بهترین محافظ کیف های کتابی هستند ... چرمیه ... من یکی خریدم 8000 تومان فابریکی نوکیا ... چرمی هست و توی سک محاظ که مثل چهارچوب گوشی رو نگهداری میکنه ... بسیار شیک و سبک
مدلهای معمولی اش هم هست 3000 تومان
بهترین محافظ کیف های کتابی هستند ... چرمیه ... من یکی خریدم 8000 تومان فابریکی نوکیا ... چرمی هست و توی سک محاظ که مثل چهارچوب گوشی رو نگهداری میکنه ... بسیار شیک و سبک
مدلهای معمولی اش هم هست 3000 تومان
این هم نمونه هاش :
پیشنهاد میکنم چیز خوبی بخری
مال من دومی هست ... البته شاسی سراسری و محافظ فومی هم داره
Crespo عزیز اصلا تحت هیچ شرایطی تعویض قاب رو بهت پیشنهاد نمیکنم
1)مشکل استفاده از دکمه های زیاد و کم کردن صدا به تنهایی بد ترین نقطه ضعف این قابهای 5 تومانی است
2)فاصله یک میلیمتری قاب رویی تا ال سی دی
3)احتمال خراب شدن یکی از چهار پیچ پشت قاب رویی(70%)
4)شل شدن ال سی دی و حرکت یکی دو میلیمتری اون که منجر به خرابیش میشه
5)بعد از مدتی استفاده شکستن دکمه های چهار طرف و جداشدن از سطح دی پد به همراه دکمه مرکزی
من به همه مصیبتهای بالا گرفتار شدم با تعویض کل قاب
به نظر من فقط راه حل خرید یه کیف مناسبه که البته پیشنهاد میکنم کیف چرمی با قاب دور محکم که البته 3000 تا 8000 تومن هست
این هم یک نمونه از کیف که خودم استفاده میکنم
![]()
Last edited by hovo; 10-01-2009 at 12:31.
یه سوال ابتدایی داشتم اونم اینکه:قسمت تم در ان 95 کجاست؟
پیدا نکردم
tools => settings => generals => personalize
یه سئوال
آیا امکان داره فرمت فیلم برداری گوشی رو به divx ( درست نوشتم!!( تغیر داد مثلاً با نصب یه برنامه یا نه
چون فرمت فعلی که mp4 هستش خیلی حجم زیادی میگیره ( 1 دقیقه حدود 20 مگابایت )
خب هر کیفیتی یه حجمی هم اشغال میکنه دیگه! DivX هم همچین آش دهن سوزی نیست.میخوای کوچیک شه باید کیفیتو بیاری پایین.
میتونی بیاریش توی منو.برو توی Tools->Utilities->Device Manager و از تب راست یه Server جدید تعریف کن و همه ی جاهایی که میشه (حتی Password ها) رو بذار Themes . بعد یک بار Sync کنی میاد توی منو.یه سوال ابتدایی داشتم اونم اینکه:قسمت تم در ان 95 کجاست؟
پیدا نکردم
بر و بکس کیف دوست!حواستون باشه کیف آهنربایی نخرینا!هم بلندگو ها و هم LCD دچار مشکلات روحی میشن.من الآن یه کیف زیپی خیلی ساده ی 2 تومنی دارم که تا این جا از گوشیم خوب محافظت کرده.
دوست من ممنون میشم آدرس اونجایی که کیفتو گرفتی به من بدی .....
من بالای 6 ماهه دنباله یه کیف شیک و بادووم هستم ولی کل علاالدین رو زیر و رو کردم ولی یه چیزه درست و حسابی پیدا نکردم ....... ممنون میشم اگه آدرس یا شماره تماسشو پیغام خصوصی کنی ...![]()
ممنون از راهنمائیاتون. من خودم یه قاب مثل این قاب آقا احسان خرمی دارم. دقیقاً مثل همون. اما به اون قسمت بادمجونی رنگ
گوشی آسیب می رسونه و باعث لک شدن (سیاه شدنش میشه.) به همین خاطر دنبال یه قاب عالی می گردم. کسی آدر مغازه ای
توی مشهد نداره که جنس عالی و اصلی! داشته باشه؟
پولش رو به ریال گفتم ... وگرنه دادم بچه ها از دبی برام آوردند (فکر کنم نمایندگی خود نوکیا بود)
تقریبا پارسال
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)