تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 417 از 1126 اولاول ... 317367407413414415416417418419420421427467517917 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,161 به 4,170 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه هارد وستن 2 ترا دارم که امروز وصلش کردم به یک سیستم معیوب بعد که از سیستم جداش کردم انداختم روی سیستم خودم
    ولی فقط 1 ترا از حجم هارد ور نشون میداد و ویندوز میگفت که هارد باید فرمت بشه و اجازه نمیداد که وارد پارتیشن بشم
    من با خیلی از نرم افزار های پارتیشن بندی تهت ویندوز و داس تست کردم
    کلا همه وقتی هارد رو شناسایی میکنن حجم هارد رو یک ترا بایت نشون میدن حتی توی ستاپ مادربورد حجم هارد رو 1000 گیگ میزنه
    هارد رو فرومت کردم خوش بختانه تونستم فقط 100 گیگ از اطلاعات رو ریکاوری کنم اما بقیه اطلاعات فکر می کنم توی اونی قسمتی هست که نشون نمیده فایل هایی رو که ریکاوری کردم اجرا نمیشن!!! ولی با حجم کامل ریکاوری شدن
    حالا چطور می تونم هم اطلاعات رو ریکاوری کنم و هم حجم هارد رو دوباره به حالت اولش برگردونم

++ با نرم افزار ایزی ریکاوری ریکاور کردم

WDC WD20EARS-00MVWB0 ATA
    عکس از مشخصات هارد:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

عکس از مشخصات هارد CrystalDiskInfo:
    Last edited by Metalbaz; 06-04-2012 at 17:38.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Locker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

با سلام به همه

یک هارد دیسک وسترن دیجیتال بلک WD2001FASS-00U0B0 دارم حدود یک سال و سه ماه است دارم ازش استفاده می کنم ، از ابتدا مشکل سر و صدا داشت اما چون هارد رو شرکت گارانتی برام تعویض کرده بود (هارد قبلی هم مشکل سر و صدا داشت) گفتم لابد طبیعیه ، یعنی مال مدلشه.

اما جدید مشکل سرعت پیدا کرده :

1- مثلا در هنگام مشاهده یک ویدیو ، ناگهان صدای هارد بیشتر می شه و فیلم فریز می کنه.

2- در نرم افزار HD Tune Pro سرعت رو تست کردم ، دیدم Minimum به زیر 2 مگ هم می رسه ، در صورتی که در گذشته حداقل 60 مگ بود.

3 - هارد به نظر بد سکتور ندارد

4 - ویروس ندارد

5 - در نرم افزار Ashampoo HDD Control 2 ، سلامت هارد رو %79 نشان می دهد (2 روز پیش %81 بود) ، همچنین در قسمت ارور Spin-Up Time سلامت هارد را %24 نشان می دهد.

از اطلاعاتم backup گرفتم ، اما شدیدا نگران این هارد هستم ، ممنون می شم راهنمایی کنید که مشکل هارد من چیست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه morteza1221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من ویندوزم 7 از نوع 64 بیتی هست
    برنامه hdd regenerator رو هم نصب کردم
    اما کرک نمی شه و فقط بد سکتور ها رو پیدا می کنه و اونها رو رفع نمی کنه
    چی کار کنم ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Alislow's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    الله اعلم

پيش فرض

پس وقتی هارد صدای بوق بده به معنی برخورد اون دوتا با همه و نمیشه کاریش کرد؟
    بازیابی اطلاعات چقد خرج داره؟

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

با سلام به همه

یک هارد دیسک وسترن دیجیتال بلک WD2001FASS-00U0B0 دارم حدود یک سال و سه ماه است دارم ازش استفاده می کنم ، از ابتدا مشکل سر و صدا داشت اما چون هارد رو شرکت گارانتی برام تعویض کرده بود (هارد قبلی هم مشکل سر و صدا داشت) گفتم لابد طبیعیه ، یعنی مال مدلشه.

اما جدید مشکل سرعت پیدا کرده :

1- مثلا در هنگام مشاهده یک ویدیو ، ناگهان صدای هارد بیشتر می شه و فیلم فریز می کنه.

2- در نرم افزار HD Tune Pro سرعت رو تست کردم ، دیدم Minimum به زیر 2 مگ هم می رسه ، در صورتی که در گذشته حداقل 60 مگ بود.

3 - هارد به نظر بد سکتور ندارد

4 - ویروس ندارد

5 - در نرم افزار Ashampoo HDD Control 2 ، سلامت هارد رو %79 نشان می دهد (2 روز پیش %81 بود) ، همچنین در قسمت ارور Spin-Up Time سلامت هارد را %24 نشان می دهد.

از اطلاعاتم backup گرفتم ، اما شدیدا نگران این هارد هستم ، ممنون می شم راهنمایی کنید که مشکل هارد من چیست.
    کسی نیست پاسخ من رو بده ؟

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

کسی نیست پاسخ من رو بده ؟
    اول از همه سیستم رو با یک پاور قویتر تست کنید پاور ضعیف رو عملکرد هارد تاثیر میزاره اگه مشکل از پاور نبود اینکار ها رو انجام بدین
    1 - دیفرگمنت کردن هارد
    2- با نرم افزار hdd regenerator یک اسکن کامل بکنید هارد رو
    اگه مشکل برطرف نشد میتونه این مشکل از موتور spindle باشه علائمشم شامل صدای زیاد و صدایی شبیه هوم مانند - داغ شدن هارد و کم شدن سرعت هارد در مواردی هنگ کردن و ریست شدن سیستم و بعد از یک مدت شناسایی هارد شناسایی نشود

من ویندوزم 7 از نوع 64 بیتی هست
    برنامه hdd regenerator رو هم نصب کردم
    اما کرک نمی شه و فقط بد سکتور ها رو پیدا می کنه و اونها رو رفع نمی کنه
    چی کار کنم ؟
    شما تو اسکن گزینه ی scan and repair رو میزنید ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

اول از همه سیستم رو با یک پاور قویتر تست کنید پاور ضعیف رو عملکرد هارد تاثیر میزاره اگه مشکل از پاور نبود اینکار ها رو انجام بدین
    1 - دیفرگمنت کردن هارد
    2- با نرم افزار hdd regenerator یک اسکن کامل بکنید هارد رو
    اگه مشکل برطرف نشد میتونه این مشکل از موتور spindle باشه علائمشم شامل صدای زیاد و صدایی شبیه هوم مانند - داغ شدن هارد و کم شدن سرعت هارد در مواردی هنگ کردن و ریست شدن سیستم و بعد از یک مدت شناسایی هارد شناسایی نشود

ممنون از پاسخ شما

پاورم 800 وات Gold و نو هست و مشکلی نداره ، چون این هارد با پاور قبلیم هم صدا می داد.

1 - هارد رو کامل دفرگ کردم (هر چند روز دفرگ می کنم)

2 - با نرم افزار hdd regenerator 2011 (به صورت بوت) اسکن کامل کردم ، هیچ ایرادی رو پیدا نمی کنه.

ماه سپتامبر 2012 گارانتی هاردم تموم می شه ، به نظر شما اگه بفرستمش با یک هارد آک عوضش می کنن ؟

ببخشید منظورتون از صدای هوم چیه ؟ هارد من صدای کشیده شدن دو چیز به هم دیگه رو میده ، خر خر و ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه هارد وستن 2 ترا دارم که امروز وصلش کردم به یک سیستم معیوب بعد که از سیستم جداش کردم انداختم روی سیستم خودم
    ولی فقط 1 ترا از حجم هارد ور نشون میداد و ویندوز میگفت که هارد باید فرمت بشه و اجازه نمیداد که وارد پارتیشن بشم
    من با خیلی از نرم افزار های پارتیشن بندی تهت ویندوز و داس تست کردم
    کلا همه وقتی هارد رو شناسایی میکنن حجم هارد رو یک ترا بایت نشون میدن حتی توی ستاپ مادربورد حجم هارد رو 1000 گیگ میزنه
    هارد رو فرومت کردم خوش بختانه تونستم فقط 100 گیگ از اطلاعات رو ریکاوری کنم اما بقیه اطلاعات فکر می کنم توی اونی قسمتی هست که نشون نمیده فایل هایی رو که ریکاوری کردم اجرا نمیشن!!! ولی با حجم کامل ریکاوری شدن
    حالا چطور می تونم هم اطلاعات رو ریکاوری کنم و هم حجم هارد رو دوباره به حالت اولش برگردونم

++ با نرم افزار ایزی ریکاوری ریکاور کردم

WDC WD20EARS-00MVWB0 ATA
    عکس از مشخصات هارد:

عکس از مشخصات هارد CrystalDiskInfo:
    کسی نیست که تا به حال به این مشکل برخورده باشه

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

ممنون از پاسخ شما

پاورم 800 وات Gold و نو هست و مشکلی نداره ، چون این هارد با پاور قبلیم هم صدا می داد.

1 - هارد رو کامل دفرگ کردم (هر چند روز دفرگ می کنم)

2 - با نرم افزار hdd regenerator 2011 (به صورت بوت) اسکن کامل کردم ، هیچ ایرادی رو پیدا نمی کنه.

ماه سپتامبر 2012 گارانتی هاردم تموم می شه ، به نظر شما اگه بفرستمش با یک هارد آک عوضش می کنن ؟

ببخشید منظورتون از صدای هوم چیه ؟ هارد من صدای کشیده شدن دو چیز به هم دیگه رو میده ، خر خر و ...
    هارد چی داغ میکنه ؟ این مشکل میتونه از موتور spindle باشه وقتی خوب کار نکنه دمای هارد بالا میره سرعت چرخش دیسک کم میشه و هارد تنبل میشه و کند میشه
    اون صدای خر خر در حد عادی طبیعیه که هارد داره کا رمیکنه

کسی نیست که تا به حال به این مشکل برخورده باشه
    با نرم افزار paragon partion هم تست کنید میتونید اطلاعات پارتیشن رو باهاش ریکاوری کنید
    اینکه حجم هارد رو کم نشون میده یا با low level format این مشکل حل میشه که با اینکار احتمال ریکاوری شدن اطلاعات هارد کم میشه یا این مشکل از فریم ویر هارد است
    بهتره بدید بیرون با pc3000 برائون اطلاعات رو ریکاوری کنند
    یک دلیل این مشکل شما هم میتونه براثر ویروس باشه و فایل ها هیدن شده باشند با فعال کردن فایل های هیدن ببینید میتونید اطلاعات رو بکشین بیرون یا نه

آخر فروم باز ali_disslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

با سلام

من هاردم چند تا سکتور خراب داره به گفته hdd tone -با نرم افزار hdd regenerator میشه درستش کرد ؟بهترین ابزار واسش چیه ؟
    اصلا درستش کنم یا بزارم به حال خودش بمونه ؟چون مشکل خاصی ندارم؟

و اینکه اگه بخوام از این نرم افزار استفاده کنم اطلاعات هاردم نمیپره یا خراب شه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •