تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 417 از 800 اولاول ... 317367407413414415416417418419420421427467517 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,161 به 4,170 از 7992

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات و نکات سیستم عامل ویندوز

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اما من با سيستمي مواجه شدم كه ديپ فريز نصب نيست و با ري استارت كردن برنامه ها مي پرد.در ضمن قسمت دوم سوالم را جواب نداديد؟!
    سلام

احتمالش خیلی کمه که بدون نرم افزار این کارو انجام داده باشند.

اگر سرچ میکردید نتیجه رو می یافتید.

به اختصار :

برای عدم تغییر هم باید روی ساعت ویندوز کلیک راست کرده و سپس Adjust Data/Time رو انتخاب کنی.

در پنجره ی باز شده در سربرگ Time Zone تیک پایین پنجره یعنی Automatically adjust clock for daylight saving changes رو برداری.

سپس ساعت محلی رو برای TEHRAN +3:30 انتخاب کنی.

سپس به تب بعدی یعنی Inernet Time رفته و تیک Automatically synchronize with an Internet time server رو برداری .

بعد پنجره رو OK کن.

موفق باشید

2. این کاربر از Masоud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ushuaia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام . ایا کسی هست اموزش مخفی کردن درایوهای مای کامپیوتر را از قسمت ریجستری اموزش دهد ممنون میشوم .با اموزش اگر تصویری باشد یا اموزش کامل ....2- در سایتی را مخفی کردن درایوها را خواندم ولی وقتی می خواهم در قسمت value data عدد دهم قبول نمی کند یا وقتی می خواهم بنویسم مثلا E=16 نمی شود ممنون می شوم نحوه نوشتن و اموزش کامل را یاد دهید .......3- ایا راهی است که از طریق ریجستری ویندوز بعد از دانلود کردن برنامه از اینترنت (یعنی اینکه وقتی دانلود تمام شد اینترنت خود به خود قطع شود ) . یعنی در ریجشتری ترفندی را اجرا کنیم ..4-ایا در ریجستری ترفندی است که نگذاریم به جز خودمان کسی دیگر به نتواند به اینترنت برود یا ان را قفل کنیم .........

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

سلام . ایا کسی هست اموزش مخفی کردن درایوهای مای کامپیوتر را از قسمت ریجستری اموزش دهد ممنون میشوم .با اموزش اگر تصویری باشد یا اموزش کامل ....2- در سایتی را مخفی کردن درایوها را خواندم ولی وقتی می خواهم در قسمت value data عدد دهم قبول نمی کند یا وقتی می خواهم بنویسم مثلا E=16 نمی شود ممنون می شوم نحوه نوشتن و اموزش کامل را یاد دهید .......3- ایا راهی است که از طریق ریجستری ویندوز بعد از دانلود کردن برنامه از اینترنت (یعنی اینکه وقتی دانلود تمام شد اینترنت خود به خود قطع شود ) . یعنی در ریجشتری ترفندی را اجرا کنیم ..4-ایا در ریجستری ترفندی است که نگذاریم به جز خودمان کسی دیگر به نتواند به اینترنت برود یا ان را قفل کنیم .........
    Hi

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. این کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام

با اسنفاده از نرم افزار ساده ی زیر میتونید اینکارو براحتی انجام بدید.

کد:
    در لینک زیر هم 4 راه برای مخفی کردن درایو توضیح داده شده :

کد:
    برای خود بخود قطع شدن اینترنت پس از اتمام دانلود میتونید از نرم افزار IDM برای اینکار استفاده کنید.

آموزش :

کد:
    برای قفل کردن اینترنت هم میتونید از نرم افزار خوبی مثل Internet Lock استفاده کنید.

کد:
    موفق باشید

7. 2 کاربر از Masоud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sarah333's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

با سلام میشه لطفا منو در حل این مشکل کمک کنید

وقتی که alt+ctrl+delte را می زنم پنجره Task Manager باز میشود ولی فقط قسمت Applicationنمایش داده می شود و قسمت های دیگر از جمله Processes و performance وCPU Usage و همینطور دکمه های بستن پنجره و minimize نمایش داده نمی شود چکار کنم که Task Manager به حالت اولیه بر گردد

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

با سلام میشه لطفا منو در حل این مشکل کمک کنید

وقتی که alt+ctrl+delte را می زنم پنجره Task Manager باز میشود ولی فقط قسمت Applicationنمایش داده می شود و قسمت های دیگر از جمله Processes و performance وCPU Usage و همینطور دکمه های بستن پنجره و minimize نمایش داده نمی شود چکار کنم که Task Manager به حالت اولیه بر گردد
    تسک منجر را باز کنید بعد روی خود تسک منجر (گوشه ها) 2بار کلیک کنید.

موفق باشید

10. 2 کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال new explorer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    in my computer

پيش فرض

سلام

خب اگر مشکلتون حل نشد.

ممکنه این ویروس روی بایوس یا روت درایو ها نشسته باشه.بنابر این

با آنتی ویروس بایوس را اسکن کنید.

یا ویندوز را تعویض کنید بعد سریع بدن باز کردن درایوی یک آنتی ویروس پ(کاسپر2010) نصب کنید بزاری کامل اسکن کنه.

پیشنهاد من اینه که اگر الان مثلا ن فرمت درایو های شما fat هست با ntsf فرمت کنید. این یک روش خاص هست.
    ببین حل میشه.

موفق باشید
    با سلام
    دوست عزیز در مورد روت درایوها باید عرض کنم بنده خودم به این مورد توجه دارم...(معمولا بعد از نصب ویندوز ابتدا مای کامپیوتر رو اکسپلور کرده و با انتخاب نمایش همه ی فایل های مخفی - سیستمی و ... - ریشه ی درایو ها رو چک می کنم....از این گذشته عرض کردم که به عنوان مثال سیستم خواهرم هم که دفعه ی آخری low-level format کردم هاردش رو و دو تا پارتیشن ntfs ( که فکر می کنم آخرین نسخه هم باشه چون از جدیدترین نرم افزار توی اون بسته ی بوت ابل برای پارتیشن بندی استفاده کردم) ایجاد کردم و این مورد رو چک کردم.توی این چند ماه هم از کاسپر و هم از نود و هم از removal tools مختلفی استفاده کردم + چند بار تعویض ویندوز....

در مورد بایوس هم که تقاضا دارم راهنمایی بفرمایید از چه ابزاری می تونم استفاده کنم(هر چند توی این مدت - فکر می کنم - حافظه ی فلش رام بایوس رو هم یکی دوبار از نو برنامه ریزی کردم-آپدیت کردم( که البته طمئن نیستم ولی فک کنم یه بار کردم)
    گرچه اگر فرصت داشتید و بگید چطور آلودگی بایوس روی سیستم عامل می تونه تاثیر بگذاره هم خیلی ممنون میشم ...

در ضمن دوست دیگه مون که مثل شما کلی ستاره داره،ایشون هم گفتن که همچین مسئله ای دارن و از کنارش می گذرن...شما چطور ؟

با تشکر

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

با سلام
    دوست عزیز در مورد روت درایوها باید عرض کنم بنده خودم به این مورد توجه دارم...(معمولا بعد از نصب ویندوز ابتدا مای کامپیوتر رو اکسپلور کرده و با انتخاب نمایش همه ی فایل های مخفی - سیستمی و ... - ریشه ی درایو ها رو چک می کنم....از این گذشته عرض کردم که به عنوان مثال سیستم خواهرم هم که دفعه ی آخری low-level format کردم هاردش رو و دو تا پارتیشن ntfs ( که فکر می کنم آخرین نسخه هم باشه چون از جدیدترین نرم افزار توی اون بسته ی بوت ابل برای پارتیشن بندی استفاده کردم) ایجاد کردم و این مورد رو چک کردم.توی این چند ماه هم از کاسپر و هم از نود و هم از removal tools مختلفی استفاده کردم + چند بار تعویض ویندوز....

در مورد بایوس هم که تقاضا دارم راهنمایی بفرمایید از چه ابزاری می تونم استفاده کنم(هر چند توی این مدت - فکر می کنم - حافظه ی فلش رام بایوس رو هم یکی دوبار از نو برنامه ریزی کردم-آپدیت کردم( که البته طمئن نیستم ولی فک کنم یه بار کردم)
    گرچه اگر فرصت داشتید و بگید چطور آلودگی بایوس روی سیستم عامل می تونه تاثیر بگذاره هم خیلی ممنون میشم ...

در ضمن دوست دیگه مون که مثل شما کلی ستاره داره،ایشون هم گفتن که همچین مسئله ای دارن و از کنارش می گذرن...شما چطور ؟

با تشکر
    سلام

منظور بنده از اینکه گفتم با ntfs فرمت کنید این بود که مثلا ن اگر الان فرمت شما ntfs هست پس الان با fat32 فرمت کنید.

در مورد اسکن کردن بایوس شما میتونی از آنتی ویروسهای تحت داس استفاده کنید.

اگر شما مشکلی در کپی و پست کردن ندارین مسئاه مهمی نیست.

چون در این مورد زیاد بحث شده و به نتیجه نرسیده

ولی میشه توسط فرد ماهر از بین بردش.

تناه را FDisck هست که با این کار کل درایو ها پاک میشن.

موفق باشید

13. این کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال new explorer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    in my computer

پيش فرض

سلام

منظور بنده از اینکه گفتم با ntfs فرمت کنید این بود که مثلا ن اگر الان فرمت شما ntfs هست پس الان با fat32 فرمت کنید.
    در مورد اسکن کردن بایوس شما میتونی از آنتی ویروسهای تحت داس استفاده کنید.
    اگر شما مشکلی در کپی و پست کردن ندارین مسئاه مهمی نیست.
    چون در این مورد زیاد بحث شده و به نتیجه نرسیده
    ولی میشه توسط فرد ماهر از بین بردش.
    تناه را FDisck هست که با این کار کل درایو ها پاک میشن.
    موفق باشید
    در مورد fat32-->ntfs و برعکس ، هر دوحالت انجام شده
    یه سوال : وقتی بنده با نرم افزار مخصوص maxtor ، در دی وی دی بوت ابل herein 10.. گزینه ی low level format رو اجرا کردم ، باز هم باید به fdisk فکر کنم ؟!
    راستی نگفتید که ویندوز شما هم اینطوریه یا نه؟یا اینکه برای خودتون پیش امده یا خیر؟

سپاس فراوان

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

در مورد fat32-->ntfs و برعکس ، هر دوحالت انجام شده
    یه سوال : وقتی بنده با نرم افزار مخصوص maxtor ، در دی وی دی بوت ابل herein 10.. گزینه ی low level format رو اجرا کردم ، باز هم باید به fdisk فکر کنم ؟!
    راستی نگفتید که ویندوز شما هم اینطوریه یا نه؟یا اینکه برای خودتون پیش امده یا خیر؟

سپاس فراوان
    سلام بله fdisck فرق داره

نه خوشبختانه برای من همچین مشکلی پیش نیامده

16. این کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •