تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 417 از 585 اولاول ... 317367407413414415416417418419420421427467517 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,161 به 4,170 از 5841

نام تاپيک: مشاوره و راهنمايي براي خريد كارت گرافيك

داره خودمونی میشه bahar1386's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

از همه متشکرم .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

این مدل واسه شما خوبه:به قیمت 130 تومن
    LG - 17" FLATRON-ez T730PU
    از خرید این مانیتور پشیمون می شی! محصولی که ساخت ماد ایران باشه با مشابه اصلیش بسیار متفاوت پس به نظر من یه مقدار هزینه بیشتری کن و یه چیز خوب بردار

پروفشنال beauty's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض سلام

دوستان با راهنمایی های شما من میخوام برم 9600gso بخرم

در قسمت مشخصات درگاه گرافیک این توضیحات رو داده

asus m2n-e

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آیا منظورش از PCI 2.2 همون گذرگاه pcie 2 هستش که کارت های gforce سری 9 ازشون استفاده میکنند ؟!

یعنی من مینم که m2n-e هستش این کارت رو ساپورت میکنه ؟ اگر از تمام قدرتش استفاده نمیشه همون 8600gt رو بخرم ؟؟

خیلی برام مهمه لطفا جواب بدید

------------

یه سوال دیگه هم داشتم اینه که معنی 512MB memory on board که روی مشخصات بعضی کارت ها میزنند چیه ؟
    Last edited by beauty; 05-07-2008 at 20:02.

آخر فروم باز MicroSystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

نه اين PCI هاي معمولي هست مال شما PCI Express 1.1 هست كلا مادبردهاي PCI Express 2 گرون هستند ولي اصلا جاي نگراني نيست و 9600GSO بدن هيچ مشكلي روي مادبرد شما كار ميكنه
    -----------------------------------
    همون ميزان رم كارت گرافيك هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    به کمک و راهنمایی دوستان عزیز به شدت نیازمندم
    من 1 ساله پیش یه مانیتور ال جی مدل m1710a گرفتم . از اونهایی که تلوزیون هم هستش و شبیه سفید فام میمونه . ولی اونقدر نورش زیاده که چشمام رو میسوزونه . قبول دارم که چشمام یه کمی ضعیفه ولی یه لپتاپ 500 تومنی acer دارم که خداییش اگه 10 ساعت هم با اون تو اینترنت باشم و مقاله بخونم چشمم راحته . حالا تصمیم گرفتم که یه مانیتور دیگه بخرم و سخت دنبال یه مانیتورم که 17 اینچ یا 19 اینچ باشه و به زلالی مانیتورهای لپتاپ باشه . پولش مهم نیست و فقط اساتید لطفی کرده و کمکم کنن
    خیلی خیلی ممنون میشم .

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

2 یکی منو راهنمایی کنه!

سلام دوستان
    من با مادر برد ( p4p800x (AGP 8x می خوام کارت گرافیک بخرم بین sparkle 7800gs 256mb 256bit,sparke 7600gs 512mb 128 bit کدوم بهتره؟اگه بهترش هم هست معرفی کنید

خیلی متشکر!

پ.ن:این کارت ها یه کم سخت گیر میان اگه کسی جایی رو می شناسه که دارن لطفا آدرسشو پخ کنه
    جون من زودتر جواب بدین ضروریه!
    دوستان خواهش می کنم جواب بدید!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام دوستان من می خوام یک سیستم جمع کنم و کارت گرافیک رو می خوام 1gb انتخاب کنم که در پیشنهادی که من گرفتم قیمتش 110 هست نظرتون چی هست و پیشنهاد های خود را همراه قیمت بدید همچین بالا هم نباشه
    دیگه وقت ندارم خلاف قانون عمل می کنم منو ببخشید رم هم توی 2 گیگ با قیمت حول و هوش 45 تا 60 چی پیشنهاد میکنید
    ماینبرد هم هم همینطور نظرتون درباره m.b asus p5ld2-x نظرتون چیه من قیمتی که گرفتم 75 تومان است نظرتون چیه
    توی قسمت cpu ها هم سی پیو مورد پیشنهادی را نوشتم و قصدم استفاده از کارت ماهواره ای و همچنین یه خورده کار گرافیکی هست
    منتظر نظراتتون هستم

پروفشنال M659's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    With My Dignity

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    به کمک و راهنمایی دوستان عزیز به شدت نیازمندم
    من 1 ساله پیش یه مانیتور ال جی مدل m1710a گرفتم . از اونهایی که تلوزیون هم هستش و شبیه سفید فام میمونه . ولی اونقدر نورش زیاده که چشمام رو میسوزونه . قبول دارم که چشمام یه کمی ضعیفه ولی یه لپتاپ 500 تومنی acer دارم که خداییش اگه 10 ساعت هم با اون تو اینترنت باشم و مقاله بخونم چشمم راحته . حالا تصمیم گرفتم که یه مانیتور دیگه بخرم و سخت دنبال یه مانیتورم که 17 اینچ یا 19 اینچ باشه و به زلالی مانیتورهای لپتاپ باشه . پولش مهم نیست و فقط اساتید لطفی کرده و کمکم کنن
    خیلی خیلی ممنون میشم .
    سلام
    خریدن این گونه مانیتورها اصلا درست نیست چون اصولا ترکیب چند دستگاه و کلا multifunction درست نیست. با این حال به نظرم شما اصلا به تعویض مانیتور احتیاج ندارید میتونید به راحتی با استفاده از کلید های روی خود مانیتور Brightness و contrast رو کم کنید تا چشماتون اذیت نشه.
    اگرم مصرید مانیتور رو عوض کنید. محدوده قیمت رو بگید، چون من میتونم از 200هزارتومن تا 1 ملیون و خورده ای مانیتور بهتون معرفی کنم.

پروفشنال M659's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    With My Dignity

پيش فرض

سلام دوستان من می خوام یک سیستم جمع کنم و کارت گرافیک رو می خوام 1gb انتخاب کنم که در پیشنهادی که من گرفتم قیمتش 110 هست نظرتون چی هست و پیشنهاد های خود را همراه قیمت بدید همچین بالا هم نباشه
    دیگه وقت ندارم خلاف قانون عمل می کنم منو ببخشید رم هم توی 2 گیگ با قیمت حول و هوش 45 تا 60 چی پیشنهاد میکنید
    ماینبرد هم هم همینطور نظرتون درباره m.b asus p5ld2-x نظرتون چیه من قیمتی که گرفتم 75 تومان است نظرتون چیه
    توی قسمت cpu ها هم سی پیو مورد پیشنهادی را نوشتم و قصدم استفاده از کارت ماهواره ای و همچنین یه خورده کار گرافیکی هست
    منتظر نظراتتون هستم
    بینید کارت گرافیک رو با حافظه نیمشناسن با Performance می شناسن. Performance هم درسته به مقدار حافظه بستگی داره ولی نمی تونه به عنوان فاکتور اصلی انتخاب بشه. غالب GPU ها در حال حاضر 512 مگابایت حافظه بسشونه، پس یک توصیه به همه ی دوستان که اطلاع دقیق ندارن : پولتونو روی حافظه ی بیشتر حروم نکنید. توی این محدوده قیمت(110) میتونید 8600 رو انتخاب کنید ولی با اومدن 4850 دیگه این کارت ها ارزش خریدن نداره و بهتره الان اگر می خواهید خرید کنید 40 تومن بیشتر بدید(یا حتی کمتر) 9600 GSO بخرید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

خدا شما رو حفظ کنه که جواب دادید
    فکر میکنم تا 300 بد نباشه . البته اگه مونیتوری باشه که دقیقا عین مونیتور لپتاپ باشه ( نمیدونم میتونم منظورم رو برسونم یا نه ؟) قیمت تا 500 هم میدم .
    به نظر شما تفاوتی بین مونیتورهای دسکتاپ و لپتاپ نیست . یعنی من قاطی کردم . ولی باور کنید اونا خیلی خیلی سافت و نرم هستن .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •