رزرو کردی ؟؟؟ورلد 40 .............
هه هه چه با حاله![]()
توش جایزه هم که داره ... : دی
رزرو کردی ؟؟؟ورلد 40 .............
هه هه چه با حاله![]()
توش جایزه هم که داره ... : دی
کور خوندی ...ها ها ها
به فکر پست رند اینجا هم نباش : دی
خوب تقصیر خودته فکر اینجاش رو نکرده بودیفارم های من فقط ریسورس دارن .... هیچ ساختمون دیگه ای براشون نزاشتم : دی
مگه با ورد هم بازی می کنن ؟؟ من نمی دونستم ! چه بازی هایی داره ؟؟ اخریش هم 2007 هست فک کنم !word چند بازی می کنی ؟؟؟
مگه با ورد هم بازی می کنن ؟؟ من نمی دونستم ! چه بازی هایی داره ؟؟ اخریش هم 2007 هست فک کنم !word چند بازی می کنی ؟؟؟
تا اونجايي كه من مي دونيم اين ساختمونه رو نميشه خراب كرد!!خوب بزن Hiding Place هاشون رو داغون بکن ... بقیه اش رو هم بگیری !
من 2002 رو دارم ... خیلی باحاله !مگه با ورد هم بازی می کنن ؟؟ من نمی دونستم ! چه بازی هایی داره ؟؟ اخریش هم 2007 هست فک کنم !
این ساختمون رو با کت نمیشه داغون کرد ولی به آراچر تیر کمون آتیشی میدن که این ساختمون که بهتره بهش بگیم درخت رو آتیش بزنه !تا اونجايي كه من مي دونيم اين ساختمونه رو نميشه خراب كرد!!
خوب منظور همونه که Downgrade ّکنه ...تا اونجايي كه من مي دونيم اين ساختمونه رو نميشه خراب كرد!!
از منوی setting گزینه delete accounte رو انتخاب کن ok رو بزنی کلی نیرو واست میسازه D:خب
بسه دیگه
چیجوری میشه نیرو ساخت ؟!!!
جواب دندان شکنی بود ،، الان برم امتحان کنم ......................... کردم ..............آره یه نیروی خیلی بزرگی برام اومد اینهشاز منوی setting گزینه delete accounte رو انتخاب کن ok رو بزنی کلی نیرو واست میسازه D:![]()
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)