوت بوک قیمت بزارم ولی من به 1070 دسته دوم هم 50 تومن نمی دم
شما یه اچ پی یا دل خوب و نو می تونی با قیمت مناسب پیدا کنی دیگه چرا می ری دنبال دسته دو![]()
من که نمی تونم رو این نوت بوک قیمت بزارم ولی من به 1070 دسته دوم هم 50 تومن نمی دم
شما یه اچ پی یا دل خوب و نو می تونی با قیمت مناسب پیدا کنی دیگه چرا می ری دنبال دسته دو![]()
با سلام به همه عزیزان ، من تازه تو این تاپیک اومدم و تازه هم عضو شدم ، اما اطلاعات نسبتا خوبی درباره لپ تاپ ( یا همون کامپیوتر همراه !! ) دارم ، یه مدتی هم تو این زمینه کار کردم ( فروش ) ، البته بازار الان با 4-5 سال پیش خیلی فرق داره و الان زمانیه که هر دانشجو باید یه لپ تاپ برای خودش داشته باشه نه اینکه مثل قدیما لپ تاپ به وسیله تجملی برای افراد پولدار باشه .
تقاضای بازار داخل ایران هم بدجوری بالا رفته و تنوع مدل و گارانتی و مشخصات لپ تاپ ها هم بدجوری زیاده و انتخاب رو برای همه مشکل کرده ، اما به هر حال با کمی دقت میتونین بهترین دستگاه رو با در نظر گرفتن جیبتون بخرین ، به نظر من لپ تاپ های خوبی تو ایران موجود هست که میتونین در نظر داشته باشین ، از Dell و Sony گرفته تا IBM/Lenovo و HP و Asus و ... .
به نظر من افراد تهرانی بهترین جایی که میتونن لپ تاپ تهیه کنن مجتمع کامپیوتر پاییتخت ( خ میرداماد ) هست که بورس لپ تاپ تهرانه ، خیلی خیلی هم مواظب باشین که لپ تاپ استوک و تعمیری و برگشت خورده و از این قبیل نخرین !!
من خودم Dell 6400 دارم از اون سریهای اولش که با گرافیک ATI X1400 بود ، خداییش خیلی راضیم ، شده از دستم پرت شده خورده زمین ، آب ریخته روش و پیچاش زنگ زده ، شب تا صبح روشن بوده ولی هیچیش نشده و مثل روز اول کار میکنه !!!
و واقعا لقب سخت جون بودن برازنده دل هستش !!
شاید طراحی دل به پای سونی و HP و Apple و ... نرسه ( که البته مدلهای جدید دل از خجالت سونی در اومدن ) اما واقعا دستگاهی که میخرین براتون واقعا کار میکنه .
بعد از دل هم خودم سونی و IBM و HP و Toshiba رو قبول دارم .
دستگاه های حدید دل ( سری Vostro و Inspiron و سری استثنایی XPS ) واقعا به نسبت پولی که میدید می ارزن .
XPS M1330 به نظر من یه شاهکار دل محسوب میشه با طراحی باریک و زیبا و امکانات عالی .
به هر حال من به همه دل رو پیشنهاد میکنم ..
به نظر من شما دور سونی رو خط بکش چون لپ تاپ های سونی زیر 1 میلیون امکانات زیادی ندارن ( منظورم سخت افزاریه ) اما میتونی روی دل و توشیبا حساب کنی .
دل مدل Vostro 1000 دستگاه خوبیه و امکانات خوبی داره ، عمر باتریش هم نسبتا خوبه + صفحه نمایش خوب
دل مدل Vostro 1520 با CPU 2.0 Core2Duo FSB 800 + 1GB RAM + 120 GB Hard و وب کم و Wifi رو میتونی با قیمت حدود 900 هزار تومان تهیه کنی که دستگاه هم ساخت لهستان هست .
توشیبا مدل Satellite A200 هم هست که قیمت 900 هزار تومان داره و CPU AMD 64x2 و رم 2GB و گرافیک ATI
همچنین میتونی مدلهای Acer , Asus رو هم نگاهی بکنی همچنین HP
مشخصات msi gx620 ممنون می شم دقیق بررسی کنید قیمت 1300$ ضمنا کیف کولی وموس هم همراهشه راستی گفته میشه اورکلاک کرد تا 20 درصد توان دستگاه روبرد بالا باس سی پی یو بالاتره از اچ پی تاثیر داره؟
LCD
Size: 15.4"
Type: WSXGA+ / Glare
Resolution: 1680 x 1050
CPU
Type: Intel Penryn Core 2 Duo P8600
Speed: 2.4G
Front-side Bus: 1066 MHz
Cache: 3MB
Chipset
Chipset: PM45+ICH9-M
Graphics
GPU (Graphic Accelerator): NVIDIA GeForce9600M GT
Video Memory: 512MB DDR3 VRAM
Graphic Type: PCI Express
Audio
udio: HD Audio quality, Dolby Digital Live
Speaker: 2 Speakers (2W)
System Memory
Spec: 2GB x 2 DDR2 800
Max Memory Supported: 4GB
HDD
HD Capacity: 320GB
HD Interface: SATA
Optical Drive
Optical Drive Type: or dvd rw Blu-ray
Communication
Modem: 56K
LAN: 10/100/1000 Mbps Gigabit Ethernet
WLAN: Built-in 802.11b/g/n WLAN Card
Bluetooth: Yes
Supplemental Drive
Card Reader: 4-in-1 Card Reader (SD/MMC/MS/MS Pro)
Finger Print Reader: No
Webcam Resolution
Webcam: 2.0 MP Webcam
I/O Port
USB: USB2.0 Port X 2
ESATA/USB Combo: X 1
IEEE 1394: 1
Video Port: Graphics Card Output (15-pin, D-Sub) X 1, HDMI X 1
Audio Port: Mic-in X 1, Line-in x 1, Headphone X 1
Expansion Slots
Card Slot: PCI Express Card X 1
TV Tuner: No
AC Adaptor
AC Power Adaptor:
Output: 19V DC, 90W
Input: 100~240V AC, 50/60Hz universal
Battery
Battery Pack: Li-ion 6 cells (standard)
Physical Spec
Dimension: 374 (L) x 246 (W) x 26.8-35.5 (H) mm
Weight: 5.6 lbs.
Accessory
Carry Bag: Gaming Backpack
ميشه در مورد اين مدل بيشتر توضيح بديد؟ از كدوم سري هستش؟ آخه ميدوني من خيلي تازه واردم![]()
اختیار داری شما که پروفشنالی1310 از سری vostro های جدیده، کیفیتش نسبت به قیمتش خوبه هرچند که خیلی ها اعتقاد دارند اگه یه ذره بیشتر پول بزاری و مدل معادل اون یعنی xps 1330 رو بگیری بهتره
من که دیدمش ظاهرش خیلی رسمیه و خشنمشخصا واسه کاربری تجاریه و نیاز یه کاربر معمولی رو به خوبی رفع می کنه می تونی بری سایت زیگورات و امرتات برای اطلاعات بیشتر قیمت یا ریویوشو تو نوت بوک ریویو بخونی/ اما یه چیزی بهت بگم با این ف ی ل ت ر هایی که خودت گذاشتی من این مدل رو بهت پیشنهاد کردم وگرنه خودم با وجود محدودیت بودجه و نیاز زیاد به حمل و نقل بازم ترجیح دادم از این سری اچ پی های جدید بگیرم .. البته با تحقیقات خودم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا من یک سوال داشتم.این داستان Hdmi ساپورت می کنه چیه؟
یک سوال دیگه؟با کارت گرافیک 358mb Share می شه بازی خفن بازی کرد؟share یعنی چه؟
اقای رجیستر لطفا جواب من رو بدید خیلی عجله دارم متشکرم
دوستان من میخوام یه لب تاپ سبک و کم حجم بگیرم .ظاهرا acer aspire one جدیدتره و بهتر روش تبلیغ شده.
خواستم ببینم کسی این لب تاپ رو تا حالا خریده ؟ شنیدم داغ کردنش بیشتر از نرماله. صدای فنش هم تقریبا بالاست.
در کل لب تاپ خوبیه یا نه؟(مخصوصا از نظر cpu رم و باتری)
لب تاپ مشابهی هم تو مارکهای دیگه هست که همین امکانات رو داشته باشه؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)