تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 417 از 3745 اولاول ... 3173674074134144154164174184194204214274675179171417 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,161 به 4,170 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

شما تا چه اندازه میتونید هزینه کنید؟

من الان مدتی هست که از سرویس 1 مگ استفاده میکنم با 20 گیگ حجم ماهیانه. تقریبا شبی 3/5 تا 4 گیگ دانلود دارم.

شما اگه بتونی، ماهی 30 تومن هزینه کنی، سرویس 1 مگ با حجم 5 گیگ میتونی بگیری، شبها بزار دانلود.
    در صورتیکه شما الان برای 128 نامحدود 42 تومن ماهی دارین هزینه می کنید و فقط ماهی 7 گیگ دانلود دارین
    با تشكر از پاسختون

من چون جزء مشتركين قديمي داتك هستم ماهيانه 22000 تومان بابت اين سرويس (128 نامحدود) پرداخت ميكنم.
    شما منظورتون سرويس 1 مگ آسياتك هست؟
    سرعت دانلودش در ساعات شب چطور هستش؟
    اگر فوضولي نباشه، شما ساكن چه منطقه‌اي از تهران هستيد؟

تشكر

اگه نباشه جاش خالی می مونه death_man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Cloud

پيش فرض

با تشكر از پاسختون

من چون جزء مشتركين قديمي داتك هستم ماهيانه 22000 تومان بابت اين سرويس (128 نامحدود) پرداخت ميكنم.
    شما منظورتون سرويس 1 مگ آسياتك هست؟
    سرعت دانلودش در ساعات شب چطور هستش؟
    اگر فوضولي نباشه، شما ساكن چه منطقه‌اي از تهران هستيد؟

تشكر
    بله، 1 مگ آسیاتک
    راستش من مشکلی با سرعت دانلود ندارم، بین 200 تا 250 هست ( فرقی بین روز و شب نداره )
    فقط اگر حجم 5 گیگ بگیرین، خیلی باید حواستون باشه که به سرعت تموم نکنین، چون برای هر گیگ اضافه 5 تومن باید بدین و در آخر ماه ممکنه 30 تومن هزینه کرده باشید.
    اگه مصرف روزانتون ممکنه زیاد باشه، بهتره سرویس 10 گیگ انتخاب کنید تا با اختلاف قیمت کمی، حجم بیشتری داشته باشین.

مرکز مخابراتی من توحید هستش
    شما کدوم مرکز هستین؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

به كاربر خانگي هم امگ ميدن؟

من مركز مهديه هستم. منتهي الان يه سوال ديگه پيش اومد
    من اگه بخوام سرويسم را از داتك قطع كنم و به آسياتك انتقال بدم وضعيتش به چه شكليه؟
    پروسه‌اش به صورت است؟ بايد كار خاصي بكنم؟
    اگه راضي نبودم امكان برگشت داره به همين سرويس داتك؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بابا به خدا دانلود شبانه نمیخوایم دیگه خسته شدیم از این حالت روانی که ساعت دو شب میاد سراغم واقعا دیگه اعصابم برام نزاشته باااااااابا نمیخوایم دانلود شبانه رایگان نمیخوایم حجم کم کنید هر چقدر دانلود میکنیم رو همون حساب حجم کنید ولی خواهش میکنیم این سیستم روانی کننده ی مسخره رو حذف کنید واقعا دیگه اعصابم خرد شده از بس میگم وای کارهام رو انجام بدیم الان میریزن سرعت میرسه در حد بیت پینگ رو 2000 37-8 تومن ماهانه پول میدم برای 20 گیگ حجم نمیتوانم در حالت عادی تمومش کنم واقعا اندر احوالاتم اصلا این سیستم رو کی بنا کرد این آخه چه سیاسته مذخرفیه یه ذره که آدم فکر میکنه دیوانه میشه که چی بیاد حجم رو محدود کنید بعد از یه ساعتی مجانی باشه دانلود بعد از اونور پهنای باند به زیر 10 درصد هم برسه واقعا تو کت من بنده که نمیره کجای دنیا یه همچین سیستمی هست آخه مقلد کی هستید از کی این تخیلات نشات گرفته؟ بزارید ما باهمون سرعت روزانه دانلودمون رو بکنیم کارهامونو برسیم نمیخوایمممممم لقاش رو به بقایش ترجیح میدهیم آخ خدا دیگه اعصابم خورد شد واقعا اینارو گفتم چون الان کلی کار داشتم یهووووووووو تا 2 شد انگار اصلا گوگل هم بالا نمیاد هر شب همین بساطه هر شب اه اه تا کی آخه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

بابا به خدا دانلود شبانه نمیخوایم دیگه خسته شدیم از این حالت روانی که ساعت دو شب میاد سراغم واقعا دیگه اعصابم برام نزاشته باااااااابا نمیخوایم دانلود شبانه رایگان نمیخوایم حجم کم کنید هر چقدر دانلود میکنیم رو همون حساب حجم کنید ولی خواهش میکنیم این سیستم روانی کننده ی مسخره رو حذف کنید واقعا دیگه اعصابم خرد شده از بس میگم وای کارهام رو انجام بدیم الان میریزن سرعت میرسه در حد بیت پینگ رو 2000 37-8 تومن ماهانه پول میدم برای 20 گیگ حجم نمیتوانم در حالت عادی تمومش کنم واقعا اندر احوالاتم اصلا این سیستم رو کی بنا کرد این آخه چه سیاسته مذخرفیه یه ذره که آدم فکر میکنه دیوانه میشه که چی بیاد حجم رو محدود کنید بعد از یه ساعتی مجانی باشه دانلود بعد از اونور پهنای باند به زیر 10 درصد هم برسه واقعا تو کت من بنده که نمیره کجای دنیا یه همچین سیستمی هست آخه مقلد کی هستید از کی این تخیلات نشات گرفته؟ بزارید ما باهمون سرعت روزانه دانلودمون رو بکنیم کارهامونو برسیم نمیخوایمممممم لقاش رو به بقایش ترجیح میدهیم آخ خدا دیگه اعصابم خورد شد واقعا اینارو گفتم چون الان کلی کار داشتم یهووووووووو تا 2 شد انگار اصلا گوگل هم بالا نمیاد هر شب همین بساطه هر شب اه اه تا کی آخه؟
    شما کدوم مرکزی
    من الان مشکلی ندارم
    مرکز سعادتمند
    سرویس 9000 ساعت آرامش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

شما کدوم مرکزی؟

الان ساعت 3:31
    سرویس 9000 ساعت آرامش
    مرکز سعادتمند

پروفشنال xaxi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Hotel California

پيش فرض

ديشب سرعت خوب بود واسه من ! حيف دير بلند شدم واسه دانلود

اگه نباشه جاش خالی می مونه death_man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Cloud

پيش فرض

به كاربر خانگي هم امگ ميدن؟

من مركز مهديه هستم. منتهي الان يه سوال ديگه پيش اومد
    من اگه بخوام سرويسم را از داتك قطع كنم و به آسياتك انتقال بدم وضعيتش به چه شكليه؟
    پروسه‌اش به صورت است؟ بايد كار خاصي بكنم؟
    اگه راضي نبودم امكان برگشت داره به همين سرويس داتك؟
    اولین کاری که باید انجام بدین این هست که یه تماس با آسیاتک بگیرین ببینین در مرکز مهدیه، امکان ارائه سرویس به شما هست یا نه. اگر که بود، با داتک تماس بگیرین، و درخواست بدین سرویسُ از روی خط شما بردارن.

در مورد سرویس 1 مگ، 2تا کار میتونین انجام بدین
    1) از شرکت یه سرویس 256 بگیرین به مدت 1 ماه، وقتی اشتراک 1 ماه شما تموم شد، از تریق سایت خیلی راحت و بدون مشکل میتونید سرویس 1 مگ انتخاب کنید.
    2) از یکی از نمایندگی ها سرویس 1 مگ بگیرین، اونا مشکلی با مدارک و ... ندارن

اگه راضی نبودین، باید ببینین که داتک هنوز پورت خالی در مرکز شما داره یا نه. اگه داشت درخواست بدین که آسیاتک سرویس از روی خط شما جمع کنه

سرویس 2 مگ
    مرکز توحید

منم دیشب مشکلی برای دانلود نداشتم
    البته این عکس برای الان هست
    دوستانیکه شبها مشکل سرعت دارن، به نظر میاد از مرکز مخابراتیشون باشه، چون 3 تا دیگه از دوستان من مشترک همین مرکز توحید هستند و 2تا دیگه مشترک مرکز دانشگاه ولی هیچکدام مشکل سرعت نداریم، با اینکه این 2 مرکز از شلوغترین و بزرگترین مراکز مخابراتی می باشد

اگه نباشه جاش خالی می مونه Nokia_My_Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehrane Bozorg

پيش فرض

یکی از دوستان در شیراز سرویس 128 داره اینم اسکرین شات:

میخواستم ببینم سرعت 128 تو تهرانم همینه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

شما کدوم مرکزی؟

الان ساعت 3:31
    سرویس 9000 ساعت آرامش
    مرکز سعادتمند
    سلام دوست من مرکزی امامت هستم اصلا وحشتناکه اینجا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •