تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 417 از 458 اولاول ... 317367407413414415416417418419420421427 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,161 به 4,170 از 4574

نام تاپيک: Travian

داره خودمونی میشه popo2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    khozestan=Hell

پيش فرض

کسی تو سرور 9 بازی میکنه اگه هست بگین تا فارمتون کنم

داره خودمونی میشه merman2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

کسی نیست جواب بده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه compund security's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

آقا من تو سرور 2 هستم خیلی ها که با من شروع کردن به بازی الان چند برابر من پیشرفت کردن کسی نمیدونه قضیه چیه؟
    البته من تازه کارما

دوست عزیز دلیل های بسیار زیادی دارد نحوه بازی از مهمترین دلایل میباشد این که شما بدونید در چه زمانی چه کنید طلا داشته باشید و........... خود من در تابستون قبل رو یه اکانت کلی وقت گزاشتم اخرش 150 تا سرباز داشتم میخواستم ده 2 بزنم فارم شدم اما این تابستون با تشکر فراوان از دوست گران خیلی گران زیادی گرانقدر ارمان جون تونستم تا حالا حدود 4000 تا سرباز از جمله کمی غارتی با همر دارم و 3 ده و در اتحاد توپ و خلاصه همه چیز حالا چرا چون در وقت معین کار درست رو انجام دادم خلاصه شما هر سوالی داشتید اول با ارمان جان که استاد و رییس ماست و دوما با بقیه و اگه هیچکس نبود با من حقیر در حد فهمم کمک میکنم

4. 3 کاربر از compund security بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوست عزیز دلیل های بسیار زیادی دارد نحوه بازی از مهمترین دلایل میباشد این که شما بدونید در چه زمانی چه کنید طلا داشته باشید و........... خود من در تابستون قبل رو یه اکانت کلی وقت گزاشتم اخرش 150 تا سرباز داشتم میخواستم ده 2 بزنم فارم شدم اما این تابستون با تشکر فراوان از دوست گران خیلی گران زیادی گرانقدر ارمان جون تونستم تا حالا حدود 4000 تا سرباز از جمله کمی غارتی با همر دارم و 3 ده و در اتحاد توپ و خلاصه همه چیز حالا چرا چون در وقت معین کار درست رو انجام دادم خلاصه شما هر سوالی داشتید اول با ارمان جان که استاد و رییس ماست و دوما با بقیه و اگه هیچکس نبود با من حقیر در حد فهمم کمک میکنم
    خیلی ممنون از راهنماییتون
    ولی آخه اولش که تازه شروع میکنی خب خیلی طول میکشه تا منابع به حد مجاز برسه تا چیزی بنا کنی ولی بعضی بازیکنا خیلی سریع رشد میکنن که واقعاً برام عجیبه
    به هرحال مرسی فعلا که راهنمایی نمیخوام بیشتر دوست دارم خودم همه چیزو کشف کنم ولی اگه کمک خواستم حتماً همینجا مطرح میکنم چون واقعا فروم خیلی فعال و باحالیه

اگه نباشه جاش خالی می مونه ava-net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران - ورامین

پيش فرض

خیلی ممنون از راهنماییتون
    ولی آخه اولش که تازه شروع میکنی خب خیلی طول میکشه تا منابع به حد مجاز برسه تا چیزی بنا کنی ولی بعضی بازیکنا خیلی سریع رشد میکنن که واقعاً برام عجیبه
    به هرحال مرسی فعلا که راهنمایی نمیخوام بیشتر دوست دارم خودم همه چیزو کشف کنم ولی اگه کمک خواستم حتماً همینجا مطرح میکنم چون واقعا فروم خیلی فعال و باحالیه
    عزیزان من بنای این بازی بر غارت هستش
    کاسایی که شما در بارشون صحبت می کنید در آغاز بازی از انجام راهنمایی ها سر باز می زنند و همه منابع رو خرج ساخت سرباز و غارت می کنند و بعد از هفته دوم شروع می کنن مقداری از منابع رو خرج ارتقاء ساختمان ها می کنند . در مورد غذا هم اگه کم بیارن یا تعدیل می کنن یا تو بازار می خرن .
    خلاصه این طوری پیشرفت می کنن .

7. 2 کاربر از ava-net بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

عزیزان من بنای این بازی بر غارت هستش
    کاسایی که شما در بارشون صحبت می کنید در آغاز بازی از انجام راهنمایی ها سر باز می زنند و همه منابع رو خرج ساخت سرباز و غارت می کنند و بعد از هفته دوم شروع می کنن مقداری از منابع رو خرج ارتقاء ساختمان ها می کنند . در مورد غذا هم اگه کم بیارن یا تعدیل می کنن یا تو بازار می خرن .
    خلاصه این طوری پیشرفت می کنن .
    آره 100% همینه البته من خودم اولش که شروع کردم چندساعتی آفلاین بودم و آفلاین بودنم یکم سرعت پیشرفتمو کم کرد

حـــــرفـه ای Moh3en_DDD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    1391

پيش فرض

سلام

آقا چجوری اسیر ها رو بکشم ؟

کـاربـر بـاسـابـقـه szh_1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

آره 100% همینه البته من خودم اولش که شروع کردم چندساعتی آفلاین بودم و آفلاین بودنم یکم سرعت پیشرفتمو کم کرد
    سلام

دوست عزیز بهت یه توصیه دوستانه میکنم نه که فقط به شما بلکه به همه افرادی که تراوین بازی می کنند

تراوین رو رها کنید

نگو که تو چه میفهمی از این بازی من توی هر سروری بازی کردم رنکم زیر 10 بوده تو اکثر سرورهای جهانی و ایرانی بازی کردم و .........

نیاز نیست که اسم اکانت و ماوقع رو بگم اما اکثر افرادی که تراوین بازی می کنند ( البته تا یکسال پیش ) من رو با اسم مستعار می شناسند

هفته ای 2 ، 3 بار افراد مختلف ازم میخواهند که فقط به اکانتشون نظارت کنم افرادی که حاضر هستند هفته ای 100 هزار تومان بابت این بازی خرج کنند

اما اخر این بازی هیچی دستت رو نمیگیره به جز وقت تلف کردن ، عمرت رو به هدر دادن

من با بازی مخالف نیستم ( خودم خیلی بازی میکنم ) اما اگر میخواهی بازی کنی یه بازی انجام بده که وقتت رو زیاد نگیره باعث شادابی بشه و ....

نمی خواستم این پست رو بدهم اما ... بگذریم حرف برای گفتن زیاده اما جای گفتن نیست

سلام

امکان کشتن اسیرها وجود نداره

11. 2 کاربر از szh_1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MojiOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

اگر گول هستی و سربازای بازیکن دیگه ای توی تله های شما هستند، امکان کشتن اونها وجود نداره و فقط می تونید آزادشون کنید
    اگر سربازای شما تو تله های یک بازیکن دیگه اسیر شده، با رفتن به اردوگاه و انتخاب گزینه کشتن نیروهای اسیر شده، می تونید اونارو بکشید

13. 2 کاربر از MojiOS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام

دوست عزیز بهت یه توصیه دوستانه میکنم نه که فقط به شما بلکه به همه افرادی که تراوین بازی می کنند

تراوین رو رها کنید

نگو که تو چه میفهمی از این بازی من توی هر سروری بازی کردم رنکم زیر 10 بوده تو اکثر سرورهای جهانی و ایرانی بازی کردم و .........

نیاز نیست که اسم اکانت و ماوقع رو بگم اما اکثر افرادی که تراوین بازی می کنند ( البته تا یکسال پیش ) من رو با اسم مستعار می شناسند

هفته ای 2 ، 3 بار افراد مختلف ازم میخواهند که فقط به اکانتشون نظارت کنم افرادی که حاضر هستند هفته ای 100 هزار تومان بابت این بازی خرج کنند

اما اخر این بازی هیچی دستت رو نمیگیره به جز وقت تلف کردن ، عمرت رو به هدر دادن

من با بازی مخالف نیستم ( خودم خیلی بازی میکنم ) اما اگر میخواهی بازی کنی یه بازی انجام بده که وقتت رو زیاد نگیره باعث شادابی بشه و ....

نمی خواستم این پست رو بدهم اما ... بگذریم حرف برای گفتن زیاده اما جای گفتن نیست

امکان کشتن اسیرها وجود نداره
    ممنون از توصیت

آره من خودمم با اینکه تازه کارم دیدم کم کم دارم رو بازی و دهکدم تعصب پیدا میکنم و این خیلی بد بود چون باید همیشه آنلاین باشی و از تموم کار و زندگیت بخاطر این بازی عقب بیفتی
    واقعا بازی جالبیه وبهترین خصوصیتش اینه که رقیبات همه آدمن کامپیوتر نیستن ولی برا یه آدم بیکار خوبه
    بچه ها کسی میدونه بازی این سبکی واسه پی سی چیه؟ من خودم شوالیه افتخارو دوست دارم تقریبا مثل همین تراوینه جنگهای صلیبی هم بد نیست...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •