تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 417 از 641 اولاول ... 317367407413414415416417418419420421427467517 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,161 به 4,170 از 6407

نام تاپيک: کلوپ P910i-P990

اگه نباشه جاش خالی می مونه soltanmahdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    همسایه امام رضا

پيش فرض

اشتباه نکنید. گوشی های سونی اریکسون فقط در هندز فری های بلوتوث استریو موسیقی پخش میکنند
    منظورتون از استریو چیه؟
    یعنی به حالت استریو پخش می کنه یا استریو مدلی خاص از هندزفری است؟

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

آره دوست عزیز می شه باهاش آهنگ گوش داد. مدلشم می پرسم بهت می گم.
    واقعا ممنون میشم. مدلشو بگو تا برم بگیرم

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

منظورتون از استریو چیه؟
    یعنی به حالت استریو پخش می کنه یا استریو مدلی خاص از هندزفری است؟
    نه ببین سونی اریکسون موسیقی رو از هندز فری های معمولی پخش نمیکنه. هندز فری هایی که یدونه گوشی دارن منظورمه. هندز فری های استریو دوتا گوشی دارن که مدلای خیلی شیکی هم هستن.

اینجا
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال sari-1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ساري

پيش فرض

سلام به همه ی دارندگان p990 (غول گوشی ها) بله عزیز من اون پست رو زدم . داخل سایت سونی اریکسون نوشته تمامی مراحل آپدیت نباید بیشتر از 1:30 بیشتر بشه چون فایلها با هم قاطی میشه در ضمن این آپدیت برای p990 همش 45 مگ داخل خود گوشی میریزه شما شاید آپدیت رو بد نسب کردی .
    در مورد کارایی هم که این آپدیت میکنه میتونم بهت بگم که این آپدیت یه ذره با آپدیتهای قبلی فرق داره . تو این آپدیت سونی اریکسون مشکل قفل کردن گوشی و مشکل صدا (خرخر کردن بلندگو تو بعضی از آهنگها ) مشکل میس کال ( نشون ندادن علامت میس کال تو بعضی گوشی ها ) مشکل ریست شدن اتوماتیک گوشی و ... رو حل کرده و کمتر به ظاهر رسیده . پیشنهاد میکنم همه دانلود کنن.
    آره دوست عزيز دقيقا همينطوره كه ميگي ...
    مشكل صدا و ريست شدن اتوماتيك كاملا هل شده ...
    در ضمن قبلا اگر در حال پخش آهنگ , مسيج رو باز ميكردم مديا پلير خود به خود بسته مي شد ... كه الان حل شده ...
    Last edited by sari-1369; 01-02-2008 at 22:54.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

خیلی عجیبه!!! با هندزفری W700 امتحان کردم بازم همين مشکل رو داشت ولی هنگام مکالمه با هندزفری خودش هيچ صدای اضافه ای شنیده نمیشه و فقط اين صدای اضافه موقع پخش فایل صوتی، بازی و راديو شنیده میشه...
    به نظر شما مشکلش چيه؟!!
    مال من هم همینطوریه. من با هندز فری 810 این مشکل رو دارم و اگه اشتباه نکنم با مال خود پی 990 هم همینطور!!!

پروفشنال Captain_Nemo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ناتليوس

پيش فرض

مال من هم همینطوریه. من با هندز فری 810 این مشکل رو دارم و اگه اشتباه نکنم با مال خود پی 990 هم همینطور!!!
    دوست عزیز مشخصات گوشی شما چيه ؟
    تا بحال آپدیت کرديد؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ویرایش شد...
    Last edited by VAHID_J; 01-02-2008 at 20:49.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    همين حوالي

پيش فرض

سلام به اون دوستي كه از هندزفري سؤال مي كرد . من خيلي پرس و جو كردم كه يه هندزفري بخرم كه بتونم آهنگ هم گوش كنتم ولي يا اصلا" نبود يا اينكه از يه مدلش بود كه هندزفري بلوتوث بود ولي سيم داتشت كه بدرد نمي خورد ولي هندزفري خريدم كه آهنگ پخش نمي كنه ولي با همين هم تو گوشي هاي نوكيا ميشه آهنگ گوش داد . حالا من نمي دنم شايد تازگي ها هندزفري جديدي اومده باشه ولي تا اونجايي كه من اطلاع دارم مي گن سوني اريكسون آهنگ پخش نمي كنه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirkhan_20e20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Yazd

پيش فرض

سلام به اون دوستي كه از هندزفري سؤال مي كرد . من خيلي پرس و جو كردم كه يه هندزفري بخرم كه بتونم آهنگ هم گوش كنتم ولي يا اصلا" نبود يا اينكه از يه مدلش بود كه هندزفري بلوتوث بود ولي سيم داتشت كه بدرد نمي خورد ولي هندزفري خريدم كه آهنگ پخش نمي كنه ولي با همين هم تو گوشي هاي نوكيا ميشه آهنگ گوش داد . حالا من نمي دنم شايد تازگي ها هندزفري جديدي اومده باشه ولي تا اونجايي كه من اطلاع دارم مي گن سوني اريكسون آهنگ پخش نمي كنه .
    عزیز برای اینکه بتونی اهنگ رو گوش کنی باید هندزفری مدل a2dp داشته باشی . و البته باید گوشی هم a2dp رو ساپورت کنه . البته این مدل نیست بلکه یه قابلیت هستش .

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

مرسی شما چه مدلی خریدی و چند؟ راضی هستی و ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •