تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4167 از 4751 اولاول ... 316736674067411741574163416441654166416741684169417041714177421742674667 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41,661 به 41,670 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

قابل توجه دوستان شاتلی که سرعت دانلودشون از سرورهای خارجی در تایم رایگان شبانه مشکل داره:

دوست عزیزمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به تازگی سروری تهیه کردند که شما با اتصال به سرور داخلی V P N میتونید با نهایت سرعت از سرورهای خارجی دانلود کنید تا زمانی که از سرورهای داخلی هم محدود نشدید
    که البته فکر نمی کنم محدودیتی برای سرورهای داخلی در کار باشه چون من خودم یک هفته مداوم نزدیک 60 70 گیگ دریافت کردم و مشکلی به وجود نیومده
    مزیت این روش این هست که خوش بختانه حجم دانلود نامحدود داره و خیلی جالب تر هم اینه که از خود دیتاسنتر شاتل هست که این دوستمون با قیمت منصفانه ای داره ارائه میده
    من خودم به عنوان اولین نفر از ایشون یه اکانت 1 ماهه دریافت کردم و سرعت دانلودم از 10 کیلو به 250 کیلوبیت از سرور خارجی رسید که واقعا عالی هست

من نه قصد تبلیغ کسی رو دارم و نه از این پست چیزی به من میرسه و ... فقط میخواستم این راه چاره را به دوستانی که از شاتل محدود شدند، برسونم
    اطلاعات بیشتر رو از یوزر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از طریق پیغام خصوصی بگیرید

2. 4 کاربر از Tombstone1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه FAR FAR251's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

برای بسیاری از شما دوستان به دلیل گرونی اینترنت و سرعت کم و کلاه گذاشتن سر مردم و خرید هجم اضافه با قیمت هر گیگ 5000 تومان ممکن نیسیت.
    به همین دلیل اکثر مردم برای دانلود های با حجم بالا و یا حجم پایین مانند فیلم ، موزیک و بازی ها به اینترنت شبانه رایگان روی میاورند.
    ولی اینترنت شبانه رایگان هم عاری از مشکلات نیست و شرکت های ارائه کننده اینترنت شبانه رایگان بی دلیل لطفی رو به من و شما نمیکنند.
    بعد از چهار شب دانلود پشت سرهم در ساعات رایگان شبانه سرعت دانلود شما رو به افت میره و پس از تماس با مرکز پشتیبانی به شما با کمال صراحت و خونسردی و پر روئی میگوییند که شما به دلیل استفاده پیش ار حد اینرنت شبانه رایگان محدود شدید و سرعت شما کم شده است که این خلاف قوانین و مقررات داخلی و بین المللی میباشد.
    به حر حال از دست من و شما کاری بر نمیاد که بخواهیم جلوی این کار ناپسند و زشت و خلاف این شرکت هارو بگیریم.
    پس بهتر است دنبال راه حل های دور زدن این کار و افزایش سرعت دانلود رایگان شبانه و رفع محدودیت دانلود رایگان شبانه از قبیل شرکت های شاتل و صبانت و پارس آنلاین باشیم.
    به طور صریح و کامل به شما عرض میکنم که راه حا های کامل و خوبی وجود ندارد جز چند مورد که تاثیر ناچیزی بر روی سرعت دانلو شما دارد.

روش اول : اگر از هاست های داخلی در ساعات رایگان شبانه دانلود کنید سرعت شما افت نمیکند ولی اگر از هاست های خارجی دانلود کنید سرعت شما کم و محدود میشود.
    پس سعی کنید از هاست های داخلی دانلود کنید تا هیچ گونه محدودیتی روی شما اعمال نشه
    روش دوم : در بعضی از شرکتهای ارائه دهنده اینترنت اگر پنج دقیقه قبل از ساعت دانلود رایگان شبانه دانلود خود را آغاز کنید سرعت شما همانند روزانه میباشد و محدود نمیشیود. البته این کار فقط در بعضی شرکت های خاص قابل انجام میباشد.
    روش سوم : استفاده از نرم افزار های تغییر آی پی و فیلتر شکن ها که دیگر مانند قدیم امکان پذیر نیست چون بسیاری از شرکت ها پورتهای مخصوص آن رو بستن و فقط بر روی بعضی از شرکت ها امکان پذیر میباشد.

قابل ذکر هست افرادی سود جو تحت عنوان افزایش سرعت دانلود رایگان شبانه و رفع محدودیت سرعت دانلود شبانه شاتل و غیره مشغول به سود جویی میباشند که اکیدا سفارش میشه گول این گونه موارد رد نخورید و باری بشتر از این روی شونه های خود مگذارید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام
    دوستان سرور سایت است که در ایران باشه است که شبها با سرعت بالا دانلود کنیم
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

برای بسیاری از شما دوستان به دلیل گرونی اینترنت و سرعت کم و کلاه گذاشتن سر مردم و خرید هجم اضافه با قیمت هر گیگ 5000 تومان ممکن نیسیت.
    به همین دلیل اکثر مردم برای دانلود های با حجم بالا و یا حجم پایین مانند فیلم ، موزیک و بازی ها به اینترنت شبانه رایگان روی میاورند.
    ولی اینترنت شبانه رایگان هم عاری از مشکلات نیست و شرکت های ارائه کننده اینترنت شبانه رایگان بی دلیل لطفی رو به من و شما نمیکنند.
    بعد از چهار شب دانلود پشت سرهم در ساعات رایگان شبانه سرعت دانلود شما رو به افت میره و پس از تماس با مرکز پشتیبانی به شما با کمال صراحت و خونسردی و پر روئی میگوییند که شما به دلیل استفاده پیش ار حد اینرنت شبانه رایگان محدود شدید و سرعت شما کم شده است که این خلاف قوانین و مقررات داخلی و بین المللی میباشد.
    به حر حال از دست من و شما کاری بر نمیاد که بخواهیم جلوی این کار ناپسند و زشت و خلاف این شرکت هارو بگیریم.
    پس بهتر است دنبال راه حل های دور زدن این کار و افزایش سرعت دانلود رایگان شبانه و رفع محدودیت دانلود رایگان شبانه از قبیل شرکت های شاتل و صبانت و پارس آنلاین باشیم.
    به طور صریح و کامل به شما عرض میکنم که راه حا های کامل و خوبی وجود ندارد جز چند مورد که تاثیر ناچیزی بر روی سرعت دانلو شما دارد.

روش اول : اگر از هاست های داخلی در ساعات رایگان شبانه دانلود کنید سرعت شما افت نمیکند ولی اگر از هاست های خارجی دانلود کنید سرعت شما کم و محدود میشود.
    پس سعی کنید از هاست های داخلی دانلود کنید تا هیچ گونه محدودیتی روی شما اعمال نشه
    روش دوم : در بعضی از شرکتهای ارائه دهنده اینترنت اگر پنج دقیقه قبل از ساعت دانلود رایگان شبانه دانلود خود را آغاز کنید سرعت شما همانند روزانه میباشد و محدود نمیشیود. البته این کار فقط در بعضی شرکت های خاص قابل انجام میباشد.
    روش سوم : استفاده از نرم افزار های تغییر آی پی و فیلتر شکن ها که دیگر مانند قدیم امکان پذیر نیست چون بسیاری از شرکت ها پورتهای مخصوص آن رو بستن و فقط بر روی بعضی از شرکت ها امکان پذیر میباشد.

قابل ذکر هست افرادی سود جو تحت عنوان افزایش سرعت دانلود رایگان شبانه و رفع محدودیت سرعت دانلود شبانه شاتل و غیره مشغول به سود جویی میباشند که اکیدا سفارش میشه گول این گونه موارد رد نخورید و باری بشتر از این روی شونه های خود مگذارید.

نمیدونم شما مشترک شاتل هستید یا نه اما اگر نیستید، بهتره حرف اضافه نزنید چون این تاپیک درباره شرکت شاتل هست نه نکات آموزشی شما!!
    اگر منظورتون با من بود، باید بگم من با اون یوزر هیچ نسبت و رابطه ای ندارم و اگر چند صفحه قبل، تاپیک را مرور کنید، مشاهده گفتگوی من و سایر دوستان با یوزر فروشنده میشوید.
    من کاری ندارم این راهی که ما میریم، الکی هست یا نه اما خودم تست کردم و همون طوری که گفتم سرعت سرورخارجی من از 10 به 250 رسید.
    هزینه این سرویسی که دوستمون هم میدند، فکر نمیکنم انقدر ارزش داشته باشه که به خاطر این مقدار پول، روی به چنین کاری بیارند ... بر فرض محال، اگر سرور ایشون بعد چند روز خوابید یا به قول شما گول خوردیم، شماره حساب ایشون موجود هست و به سادگی قابل پیگیری!!

من، خودم مهندسی IT خوندم و خیلی بیشتر از شما از شبکه و ... سردر میارم و از جزئیات این روش هم کاملا آگاهم که چگونه سرعت سرورهای خارج رو افزایش میده. مطمئن باشید اگر 1 درصد شک داشتم، به هیچ عنوان خرید نمی کردم.

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

سلام
    لطفا با احترام صحبت کنید و قوانین رو رعایت کنید
    با تشکر

7. 6 کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خیلی جالبه من بعد از ۳ هفته از محدودیت در اومد ولی بعد از یه شب دانلود با حجم ۳ گیگ دوباره محدود شدم. یه فیلم ۴ گیگی هم نمیشه گرفت!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

دوستان هیچ کلکی در کار نیست من هم این اکانت رو خریدم و سرعت دانلودم از قبل محدودیت که 65 کیلوبایت بود به 128 رسیده واقعا ارزششو داره ، نداره ؟
    من خودم بعد از محدودیت روزی 1 گیگ ترافیک میخریدم که اگر در ماه حساب کنیم میشه 150 هزار تومن که خیلی گرون تر از 10 تومن در میاد به هرحال من هم خواستم اطلاع بدم که دوستان از این شرایط در بیان
    دوستمون هم که قبل از فروش اکانت تست هم میدن

10. 2 کاربر از max_fox29 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Abolfazl-Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

سلام

بلاخره فسخ قراردادمو ارسال کردم ایشاله تا 2.3 روز دیگه از شاتل بای بای میکنم و یه نفس راحتی میکشم

12. 2 کاربر از Abolfazl-Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه FAR FAR251's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

آره 5 ساله شاتل دارم .
    ببین دوست عزیز هیچ کسی به خاطر 5 یا 10 تومن نمیاد بره شکایت کنه .
    چون باید چند برابرشو خرج کنه .و آخر هم دستش جایی بند نیست.

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

سلام
    دوستان یک سوال دارم
    سرویس آرت 128 تا چند گیگ محدود نمی شیم؟
    و سرعتش چه قدره؟
    مرسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 102 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 102 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •