پرچم بالاس!
درود بر دوستان
ببخشید چند روز غایبی خوردم تلفن خونه قاط زده!
و احتمالا چند روزی به سختی می تونم بیام.
خوب... بازهم باختیم من فقط تونستم 5 دقیقه اول بازی را ببینم ! همین هم عذابم میده.
حالم گرفته. این چند فصل استقلال خیلی من را عذاب داده به جان خودم برای مرگ عزیزانم اینقدر که تو این سه سال برای استقلال گریه کردم گریه نکردم!
چیزی که شنیدم اینه که تو بازی با مس استقلال 5 مهاجمش را به میدان فرستاده!!!
به این میگن بازی احساسی متاسفانه قلعه نویی خودش خیلی احساسی عمل میکنه! اون وقت به جباری میگه تمرکز نداره.
آره علیرضا جان
5تا مهاجم
اما معلوم نیست کی باید واسشون توپ میساخت!
کماکان پرچم...!!!
سلام دوستان
عجب ضد حالی..........کلی حالم گرفته شد
کی قراره این مهاجما گل بزنن!
ایشالله بازی بعدی می بریم
یا علی
تيم فوتبال استقلال صبح امروز بازگشت
خبرگزاري فارس: تيم فوتبال استقلال به دليل لغو پرواز كرمان به سمت تهران امروز صبح به تهران بازگشت.
به گزارش خبرگزاري فارس، اعضاي اين تيم كه پس از باري مقابل مس كرمان قصد بازگشت به تهران را داشتند، به دليل لغو تمامي پرواز ها به سمت تهران، مجبور شدند يك شب اضافه تر در كرمان بمانند.
اين تيم صبح امروز به تهران بازگشت و عصر امروز يك جلسه تمرين سبك را در زمين شماره دو آزادي برگزار خواهد كرد.
استقلال در حال حاضر با چهار امتياز در رده 12 جدول قرار دارد.
نقدهايى براى قرمز و آبى
.
قدم زدن در كوير يك ميليارد براى
مهاجمانى كه بوى گل هم نمى دهند
على قراخانلو
Ali Gharakhanlou
قلعه نويى به مس كرمان باخت. اين بازى در فصل گذشته همان شرايطى را داشت كه راه بازگشت قلعه نويى به استقلال را هموارتر كرد، مشت هاى گره كرده ديروز گرچه از سوى پرويز مظلومى، نامجو مطلق و اميرحسين صادقى مشاهده نشد اما مى شد حلاوت شيرينى اين برد را در چهره تمام كسانى ديد كه به واسطه قدرت ژنرال همواره از استقلال دور مانده اند، همين پرويز مظلومى كه قرار بود سرمربى استقلال شود به دعوت قلعه نويى به كميته تيم هاى ملى و مربيگرى تيم ب دعوت شد تا از استقلال دور شود! تاريخ در كرمان تكرار شد و حالا قلعه نويى مى داند كه در اوج پختگى نياز به تجربه و هوشيارى بيشترى دارد. يكشنبه مشت قلعه نويى در كرمان خالى بود و او با گفتن اينكه روز رحمتى بودوبدشانسى ما فقط خواست از شانس و اقبال و... حرف بزند و
تا نيم فصل دنبال تركيب
استقلال در ۴ ديدار خود توانسته ۴ امتياز كسب كند و جالب اينكه دو ديدار اين تيم در خانه خودى برگزار شده و قلعه نويى در هر يك از اين ۴ ديدار در يك تركيب تازه و متفاوت از ديگرى را روانه ميدان كرده است.
تغييرات او دامنه وسيعى داشته و از چارچوب دروازه گرفته البته نبود طالب لو به دليل مصدوميت بوده، اما از خط دفاع ۳ نفره گرفته تا خطر ميانى و خط حمله قلعه نويى همچنان به دنبال يافتن بهترين ها است تا بلكه با ايجاد زوج هاى ۲ و ۳ نفره تركيب اصلى را استخراج كند اما همين جابه جايى ها تا به امروز (پايان هفته چهارم) مثبت نبوده و چه بسا خيلى از كارشناسان معتقد هستند كه در ليگ نبايد امتيازهاى روز اول را فداى اين مسائل كرد. استقلال در سيستم ۲-5-3 هنوز نتوانسته قدرت خود را از كناره ها ديكته كند. خسرو حيدرى جديد كه قرار بود جاى محمد نوازى را پر كند نشان داد كه تنها از نظر سرعت از او جلوتر است و از نظر مدل و تنوع در كار تفاوت چندانى با هم پستى سابق خود ندارد. بيرون نشستن اميرآبادى و منيعى و جابه جايى اين دو هم مثل بقيه نقاط مثبت و اثرگذار نبوده، نارضايتى از روند فعلى را مى توان از چهره اميرآبادى و منيعى ديد، نارضايتى كه در صورت تداوم به سكوت منتهى نخواهد شد.
۴ بازى و دريغ از يك گل
استقلال حجازى و سپس فيروز كريمى فاقد يك هافبك دفاعى و اين دو بيشترين ضربه را از همين كمبود خوردند. اين ضعف تا جايى پيش رفت كه على منصوريان پا به سن گذاشته تبديل به يك مهره كارساز شد! در هر حال فصل گذشته اگر استقلال از ضعف خط ميانى و فقر بازيكن در اين ناحيه ضربه خورد در اين فصل به نظر مى رسد كه اين خط حمله استقلال است كه دچار ضعف شده است اين خط گرچه از نظر كمى در شرايط خوبى قرار دارد اما از نظر كيفى مهاجمان اين تيم در ۴ ديدار گذشته نتوانسته اند يك توپ راحتى به تير دروازه حريفان بكوبند. قلعه نويى كه استقلال فصل گذشته را به دقت زير نظر داشت معلوم نشد به چه دلايلى و براساس كدام آمار و عملكرد رأى به حفظ برهانى و عليزاده داد خط حمله استقلال تا به امروز مبلغى حدود يك ميليارد تومان هزينه داشته اما مسؤولان اين تيم به دنبال اين هستند كه در كنار برهانى، عليزاده، سياوش اكبرپور، بيك زاده، عباسفرد (به اصطلاح مهاجمان هدف) يك مهاجم برزيلى را استخدام كنند كه اميدواريم اين برزيلى از نوع فابريسيو و گومز نباشد! در كنار اين مهاجمان گل نزن بايد به بازى فرهاد مجيدى، مجتبى جبارى و حسين كاظمى هم اشاره داشته باشيم اين ۳ هم هنوز نتوانسته اند مهاجمان خود را با پاس هاى گل خود صاحب موقعيت كند. كاظمى در مقابل كرمان به دليل خط خوردن از تيم ملى به بازيكنان حريف پاس گل داد و فرهاد مجيدى هم همچنان اصرار دارد تا همه را دريبل زده و يك تنه گل بزند و در طول مسير هيچ كس هم از كنار او رد نشود! نبود روانخواه در خط ميانى استقلال مشهود است و به نظر مى رسد كه قلعه نويى بايد شرح وظايف بازيكنان خود را چند باره گوشزد كند. در اين تيم از پيروز قربانى گرفته تا برهانى همه مى خواهند گل بزنند آن هم خيلى سريع و با بازى يك نفره!
جاى عليزاده كجاست
اين سرمربى استقلال است كه بايد پاسخگوى نتايج خود باشد چرا كه همگان مى دانند كه تيم فصل جارى با سليقه او و دوستانش بسته شده و كادر مديريتى كمترين نظر را داشته و لذا او است كه براساس سليقه، نوع تركيب خود و حريفان، ميزان آمادگى، زمين مسابقه و خلاصه تاكتيك مورد نظر را طراحى و ۱۱ نفر خود را روانه ميدان مى كند اما ما هم اين حق را داريم كه بپرسيم كه جاى على عليزاده در سيستم قلعه نويى كجا است. او سرزن و بلند پرواز است او سريع و چالاك است، او دريبل زن ريزه كار و پنالتى بگير است. او شوت زن و چارچوب شناس است. او پاسور و خلاق است يا دست هاى او به جاى پاهايش كار مى كند! هر كدام از اينها باشد ۴ ديدار جواب نداده اما چه اصرارى است كه او مرد ثابت باشد. بر ما پوشيده است در هر حال اميدواريم قلعه نويى كه منتقدان بى شمارى از جمله دايى، ناصر حجازى، حسن روشن و... را پشت سر خود دارد بداند كه فرصت زيادى براى پيدا كردن راه و روش برد و برترى ندارد گرچه او داناى كار بوده و مى داند كه بايد علاوه بر بالا بردن توان جسمى و قدرت دوندگى بازيكنانش تيم خود را از نظر روحى و روانى صاحب شخصيت كند و هرچه سريع تر شرايط را به سود خود تغيير بدهد. شايد به همين دليل است كه او همچنان قول قهرمانى مى دهد. برق شيراز، صباباترى، استقلال اهواز، راه آهن و پرسپوليس حريفان هفته هاى آينده هستند و هر يك از آنها يك دنيا انگيزه براى ملاقات سرمربى جوان اما موفق استقلال دارند.
مشاجره هافبك ها و مهاجمان استقلال بر سر گل نزدن
قلعه نويى: دعوا نكنيد
مسؤول شكست منم
![]()
ايران ورزشى- شدت ناراحتى به حدى است كه حتى قلعه نويى هم نمى تواند خودش را در رختكن كنترل كند. دستى روى صورتش مى كشد و وقتى ياد حرف هاى پيش از بازى سياوش اكبرپور مى افتد آتش خشمش شعله ور مى شود: «به، به! آقا سياوش قول گلزنى ات را هم ديديم. اين بود وعده هايى كه مى دادى.» همين چند كلمه كافى بود تا يك دفعه سر بحث باز شود؛ اكبرپور كه كلاً حاضر جواب است پس از شنيدن حرف هاى قلعه نويى روى دوپايش ايستاد و گفت: «آخه آقا وقتى هافبك ها به من پاس نمى دهند چه گلى به سر استقلال بزنم! وقتى پاس نمى دهند از من توقع گلزنى نداشته باشيد.» پاسخ اكبرپور كافى بود تا بحث همه گير شود و هافبك هاى استقلال قبل از آن كه قلعه نويى پاسخ بدهد عليه سياوش موضع گيرى كنند. اين وسط جبارى كه از همه ناراحت تر بود اميرآبادى، حيدرى و كاظمى يك صدا گفتند: «پس مقصر ما هستيم آقاى اكبرپور.»
لحن اعتراض هافبك هاى استقلال آنقدر تند بود كه امير قلعه نويى از ترس به وجود آمدن تنش خودش را وارد بحث كرد: «مشكل استقلال كل تيم است، همه مقصر هستيم. اين من هستم كه تشخيص مى دهم اشكال تيم از كدام ناحيه است.»
البته، قلعه نويى هم تا حدودى حرف هاى اكبرپور را تأييد كرد تا اين وسط به جبارى بيشتر بر بخورد: «من هم فكر مى كنم اشكال ما از هافبك ها است اما بايد همه تلاش كنيم تا مشكل حل شود. البته قلعه نويى در پايان گفت: دعوا نكنيد... مسوول شكست منم.»
درگيرى جبارى و يكى از ليدرها
حرف هاى قلعه نويى كه تمام مى شود يكى از ليدرها خودش را وسط مى اندازد و براى خودشيرينى به جبارى مى گويد: «سياوش راست مى گويد، هافبك ها مقصر هستند!» آقاى ليدر كه انگار يادش رفته بود حق دخالت در مسائل فنى را ندارد با اين حرف ها جو را به هم ريخت و آن وسط ميان او و جبارى اصطكاكى هم به وجود آمد كه امير قلعه نويى ترجيح داد در اين درگيرى دخالتى نداشته باشد. البته اين اتفاق چندان حاد نبود چرا كه همه بازيكنان به ليدر استقلال فهماندند اينجا حق دخالت كردن نداشته است.
![]()
اكبرپور:بازيكنان مقصر هستند، نه سرمربى
اكبرپور از قلعه نويى دفاع مى كند: « قبول دارم كه خوب بازى نكرديم باور كنيد كه نمى دانم چرا نتيجه نمى گيريم البته با اينكه بد بازى كرديم چند موقعيت خوب داشتيم كه هدر رفت ولى مس از فرصت هاى خود نهايت استفاده را برد.»
به نظر من سرمربى در اين باخت مقصر نبود و بازيكنان تقصير داشتند كه خواسته هاى كادرفنى را در زمين پياده نكردند. با اين باخت دشمنان قلعه نويى شاد شدند ولى به آنها مى گويم كه اين چهره واقعى استقلال نيست و ما هم روزهاى خوش فوتبال را تجربه مى كنيم.»
«تمامى انتقادها را قبول دارم و الان نمى توانم از خودم دفاع كنم ولى اميدوارم كه در بازى هاى آينده همه اين مشكلات حل شود. من هميشه مقابل برق شيراز گلزنى كرده ام و اميدوارم كه در اين مسابقه پايم به گلزنى باز شود.»
اردوگاه آبى
۵ بازيكن مورد غضب قلعه نويى
امير قلعه نوعى پس از بازى استقلال مقابل مس كرمان نسبت به عملكرد بازيكنانش اعتراض كرد. امير قلعه نويى در رختكن و پس از آن در هتل محل اقامت استقلال بازيكنان استقلال را دور خودش جمع كرد و حرف هايى زد كه بيشتر بوى سرزنش و نارضايتى مى داد. قلعه نويى نسبت به عملكرد عباسفرد، بيك زاده، اكبرپور، مجيدى و جبارى اعتراض شديدى كرد. او چنين مى پنداشت كه اين ۵ بازيكن جزو ضعيف ترين بازيكنان و دليل اصلى باخت مقابل مس كرمان بودند.
دوباره ممنوع المصاحبه!
بعد از دومين شكست استقلال مربيان اين تيم به بازيكنان خود گوشزد كرده اند به هيچ وجه با خبرنگاران مصاحبه نكنند. امير قلعه نوعى، سرمربى آبى پوشان پايتخت پس از پايان اين مسابقه كه بسيار ناراحت و عصبانى بود در رختكن به بازيكنان تيمش گفت: تحت هيچ شرايطى نبايد مصاحبه اى با خبرنگاران انجام دهند. بازيكنان استقلال در صورت انجام هرگونه مصاحبه جنجالى از سوى باشگاه جريمه خواهند شد.
استقلال صبح ديروز بازگشت
اعضاى تيم استقلال كه پس از بازى مقابل مس كرمان قصد بازگشت به تهران را داشتند، به دليل لغو تمامى پروازها به سمت تهران، مجبور شدند يك شب بيشتر در كرمان بمانند. اين تيم صبح ديروز به تهران بازگشت و عصر ديروز يك جلسه تمرين سبك را در زمين شماره دو آزادى برگزار كرد.
قلعه نويى به جلسه هيات مديره فراخوانده شد
جلسه هفتگى هيات مديره باشگاه استقلال برگزار خواهد شد و امير قلعه نويى براى اداى توضيحاتى به اين جلسه خواهد رفت. در اين نشست على فتح ا... زاده گزارش كاملى از كارهاى انجام شده و برنامه هاى آينده تيم را به هيات مديره ارائه خواهد داد. در اين جلسه درخصوص مسائل مالى، اسپانسر و نتايجى كه استقلال در هفته هاى اخير كسب كرده بحث و تبادل نظر مى شود. گفته مى شود پورحيدرى هم در اين جلسه حضور خواهد داشت.
تقى پور: باور كنيد آخرين شكست ما بود
تقى پور كه مقابل مس كرمان پاس هاى اشتباه زيادى داشت پس از بازى حرف هايى زد: « تيم مس در نيمه اول خوب كار كرد و موفق شد از روى ضربه ايستگاهى به گل برسد ولى موقعيت چندانى نداشت. نيمه دوم به لحاظ هماهنگى خوب بوديم ولى نتوانستيم با بدشانسى از موقعيت هاى گل به خوبى استفاده كنيم در حالى كه تيم مس ۴۵ دقيقه نيمه دوم را فقط دفاع كرد و تنها يك ضد حمله داشت. مس گرچه ۲ بار به تير دروازه ما زد ولى اگر موقعيت هاى ما تبديل به گل مى شد به طور حتم برنده بازى بوديم. همه چيز ما از دست رفته و مطمئن باشيد كه اين شكست آخرين باخت ما بود و استقلال ديگر رنگ باخت را نخواهد ديد.»
امروز شكورى به كميته مى رود
امروز ساعت ۱۵:30 هادى شكورى كه در بدو ورود خود با پيراهن استقلال مقابل سپاهان حريف را با لگد زده بود به كميته انضباطى مى رود تا پاسخگوى حركت ناشايست خود باشد او يك جلسه محروم شد و شايد امروز استقلالى ها مجبور شوند دست به جيب شده و پول لگو را به حساب فدراسيون واريز كنند اما مهم اين است كه او هم نشان داد كه تا چه اندازه هنر بازى در شرايط سخت و تحت فشار را دارد.
... و دنیا به آخر رسید !
ظریفی می گفت، خب این پرویز مظلومی که ریق تیممان را درآورد بیاوریمش بالای سر این تیم بی ... !!
آن یکی عینکش را در دست گرفت و گفت : آخه اینها چه مرگشان شده ؟؟
اون یکی انگشتش را در دماغش پیچاند و گفت : من که قاطی کردم از پارسال گهمان هم بدتر شد !
ظریف اولی گفت : بابا پارسال آخر فصل شدیم سیزدهم ، امسال از همان اول داریم سیزدهم می شویم .
آن یکی بهت زده در حالیکه عینکش را به چشم می زد گفت : یعنی تا آخر فصل ممکنه هجدهم هم بشیم ؟؟
همان ظریف گفت : فوقش بشیم هفدهم !
آن یکی گفت : می خواید یه زنگ به شاغلام بزنم ؟ شمارش رو توی گوشیم Save کردما ؟
اون یکی گفت : زحمت نکش من خودم گل که خوردیم یه اس ام اس برای ناصر خان فرستادم ، هنوز جواب نداده .
ظریف گفت : نه ناصر خان نه شاغلام ، الان حاجی زنگ زد گفته با دو تا گزینه مطرح صحبت کردم ... الان خودشم می رسه
حاجی : سلام علیکم جمیعا.
اون یکی : چه سلامی چه علیکی ؟ داریم می ریم دسته دو !
حاجی : خودم از اولش می دونستم این امیر اینکاره نیست .
آن یکی موبایلش را به بقیه نشان می دهد : بیا اینم شماره شاغلام نگفتم شمارشو دارم !
ظریف: لازم نکرده حاجی د بگو گزینه هاتو دیگه ، من دیرم شده باید برم به کارای مهمترم برسم .
حاجی : ببینید از آنجایی که من مدیر دوراندیشی هستم در سفرم به آلمان ، یکراست رفتم باشگاه لورکوزن پیش دوستانم .... .
اون یکی : حاجی انقدر مقدمه چینی نکن جونمون به لبمون رسیده با اون دوراندیشیای تو !!
حاجی : بله ، آنجا من با آقای دام و رودی فولر صحبت کردم آنها به من آقای کخ را معرفی کردند !
ظریف : ای بابا بازم کخ ؟؟ بیخیال شو حاجی گزینه دیگت چیه ؟
حاجی : هرچند من هنوزم معتقدم باید به کخ یه چهار پنج سالی وقت می دادیم اما گزینه بعدی من آقای فیروز کریمیه که ایشون هم خیلی خوبه به من گفتن اگه یه سی جلسه تیم را تمرین بدن دیگه به منچستر هم نمی بازیم چه برسه به پگاه رشت !
اون یکی در حالیکه جو گیر شده می گه : خب خوبه دیگه همینی که می گین رو بیار .
ظریف : بابا شما تو باغ نیستینا این فیروز کریمی خالی بنده پارسالم همین آقا نیم نهم جدولمونو کرد سیزدهم رفت دیگه !
حاجی : مرد حسابی من که هر چی می گم شما هم یک چیزی می گید مثلا من مدیر عاملم ها !
آن یکی در حالیکه هنوز دارد با موبایلش ور می رود می گوید : بچه ها راستی من تلفن این عضو شورای شهر که رفیقمه و رفته المپیک طلا آورده را دارم می خواید بگم بیاد مربیمون بشه ؟ روی منو زمین نمی ندازه ها ؟ باهاش شوخیم دارم بهش می گم پارک ساعی !
ظریف : اونکه مربی کشتی بوده فکر می کنی بتونه فوتبال رو هم مربیگری کنه ؟
حاجی : ای بابا اولا که اون پرسپولیسیه ! ثانیا هم من به کخ قول دادم آبروم می ره .
آن یکی : حاجی این مظلومی هم بچه باعشقیه ها بیارش یه آبگوشتی دور هم بزنیم شاید قبول کنه بیاد تیممونو بگیره دستش.
حاجی : اگر بیاد من بهش قول می دم که ترانسفرش کنم باشگاه لورکوزن .
ظریف : منم که از اول همینو گفتم .
اون یکی : حاجی شمارشو بده من بپرسم این کلاه گیسشو از کجا خریده خیلی واقعیه اصلا معلوم نیست . چه سبیل پرپشتیم داره فقط یه وقت مخالف این منشور اخلاقی لیگ نباشه ؟
آن یکی : احسنت ، به ما میگن مدیران دقیق و موفق .
ظریف : راستی یه جوک بگم خستگی کار زیاد از تنمون بیرون بره ، رشتیه یه "مگس آروم "می بینه بهش می گه : پرویز مظلومی!
و جلسه هیات مدیره با خنده های بلند حضار تمام می شود .
نستوه
از انجمن ابیته گرفتم....
=================
=
يك روز پس از شكست مقابل مس كرمان
هاشمي نسب در اردوي استقلال تهران حاضر شد
خبرگزاري فارس: مدافع سابق تيم فوتبال استقلال تهران در محل انجام تمرين امروز اين تيم حاضر شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، بازيكنان تيم فوتبال استقلال امروز پس از شكست برابر مس كرمان در هفته چهارم ليگ برتر در زمين شماره 2 ورزشگاه آزادي تمرين كردند.
در ابتداي اين تمرين امير قلعه نويي بازيكنان را به گوشه اي از زمين برد تا صدايش به گوش خبرنگران نرسد و براي دقايقي با بازيكنان صحبت كرد.
مهدي هاشمي نسب مدافع تيم پيام مشهد كه پيش از اين در استقلال بازي مي كرد براي ديدار با همبازيان سابقش در محل تمرين حاضر شد.
تمرين امروز يك ريكاوري ساده بود و فشار زيادي به اعضاي تيم وارد نشد.
بازيكنان روز آينده فيلم مسابقه با مس كرمان را به همراه كادر فني در باشگاه تماشا خواهند كرد.
وحيد طالب لو و مجتبي جباري ملي پوشان استقلال تنها غايبان تمرين امروز بودند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)