با تشكر از پاسختون
من چون جزء مشتركين قديمي داتك هستم ماهيانه 22000 تومان بابت اين سرويس (128 نامحدود) پرداخت ميكنم.
شما منظورتون سرويس 1 مگ آسياتك هست؟
سرعت دانلودش در ساعات شب چطور هستش؟
اگر فوضولي نباشه، شما ساكن چه منطقهاي از تهران هستيد؟
تشكر
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
با تشكر از پاسختون
من چون جزء مشتركين قديمي داتك هستم ماهيانه 22000 تومان بابت اين سرويس (128 نامحدود) پرداخت ميكنم.
شما منظورتون سرويس 1 مگ آسياتك هست؟
سرعت دانلودش در ساعات شب چطور هستش؟
اگر فوضولي نباشه، شما ساكن چه منطقهاي از تهران هستيد؟
تشكر
بله، 1 مگ آسیاتک
راستش من مشکلی با سرعت دانلود ندارم، بین 200 تا 250 هست ( فرقی بین روز و شب نداره )
فقط اگر حجم 5 گیگ بگیرین، خیلی باید حواستون باشه که به سرعت تموم نکنین، چون برای هر گیگ اضافه 5 تومن باید بدین و در آخر ماه ممکنه 30 تومن هزینه کرده باشید.
اگه مصرف روزانتون ممکنه زیاد باشه، بهتره سرویس 10 گیگ انتخاب کنید تا با اختلاف قیمت کمی، حجم بیشتری داشته باشین.
مرکز مخابراتی من توحید هستش
شما کدوم مرکز هستین؟
به كاربر خانگي هم امگ ميدن؟
من مركز مهديه هستم. منتهي الان يه سوال ديگه پيش اومد
من اگه بخوام سرويسم را از داتك قطع كنم و به آسياتك انتقال بدم وضعيتش به چه شكليه؟
پروسهاش به صورت است؟ بايد كار خاصي بكنم؟
اگه راضي نبودم امكان برگشت داره به همين سرويس داتك؟
بابا به خدا دانلود شبانه نمیخوایم دیگه خسته شدیم از این حالت روانی که ساعت دو شب میاد سراغم واقعا دیگه اعصابم برام نزاشته باااااااابا نمیخوایم دانلود شبانه رایگان نمیخوایم حجم کم کنید هر چقدر دانلود میکنیم رو همون حساب حجم کنید ولی خواهش میکنیم این سیستم روانی کننده ی مسخره رو حذف کنید واقعا دیگه اعصابم خرد شده از بس میگم وای کارهام رو انجام بدیم الان میریزن سرعت میرسه در حد بیت پینگ رو 2000 37-8 تومن ماهانه پول میدم برای 20 گیگ حجم نمیتوانم در حالت عادی تمومش کنم واقعا اندر احوالاتم اصلا این سیستم رو کی بنا کرد این آخه چه سیاسته مذخرفیه یه ذره که آدم فکر میکنه دیوانه میشه که چی بیاد حجم رو محدود کنید بعد از یه ساعتی مجانی باشه دانلود بعد از اونور پهنای باند به زیر 10 درصد هم برسه واقعا تو کت من بنده که نمیره کجای دنیا یه همچین سیستمی هست آخه مقلد کی هستید از کی این تخیلات نشات گرفته؟ بزارید ما باهمون سرعت روزانه دانلودمون رو بکنیم کارهامونو برسیم نمیخوایمممممم لقاش رو به بقایش ترجیح میدهیم آخ خدا دیگه اعصابم خورد شد واقعا اینارو گفتم چون الان کلی کار داشتم یهووووووووو تا 2 شد انگار اصلا گوگل هم بالا نمیاد هر شب همین بساطه هر شب اه اه تا کی آخه؟
شما کدوم مرکزی
من الان مشکلی ندارم
مرکز سعادتمند
سرویس 9000 ساعت آرامش
![]()
شما کدوم مرکزی؟
الان ساعت 3:31
سرویس 9000 ساعت آرامش
مرکز سعادتمند
ديشب سرعت خوب بود واسه من ! حيف دير بلند شدم واسه دانلود![]()
اولین کاری که باید انجام بدین این هست که یه تماس با آسیاتک بگیرین ببینین در مرکز مهدیه، امکان ارائه سرویس به شما هست یا نه. اگر که بود، با داتک تماس بگیرین، و درخواست بدین سرویسُ از روی خط شما بردارن.
در مورد سرویس 1 مگ، 2تا کار میتونین انجام بدین
1) از شرکت یه سرویس 256 بگیرین به مدت 1 ماه، وقتی اشتراک 1 ماه شما تموم شد، از تریق سایت خیلی راحت و بدون مشکل میتونید سرویس 1 مگ انتخاب کنید.
2) از یکی از نمایندگی ها سرویس 1 مگ بگیرین، اونا مشکلی با مدارک و ... ندارن
اگه راضی نبودین، باید ببینین که داتک هنوز پورت خالی در مرکز شما داره یا نه. اگه داشت درخواست بدین که آسیاتک سرویس از روی خط شما جمع کنه
سرویس 2 مگ
مرکز توحید
منم دیشب مشکلی برای دانلود نداشتم
البته این عکس برای الان هست
دوستانیکه شبها مشکل سرعت دارن، به نظر میاد از مرکز مخابراتیشون باشه، چون 3 تا دیگه از دوستان من مشترک همین مرکز توحید هستند و 2تا دیگه مشترک مرکز دانشگاه ولی هیچکدام مشکل سرعت نداریم، با اینکه این 2 مرکز از شلوغترین و بزرگترین مراکز مخابراتی می باشد
یکی از دوستان در شیراز سرویس 128 داره اینم اسکرین شات:
میخواستم ببینم سرعت 128 تو تهرانم همینه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوست من مرکزی امامت هستم اصلا وحشتناکه اینجا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)