اين طور كه چاقال ميگه اونقدر نيرو داره كه تارگت كه سهله خوده تو رو نوبل كنه!!اهه ... این یارو که تارگت تورو نوبل کرد چی ؟
اين طور كه چاقال ميگه اونقدر نيرو داره كه تارگت كه سهله خوده تو رو نوبل كنه!!اهه ... این یارو که تارگت تورو نوبل کرد چی ؟
واقعا چيز جديدي كه مياد بايد اول فرهنگ سازي كنن!! اين چه مدل امضاييه؟اهم ! گود ایونینگ ! لیدیز اند جنتلمن ! دیس ایز یور فا.... کاپیتان اسپیکین !
پلیز اندو یور سیت بلت فور تیک اف !
خوبببینم کسی ورلد 39 نبود ؟؟
جریان دهل چیه ؟
این که تا چند ساعت دیگه مال من میشه ! روستای سوم رو میگماهه ... این یارو که تارگت تورو نوبل کرد چی ؟
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: (4 کاربران و 0 مهمان) + چندتا مدیر به صورت مخفی![]()
نبندد مرا دست چرخ بلند...! هان؟مادر نزاییده منو نوبل کنه ! : دی
اهه ... نامرد 3 تا نوبل من ساختی ؟ : دی
این که تا چند ساعت دیگه مال من میشه ! روستای سوم رو میگم
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: (4 کاربران و 0 مهمان) + چندتا مدیر به صورت مخفی
اين طور كه چاقال ميگه اونقدر نيرو داره كه تارگت كه سهله خوده تو رو نوبل كنه!!محمد جان یه دور روز از ترایب میری بیرون ؟مادر نزاییده منو نوبل کنه ! : دی![]()
خوب آخه من چند وقت پیش رفتم تو TWstats که تو ورد 12 فضولی کنم تو 30-40 تا رنک اول ندیدمش ...مگه دهل چش بود ؟!
آهان ...ممد نه ئو آقا محمد : دی
m-pro
راستی کجا رفت این پسرک ؟ نکنه تو تظاهرات گرفتنش ؟ خیلی کلش داغ بود !! راستی شایعه زن گرفتنش که تو راه انداختی چی شد ؟من معمولا از این روش توی گروه های که قبلا با آرتاس کل کل میکردم استفاده میکردم : دی
دیدم تو پیغام هایی که میداد بوی خون تو میومدامروز توی پیغام خصوصی دهن منو صاف کرد : دی
نه بابا ، با اون سرعتش برای کسی خوبه که هفته ای یه برا سر میزنه ...خوبببینم کسی ورلد 39 نبود ؟؟
رفتم بیرون ! : دیمحمد جان یه دور روز از ترایب میری بیرون ؟
مگه هنوزم بازی میکنه ؟!!خوب آخه من چند وقت پیش رفتم تو TWstats که تو ورد 12 فضولی کنم تو 30-40 تا رنک اول ندیدمش ...
با هم تبانی کرده بودیم ملت رو سر کار بزاریم لذت ببریم ! : دیراستی کجا رفت این پسرک ؟ نکنه تو تظاهرات گرفتنش ؟ خیلی کلش داغ بود !! راستی شایعه زن گرفتنش که تو راه انداختی چی شد ؟
اقا در مورد دهل اطلاعات خواستین بگید من می دونم !! :دي نا سلامتی توی یه ترایب بودیما !
حسودیت می شه ؟؟ :ديواقعا چيز جديدي كه مياد بايد اول فرهنگ سازي كنن!! اين چه مدل امضاييه؟
خب بابا جان!! سرچش مي كردي ديگه!!خوب آخه من چند وقت پیش رفتم تو TWstats که تو ورد 12 فضولی کنم تو 30-40 تا رنک اول ندیدمش ...
جالبه من يادمه!!راستی کجا رفت این پسرک ؟ نکنه تو تظاهرات گرفتنش ؟ خیلی کلش داغ بود !! راستی شایعه زن گرفتنش که تو راه انداختی چی شد ؟
هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)