تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 417 از 1081 اولاول ... 317367407413414415416417418419420421427467517917 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,161 به 4,170 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    من چگونه از تنظیمات و در کل کسپرسکی خود که ورژن 4.560 است بک آپ بگیرم ؟

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

برای ذخیره تنظیمات کسپرسکی همانطور که در PDF آموزش تنظیمات توضیح داده شده

وارد تنظیمات کسپرسکی شده ، در بخش Protection شما دو کلید Save و Load می بینید

کلید Save برای ذخیره کلیه تنظیمات فعلی کسپرسکی بکار میره

کلید Load هم برای وارد کردن فایل ذخیره تنظیمات بکار میره

گزینه Restore هم برای برگرداندن به حالت اولیه نصب هستش

3. این کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoudsabz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

يالا.
    سلام عليكم.
    من آمدم. خوش آمدم.
    آمدم با سوالاتي جديد.
    داش مجيد خوب هستي ؟ احوال داداش هميلتون چطوره؟
    واما سوال اين هفته :
    آقا جونم واستون بگه كه من يه كاسپر اينترنت سكوريتي 7 نصبيدم رو كامپيوترم. البته با مشاوره و راهنمايي داش مجيد.
    يه key گرفتم سي روزه. تريال ورژن. آپديت اوليش هم كه حدود 50 مگابايته كامل انجام دادم. ( باباي كامپيوترم در اومد با اين اينترنت ديال آپ).
    از قسمت تنظيمات آپديت، آدرس محل ذخيره شدن اين آپديت ها رو يافتم. و يه جاي ديگه كپي كردم.
    حالا من اين آپديت ها رو كجاها مي تونم استفاده كنم؟
    گزينه ها :
    الف ) وقتي ويندوز عوض مي كنم و دوباره kis7 نصب مي كنم و يك key جديد وارد مي كنم آيا مي توانم همين آپديت ها رو در مسير مورد نظر كپي كنم تا ديگه نيازي به آپديت اوليه (50 مگابايت) نباشه ؟ يا حداقل كمتر باشه، مثلا يكي دو مگا باشه؟
    ب ) وقتي kis7 رو براي يكي از دوستانم ( كلا يه كامپيوتر ديگه ) نصب مي كنم ميتونم از اين آپديت ها استفاده كنم تا آپديت اوليه لازم نباشه ؟( يا كمتر باشه)؟
    ج ) گزينه الف و ب
    د) گزينه الف و ب + موارد ديگر.
    لطفا توضيح بديد كه در كجاها و با چه شرايطي مي تونم از اين آپديتها ( كه در يك جاي ديگر به غير از محل اصلي خود ) كپي كردم ( به عنوان نسخه پشتيبان) ، استفاده كنم.

خيلي ممنون.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

نگاه کن دوست عزیز شما آپدیت های جمع آوری شده در پوشه نگهداری آپدیت ها را می توانید

برای انتقال به سیستم دیگر ، یا استفاده مجدد در همان سیستم پس از نصب مجدد کسپرسکی استفاده کنید

تنها شرط این انتقال هم اینه که ورژن محصول نصب شده با ورژن محصول قبلی یکی باشه

پس از آپدیت به این روش ، دیگر نیازی به آپدیت اولیه نیست

6. این کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

دوستان من نسخه آخر اینترنت سکوریتی رو دانلود کردم آپدیتش هم کردم 20 مگی شد
    ولی هی پیغام میاد مگه Data Base Are Obsolote و یک پیغام میاد میگه اپدیت کن به نظر شما علتش چیه؟
    این پیغامه تا الان 30 بار اومده و من زدم اپدیت هر دفعه هم 2 مگی میگیره و خلاصه اذیت میکنه
    یک بار پاکش کردم و دباره نصبش کردم ولی همین آشه و همین کاسه
    با ورژن کی قبل این 8.0.0.504 اصلا مشکلی نداشتم این چرا اینطوریه؟
    من همین ورژن جدید رو روی ویستا نصب کردم خیلی خوب جواب داد الان روی xp سرویس نصب کردم به این مشکل خوردم الان وهم ویستا نصبه رو سیستم هم xp
    چکار کنم؟
    اینم تصویرش:

الآن یک چیزی متوجه شدم الآن که خود کاسپر داره آپدیت میشه و این پیغام رو میده رفتم دیدم ورژنش عوض شده به 8.0.0.506 تغییر کرده
    ببینید:

Last edited by Ship Storm; 13-01-2009 at 04:39.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Markus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    IRAN-Tehran

پيش فرض

دوستان من نسخه آخر اینترنت سکوریتی رو دانلود کردم آپدیتش هم کردم 20 مگی شد
    ولی هی پیغام میاد مگه data base are obsolote و یک پیغام میاد میگه اپدیت کن به نظر شما علتش چیه؟
    این پیغامه تا الان 30 بار اومده و من زدم اپدیت هر دفعه هم 2 مگی میگیره و خلاصه اذیت میکنه
    یک بار پاکش کردم و دباره نصبش کردم ولی همین آشه و همین کاسه
    با ورژن کی قبل این 8.0.0.504 اصلا مشکلی نداشتم این چرا اینطوریه؟
    من همین ورژن جدید رو روی ویستا نصب کردم خیلی خوب جواب داد الان روی xp سرویس نصب کردم به این مشکل خوردم الان وهم ویستا نصبه رو سیستم هم xp
    چکار کنم؟
    اینم تصویرش:

الآن یک چیزی متوجه شدم الآن که خود کاسپر داره آپدیت میشه و این پیغام رو میده رفتم دیدم ورژنش عوض شده به 8.0.0.506 تغییر کرده
    ببینید:

[img][/img]
    اين اشکال بيشتر بخاطر دو مورد پيش مياد:
    اول اين که تاريخ سيستم دقيق نباشد
    دوم اين که محصول شما کامل آپديت نشده و در بين راه قطع شده است
    البته اگر از قسمت آپديت محصول خود يک عکس بگذاريد بيشتر مشخص ميشه

درضمن ورژن شما از اول هم همون 8.0.0.506 بود چون اولاً کسپرسکی ورژني با کد 8.0.0.504 نداره! ثانياً محصولات کسپرسکی به هيچ عنوان با آپديت کد آنها ارتقا پيدا نميکند...(مانند محصولات نورتون)

يالا.
    سلام عليكم.
    من آمدم. خوش آمدم.
    آمدم با سوالاتي جديد.
    داش مجيد خوب هستي ؟ احوال داداش هميلتون چطوره؟
    واما سوال اين هفته :
    آقا جونم واستون بگه كه من يه كاسپر اينترنت سكوريتي 7 نصبيدم رو كامپيوترم. البته با مشاوره و راهنمايي داش مجيد.
    يه key گرفتم سي روزه. تريال ورژن. آپديت اوليش هم كه حدود 50 مگابايته كامل انجام دادم. ( باباي كامپيوترم در اومد با اين اينترنت ديال آپ).
    از قسمت تنظيمات آپديت، آدرس محل ذخيره شدن اين آپديت ها رو يافتم. و يه جاي ديگه كپي كردم.
    حالا من اين آپديت ها رو كجاها مي تونم استفاده كنم؟
    گزينه ها :
    الف ) وقتي ويندوز عوض مي كنم و دوباره kis7 نصب مي كنم و يك key جديد وارد مي كنم آيا مي توانم همين آپديت ها رو در مسير مورد نظر كپي كنم تا ديگه نيازي به آپديت اوليه (50 مگابايت) نباشه ؟ يا حداقل كمتر باشه، مثلا يكي دو مگا باشه؟
    ب ) وقتي kis7 رو براي يكي از دوستانم ( كلا يه كامپيوتر ديگه ) نصب مي كنم ميتونم از اين آپديت ها استفاده كنم تا آپديت اوليه لازم نباشه ؟( يا كمتر باشه)؟
    ج ) گزينه الف و ب
    د) گزينه الف و ب + موارد ديگر.
    لطفا توضيح بديد كه در كجاها و با چه شرايطي مي تونم از اين آپديتها ( كه در يك جاي ديگر به غير از محل اصلي خود ) كپي كردم ( به عنوان نسخه پشتيبان) ، استفاده كنم.

خيلي ممنون.
    در ضمن در تکميل صحبت های دوست عزيزم majid20، بايد بگم که برای استفاده از پوشه مورد نظر و انتقال آپديت ها در موقع نياز، آپديت ها رو نبايد در جايی کپی کنيد، بلکه بايد از طریق خود کسپرسکی به محصول انتقال بدهيد...
    برای فهم بيشتر ميتونيد روش انتقال آپديت ها رو از طريق آموزش زير مطالعه کنيد:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Markus; 13-01-2009 at 05:21.

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

پيش فرض

اين اشکال بيشتر بخاطر دو مورد پيش مياد:
    اول اين که تاريخ سيستم دقيق نباشد
    دوم اين که محصول شما کامل آپديت نشده و در بين راه قطع شده است
    البته اگر از قسمت آپديت محصول خود يک عکس بگذاريد بيشتر مشخص ميشه

درضمن ورژن شما از اول هم همون 8.0.0.506 بود چون اولاً کسپرسکی ورژني با کد 8.0.0.504 نداره! ثانياً محصولات کسپرسکی به هيچ عنوان با آپديت کد آنها ارتقا پيدا نميکند...(مانند محصولات نورتون)

خو تا الان 50 باری زدم روی اپدیت اون موقع اگه 20 بار زده بودم الان 50 بار زدم هر دفعه هم 1.6 , 1.8 یا بیشتر آپدیت گرفته تا الان فکر کنم 80 مگی گرفته
    تاریخ سیستم درسته چک کردم

این عکسی که گفته بودید از قسمت اپدیتش:

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

پيش فرض

الان دویاره زدم روی اپدیت
    عدد ها رو برسی کردم هیچکدوم بالا نرفتن؟

یک مسئله ای هم هست چرا تو ویستا من هیچ مشکلی نداشتم؟به راحتی 22 مگ آپدیت رو رگفت و درست شد
    Last edited by Ship Storm; 13-01-2009 at 05:52.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

الان دویاره زدم روی اپدیت
    عدد ها رو برسی کردم هیچکدوم بالا نرفتن؟

یک مسئله ای هم هست چرا تو ویستا من هیچ مشکلی نداشتم؟به راحتی 22 مگ آپدیت رو رگفت و درست شد
    موردی که از نسخه 2009 در ویندوز XP ( بالاخص سرویس پک 2 ) میشه به آن اشاره کرد همین موضوعه

این مشکل اینگونه است که اکثر بخش های آنتی ویروس آپدیت میشه اما کسپرسکی قادر به آپدیت دیتابیس اصلی خود نیست

من هم علت این موضوع برام مبهم مانده ( چون قبلا وجود نداشت و در چند هفته اخیر رخ داده )

آنچه مسلمه این مشکلی باید با ISP ها ربط داشته باشه چون اگه شما کسپرسکی با V-P-N یا ف-ی-ت-لترشکنی مثل ...Ultra استفاده کنید

به راحتی آپدیت کامل میشود و موردی نخواهید داشت

12. این کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

AVZ Tools

AVZ Tools با نام کاملتر AVZ Antiviral Toolkit یک برنامه پرتابل بسیار مفید و قدرتمند بالاخص برای کاربران کسپرسکی است

با استخدام نویسنده این برنامه توسط کسپرسکی ، این برنامه هم به کمپانی کسپرسکی تعلق گرفت و در نسخه 2009 کسپرسکی وارد شده

در وهله اول از این ابزار برای تهیه گزارش کامل سیستم جهت نظارت پروسه های فعال ، سالم و مخرب سیستم استفاده میشود

به کمک این گزارش کارشناسان کسپرسکی حتی در شدیدترین آلودگی های سیستم هم قادرند با کمک اسکریپت های خود سیستم را احیا کنند

( البته مرحله پاکسازی شامل نوشتن اسکریپت مناسب ، تهیه ابزار های کمکی و از جمله برنامه ComboFix می باشه )

منهای ارزش اطلاعاتی این برنامه ، فعالیت های این برنامه هم بسیار جالب و مفیده

این برنامه در برابر تمامی مخرب ها ( منهای ویروس ها ) قدرت پاک کنند گی داره و معمولا در سیستم های آلوده استفاده میشه

نکته دیگر بازگردانی نقاط حیاتی سیستم که توسط ویروس ها و سایر مخرب ها غیرفعال یا نابود شده اند که از جمله

فعالسازی مجدد بخش های Task Manager ، Registery ، Safe Mode ، Group Policy ، تنظیمات دسکتاپ و مرورگرها و دهها فعالیت مفید دیگر

1- برای استفاده از این برنامه ابتدا بخش AVZGuard رافعال کنید

این بخش ضمن بستن کامل رجیستری و پروسه های فعال ، امکان هرگونه خرابکاری بیشتر را سلب میکنه

AVZGuard برای این منظور فعال میشه که اگر در حین اسکن خودکار یا پاکسازی دستی بخواهیم پروسه ای رو غیرفعال یا پاک کنیم

ولی پروسه مزبور قابل برگشت باشه ، با این گارد دیگر نمیتوانید مجددا فعال شود

2- پس از فعالسازی گارد و انجام تنظیمات دلخواه ، سیستم را با حداکثر قدرت اسکن کنید و موارد مخرب رو حذف کنید

3- در بخش Service یک سری ابزارهای کمکی بسیار مفید همانند تسک منجر و پروسه یاب حرفه ای ، جستجوگر و ... واقع شده اند

این ابزار در برخی مواقع به کاملا به کار شما می آیند

لینک دانلود برنامه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید

14. این کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •