در 1 نظر بگیرم یا نه؟
2 ساعت دیگه باهاش قرار دارم
در 1 نظر بگیرم یا نه؟
2 ساعت دیگه باهاش قرار دارم
شک نکن! بگیر! داره بهت مفت میده. البته اگه بخواد بفروشه، از این بهتر تو ایران نمیخرن! پس چاره ای هم نداره!
ولی می ارزه. شک نکن. فقط مطمئن شو مشکلی نداره. بدون شک اگه بدون مورد باشه قیمتش عالیه.
خیلی ممنون از جاوید خان. مختصر و بسیار مفید. مرسیديو هوك يه برنامه خيلي قديمي براي اجراي بازي هاي كپي بود با پيشرفت علم در حال حاضر !!! نيازي به استفاده از اين برنامه نيست ، البته روي فريم ور هاي جديدم نصب نمي شه اصلا !
دوستان بازي هايي كه بين pc وpsp مشترك و كيفيتشون روي psp بالاست كدوم ها هستن؟
دوستان می خواستم psp slim بخرم ایا بازیهای خوب زیاد داره چون از دستگاهش خوشم اومده
بازي ترسناك تو مايه هاي سايلنت هيل ديگه چي براي psp هستش ؟
بلاخره یک اسلیم خریدم.میشه راهنمایی کنین من چطوری بازی بریزم روش؟ همینطور بازی های ps1
تو قسمت system software نوشته 3.8 M33-5 این احتیاج داره فرم ویر عوض بشه؟
Last edited by black_rap_pod; 26-05-2008 at 16:08.
بريز توي فولدر iso توي مموري كارتت
يه سوال هم دارم : شما كه psp خريدي مگه از فروشنده نميپرسي چجوري بازي بريزم ؟
اینقدر خسته بودم که حالیم نشد چطوری خریدم
خیلی سوال سختیه. ولی من پرنس اف پرشیا و انیورسری رو بیشتر از همه پسندیدمدوستان بازي هايي كه بين pc وpsp مشترك و كيفيتشون روي psp بالاست كدوم ها هستن؟
بله! بازی های خوب خیلی زیاد داره. شما سلیقه ات هر جوری هم که باشه، روی پی اس پی بازی براش پیدا میکنی.دوستان می خواستم psp slim بخرم ایا بازیهای خوب زیاد داره چون از دستگاهش خوشم اومده
بازی ترسناک که زیاده. ولی من چون اصلا علاقه ای به این سبک ندارم جواب ندم بهتره! بزار جاوید بیاد خودش جواب میده!!بازي ترسناك تو مايه هاي سايلنت هيل ديگه چي براي psp هستش ؟
بازی خود پی اس پی رو که مهدی جان لطف کردن گفتن. برای تبدیل بازی های PS1 از PSX2PSP PopStation استفاده کنید. اگه پیدا نکردید بگید بزارم لینکشو. فرم ویرتون هم فعلا همه ی بازی های جدید رو اجرا میکنه. ولی اگه از سرعت لود شدن بازیها راضی نیستید و همچنین اگه میخواید از قابلیت اسکایپ استفاده کنید، به 3.90 ارتقا بدید.بلاخره یک اسلیم خریدم.میشه راهنمایی کنین من چطوری بازی بریزم روش؟ همینطور بازی های ps1
تو قسمت system software نوشته 3.8 M33-5 این احتیاج داره فرم ویر عوض بشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)