سلام
با باک پر هم همین مشکل رو دارین ؟
امکان داره حوض پمپِ بنزین مشکلی داره و در سربالائی درست بنزین بهش نمیرسه
سلام
با باک پر هم همین مشکل رو دارین ؟
امکان داره حوض پمپِ بنزین مشکلی داره و در سربالائی درست بنزین بهش نمیرسه
سلام
مشکل از بلبرینک شافت ورودی گیربکس هستش
مشکلی نداره به خاطر کیفیت بد بلبرینگ ها معمولا این اتفاق در اکثر پراید ها میفته به نظر من زیاد رو این مسئله حساس نشید چون مشکلی ایجاد نمیکنه و به جز خرج اضافه چیزی براتون نداره
سلام
من ماشین پراید صفر رو برای جلوگبری از خوابین باطری ساعت 8 شب (هوای سرد زمستون) روشن کردم ولی یادم رفت خاموش کنم و تا ساعت 5 صبح یعنی حدود 9 ساعت درجا کار کرده بود . 3 صبح با عجله خاموش کردم به آمپر آب هم نگاه نکردم اما وقتی ساعت 10 صبح با ماشین بیرون رفتم هیچ مشکلی نداشت . نگرانم نکنه برای ماشین مشکلی ایجاد شده باشه ؟ لطفا راهنمایی کنید. ممنون
سلام
نگران نباشید
فقط بنزین مصرف کرده و استهلاکِ طبیعی روغن و قطعاتِ موتور . فقط همین
اما اگر ماشینی باشه که آب کم میکنه وهوا هم گرم باشه , ممکنه آب تمام بشه و موتور داغ کنه و واشر بسوزونه و دست آخر از شدت گرما خاموش بشه .
اگر هم استاندارد نباشه ممکنه آتیش بگیره
با شرایطی که شما گفتین , همه چیز مرتبه . نگران نباشین .
سلام
بدلیل اینکه در حالت درجا کار کردن روغن به خوبی به قطعات موتور نمیرسه اصطحکاک موتور زیاد میشه و در نتیجه طول عمر موتور کمتر از نظر فنی فکر نکنم مشکلی برای ماشینتون پیش بیاد فقط همونطور که گفتم طول عمر موتور کمتر میشه
من بهتون پیشنهاد می کنم روغن موتور رو هم زودتر از حد معمول عوض کنید
سلام
البته اگر پمپ روغن ضعیف باشه حرف شما مصداق داره
چون پمپ روغن اگر سالم باشه حتی با استارت زدن هم فشار روغن رو اونقدر بالا میبره که چراغ روغن خاموش میشه
این رو میتونین برای آزمایش قدرت پمپِ روغن خودتون امتحان کنین .
برق شمعها رو قطع کنین و استارت بزنین
باید با دو سه ثانیه استارت چراغ روغن خاموش بشه
اگر نشد پمپ قوی نیست
پمپ روغن در حالت درجا کار کردن خودرو با توجه به اینکه سرعت گردشش به سرعت میل سوپاپ مربوط میشه نمیتونه روغن کافی برای 9 ساعت درجا کار کردن موتور رو فراهم کنه حرف شما درسته به شرطی که خودرو زمان کمی رو در حالت درجا کار کنه نه برای 9 ساعت
ساده ترش اینه چون موتور مدت زمان طولانی درجا کار کرده حرارت بیشتری تولید می کنه ، حرارت خودش عامل اصطحکاکه و این یعنی که ما اصطحکاک بیشتری داریم و باید روغن بیشتری داشته باشیم برای رفع این قضیه ولی پمپ روغن همچنان داره به دلیل درجا کار کردن موتور روغن کمی رو به موتور میرسونه
در ضمن این رو هم در نظر بگیرید که در حالت درجا کار کردن تمام سوخت در محفظه احتراق نمی سوزه و بنزین از دیواره محفظه احتراق وارد کارتل میشه و روغن رو رقیق تر میکنه پس روغن هم بخوبی نمیتونه عمل روغنکاری رو انجام بده
عیب عجیب در L90 مدل E2 پارس خودرویی
درود بر همه دوستان عزیز امیدوارم همگی حالشون خوب باشه
من یه سال پیش یه L90 خریدم متاسفانه هنوز 1000 کیلومتر کارنکرده بود چراغ چکش روشن شد بردیم نمایندگی دستگاه دیاگ که بهش زد گفتن احتراق ناقص داره (ارورش این بود : destructive misfire ) آقا خلاصه همه قطعاتشو (پمپ بنزین - 4 تا کوئل - 4 تا شمعاش - سوزن های انژکتور ) رو عوض کردن رو گارانتی . بازم این چراغ چک رو می زد بردمش تهران تعمیرگاه مرکزی سایپا که می گفتن خدای تعمیراتن اونجا هم نتونستن کاری بکنن ، تا این که تیر امسال به گفته یکی از دوستان بردمش یکی از نمایندگی اصفهان کیت تسمه دینامشو عوض کردن تا 7 ماه مشکلی نداشت ولی بازم امروز این چراغ چکش روشن شد موندم چی کار کنم دوستان اگه تا حالا به این مشکل برخورد کردن خواهشا راهنمایی کنن
سلام ممنون از پاسخت و توجهت
منظور از دستکاری روغن ترمز متوجه نشدم
من ابتدا لنت عقبو عوض کردم چون پایین میگرفت گفتم شاید از عقب باشه عوض کردم بازم پایین بود یکی گفت شاید ریگلاژ نکرده
یکی گفت شاید هوا داره
باز دوباره بردم دیدم سیلندر ترمز نشتی داره همون بالای کاسه عقبه سمت راننده سیلندر رو شرکتی انداختم
درصورتی همه میگفتن فقط واشرشو عوض میکردی چون بیشتر نشتی سیلندر از واشر
باز درست نشد
تا دوباره اومدم لنت جلو عوض کردم با هزار ماکافات که یکی اش به خاطر بخواب بودن ماشین جفت چرخ های جلو گیرپاژ کرده بود اونارم عوض کردم باز پایینه
حالا یه فامیل داریم مکانیک تجربی میگه میام برات لنت های عقب ریگلاژ میکنم شاید درست شد
از بوستر گفت نمیتونه باشه چون بوستر اگر خراب باشه قبل استارت پاتو که رو ترمز میزاری یه صدای فیس میده
حالا چه راهنمایی میکنی؟
شما ماشینت کجاست؟
تو پارکینگه خونت؟ یا تو خیابون؟
چه جوری متوجه نشدی؟
دمت گرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)