آخه اینا هیچ جا نوشته نشده / میپرسم هم جوری جواب میدن انگار مساله سریه!
+
پرسیدن هم که عیب نیست ندانستن عیب است![]()
آخه اینا هیچ جا نوشته نشده / میپرسم هم جوری جواب میدن انگار مساله سریه!
+
پرسیدن هم که عیب نیست ندانستن عیب است![]()
الان به طور مثـال انجمن ( موبایـل ) نیاز به نـاظر داره ..
مدیر میـاد کاربر فعال هـا رو بررسی میکنه کدومشون فعالیت و تخصص بیشـتری داره برا اون قسمتی که میـخواد ناظـر انتخـاب کنــه .
بعد از بررسی اعلام آمادگی میکنــه و ...
موفق باشید!
سلام برای تغییر ای دی خود در همین سایت باید چه اقدامی کنیم >>؟
ممنون
قبلا انجمن ادبیات یه ناظر دیگه داشت...الان دیگه نیستن ایشون ناظر اون بخش ...؟
دوست عزیز ناظر بودن ترفیع درجه نیست اینجا که ارتش و ... نیست که سرگرد بعد چند سال بشه سردار و...(شرمنده درجه بندها رو درست بلد نیستم)
اگه انقدر مهم بود کلی مدیر و ناظر با تغییر شرایط زندگی و مسائل خصوصی علام عدم همکاری به عنوان ناظر و مدیر نمیکردند.
بیشتر بحث همیاری و کمک به صاحب های اصلی سایت و مدریت هر بخش توسط افرادی که با اون موضوع بیشتر آشنا هستند و سر رشته دارند.
در ضمن کابر اگه یه حداقلی فعالیت مفید نداشته باشه مشخص نمیشه که قابلیت کمک به کاربرهای بخشی که بیشترفعالیت میکنه رو داره یا نه.
نمیشه که کسی که به صورت متمرکز تو بخشی فعالیت نداشته رو ناظر کرد اخه موضوعیت نداره که!
شاید یه دلیل جذابیت موضوع رنگ وارنگ شدن اسمها هست.
شاید اگه عموم فروم های ایرانی انقدر به تقسیم بندی و درجه دادن به کاربرها و ستاره دادن و رنگی کردن اسمها نمیپرداختند انقدر جذابیت ایجاد نمیکرد.
من هم خیلی از این کارها خوشم نمیاد که خوشبختانه اینجا این نوع کارها که کاربراها رو از نظر ظاهری متمایز میکنه حداقل ممکن هست.
خلاصه مطلب باید تو یه سری از بخش های فروم فعالیت بیشتری بکنی به کاربرها کمک کنی مطالب آموزنده به اشتراک بزاری نرم و مهربون و با صبر و تحمل رفتار کنی تا.....
ولی من خودم فعالیت به نیت رنگی شدن اسم کاربری تو یه فروم رو خیلی منطقی نمیبینم هر چند با شناختی که از شما دارم میدونم که همچین منظوری نداشتید.
خیر، ایشون الان فقط ناظر انجمن هنر هستن![]()
1- اگه منظورتون یوزر کاربریتونه که از طریق تاپیک "ثبت احوال"
اطلاعیه رو بخونید متوجه میشید باید چیکار کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2- اگه منظورتون آی دی هست که تو قسمت "مشخصات ارتباط" پروفایلتون نشون داده میشه از قسمت زیر میتونید عوضش کنید:
تنظیمات(بالا سمت راست ) => از منوی سمت راست " ویرایش جزئیات شما" => پیغام دادن سریع
3- و در آخر اگه میخواید ایمیل اصلی تون ( همون ایمیلی که موقع ثبت نام وارد کردید) عوض کنید از قسمت
تنظیمات =>ویرایش جزئیات شما =>Edit Email & Password
عوض کنید
در ضمن اگه ایمیل آخری (قسمت 3 ) عوض کنید دوباره یه کد فعال سازی واستون فرستاده میشه(به ایمیل جدید) و باید دوباره یوزرتونو فعال کنید![]()
نمیدونم چرا این قسمت رو خراب کردین خیلی لازم میشه!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چه کاربردی داشت ؟!
اگه واسه تغییر نام کاربری میخواید اسامی ثبت شده رو چک کنید، یه روش دیگه تو این پست توضیح دادم، سریعتر هم جواب میده !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو اونجا میشد نام کاربری یکی رو جستجو کرد آی دی هم میشد واسه من که لازمه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)