سلام دوستان
lcd تیپ سه چه امکاناتی بیشتر از lcd تیپ دو داره؟
و یه سوال دیگه:
به جز سیستم ترمز، بین تیپ دو و سه تفاوت دیگری در سیستم های اصلی خودرو وجود داره؟؟
مرسی
سلام دوستان
lcd تیپ سه چه امکاناتی بیشتر از lcd تیپ دو داره؟
و یه سوال دیگه:
به جز سیستم ترمز، بین تیپ دو و سه تفاوت دیگری در سیستم های اصلی خودرو وجود داره؟؟
مرسی
هر دوتاش LCD type A هستش و فرقي ندارن
تفاوت هاي ديگه: سیستم تهویه اتوماتيك، آيينه هاي جانبي برقی، شيشه بالابر برقي درهاي جلو و عقب، دماسنج روي داشبورد
منظورم این آپشن های ظاهری نیست،
به لحاظ موتور و متعلقاتش میگم چه فرقی میکنه؟؟
البته میدونم خود موتور که یکی هست TU3
از نظر موتوري فرقي ندارن،
در واقع تيپ 3 همون تيپ 2 هستش كه آپشنهاي تيپ 5 رو بهش اضافه كردن
من میخوام صفحه کیلومتر تیپ2 ام را مثل صندوق دارها سفید کنم ببیرم نمایندگی یا اپکو این کار رو میکنن؟
هیچ کدوم. باید برید از فروشگاه های مرکزی لوازم یدکی فروشی ایساکو صفحه رو بخرید بدید یه نضاب صفحه براتون نصب کنه
چند در مياد؟ اين قروشگاه هاي مركزي همه جا نمايندگي دارن؟
Sent from my iPad using Tapatalk HD
نه دوست من اگه تهرانید فروشگاه مرکزیش نبش تعمیرگاه شماره 1 هستش و چند تا دیگه هم داره که برید تو سایت خود ایساکو آدرس داده.
قیمت رو هم نمی دونم. معمولا باید زنگ بزنید بپرسید. قیمت این جور کالاها روزانه تعیین می شه.
دوستان یکی از آشنایان از بنده سوالی پرسید که اطلاع کاملی نداشتم. گفتم اینجا مطرح کنم:
گیربکس 206 تیپ دو رو میشه اتوماتیک کرد یا خیر؟
پیشاپیش ممنون
تا اونجا که میدونم میشه اتومات کرد. چون توی خارج از کشور مدل اتومات با موتور TU3 وجود داره.
تیپ 5 رو که میشه اتومات کرد، گیربکس همه 206های دستی هم از نوع MA5N هست و فرقی با هم ندارن. فقط ممکنه باعث شه موتور نتونه از قدرتش درست استفاده کنه و شتابش پایین بیاد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)