تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4161 از 4428 اولاول ... 31613661406141114151415741584159416041614162416341644165417142114261 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41,601 به 41,610 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه gigaht's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

فکر کنم برمیگرده به همون سرعت اسمی یعنی در مورد شما 64 .

دوستان جلوی تعرفه اینترنت نامحدود با سرعت 512 مشخصا (
    POL-512-U+) زده ارتقا تا 4 مگابیت در ثانیه میخواستم ببینم این عبارت برای بعد از اون 8 گیگ ابتدایی (که طبق توضیح خودشون سرعت 16 برابر سرعت اسمی هست) هم صادقه یا نه در واقع می خوام ببینم میشه با این سرویس به طور متوسط با سرعتی حدود 200 در طول یک ماه دانلود کرد یا بعد از اون 8 گیگ میشه 64 ؟اگر دوستان کسی این سرویس رو داشته یا اطلاعاتی داره ممنون میشم کمک کنند
    Last edited by gigaht; 14-11-2014 at 00:11.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

توی ساعات عصر تا شب سرعت دانلود افتضاح می شه حتی وب سایت رو هم به کندی بالا میاره. به پشتیبانی زنگ می زنم خیلی ریلکس و خونسرد میگه مشکل کمبود پهنای باند در مرکز شما داریم شکایت هم شده. می گم کی درست می شه می گه معلوم نیست. خب چی آدم باید بگه به این آقایان

3. 4 کاربر از iran7000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اینطور که من در تحقیقات و بررسی نظرات دوستان متوجه شدم اگه فن آوا رو حساب نکنیم همه شرکتهای خصوصی دزد هستن میمونه فقط مخابرات که من در شهر خودمون نه فن اوا هست مخابرات هم شبانه رایگان نداره شاید یکساله با شبانه بدن باید بپرسم. البته من خودم به شخصه هیچ سرویسی رو بالاتر از یه ماه نمیگیرم ریسک هست چندسال پیش هم از مخابرات سرویس داشتم حجم دزدی شدید داشت یه گیگ مصرف میکردی دو گیگ میکرد تو پاچت!! قبل از اینکه شبانه رایگان حذف بشه شما حساب کنید مخابرات ما چندسال قبل از شرکتهای خصوصی شبانه رایگان رو حذف کرد !!! قبلش هم نامحدودها رو برداشت اینا به کنار دیسی های زیاد + پشتیبانی افتضاح 2020 هم باعث شد تا عمر دارم از مخابرات وحشت داشته باشم من منکر این نمیشم که مخابرات جاهای دیگه ممکنه عالی باشه ولی باید در نظر گرفت تو این مملکت خراب شده همه جا شرایط یکسان نیست خلاصه الان هیچ انتخابی خوبی ندارم اسیاتک هم باید 66 هزار تومن بدم واسه 10 مگ که تازه بتونم عین 25 تومنی که هر ماه به پارس میدادم شبی 5 گیگ دانلود کرد که به صرفه نیست تازه شبا هم ممکنه یهو از حجمت بره و اعصاب خوردی داره!!

حالا یه چیزی به ذهنم رسید به نظر شما باگی چیزی توی نامحدودهای پارس نمیشه پیدا کنیم اینطوری بهشون ضرر بزنیم؟ قبلا یادمه بعضی دوستان به یه شکلی دور میزدن سیستمش رو نمیدونم الانم جواب میده یا نه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه gigaht's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

گیگا جان الان شما میخوای جمع کنی بهتون پول حجمت رو باید برگردونن دیگه یا برنمیگردونن؟
    اگر برنمیگردونن نمیشه ازشون بخوای که حجمتو بفروشی به کابرای دیگه؟ مثلاگیگی3نومن؟
    هنوز نرفتم دفترشون ببینم رودرو چی میگن , چون هنوز یکماه نشده و 20 گیگ حجم هم مونده (از 24 گیگ) قاعدتا باید چیز معقولی پیشنهاد کنن .

اول دنبال کندن چاه باید بود ... چطور ؟ لازم داری حجم ؟

6. این کاربر از gigaht بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بهشت

پيش فرض

هنوز نرفتم دفترشون ببینم رودرو چی میگن , چون هنوز یکماه نشده و 20 گیگ حجم هم مونده (از 24 گیگ) قاعدتا باید چیز معقولی پیشنهاد کنن .

اول دنبال کندن چاه باید بود ... چطور ؟ لازم داری حجم ؟
    بله من که شبها بیدار نمیمونم و عمده ترافیکم رو بصورت روزانه وغیر رایگان مصرف میکتم مصرفم زیاده

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

این حرف رو جدی میزنی؟؟ دانلودرهایی که با دو گیگ حجم سرویس درسال میخوان شبانه 10 گیگ دانلود کنن پول بیشتری میدن؟ تمام اعتراضها برای اینه که ملت نمیخوان بابت دانلودهاشون هیچ پولی بدن. شرکتها هم به خاطر همین دارن به نوبت این طرح رو اجرا میکنن تا دیگه اینطوری نباشه که طرف طرح یه ساله با 3 گیگ حجم بخره توقع هم داشته باشه 365 روز سال شبی 20 گیگ دانلود کنه کسی هم بهش نگه بالای چشمت ابروئه
    والا منی که بالاترین حد سرعت این شرکت که 2 مگ باشه گرفتم با دانلوداسترم 9 مگ هیچ وقت نشد 10 گیگ دانلود کنم اگر شما اینجوری دانلود دارید حتما پارتی داری
    ما تو این شرکت جز دزدی از ترافیک ، پینگ بالا ، قطعی های مکرر ، توهین به شعور کاربر و سر کیسه کردن جیب مردم هیچ چیز دیگه ای ندیدیم
    اگر شما از این شرکت راضی هستید بمونید
    یه ملت ناراضی هستند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    qazvin

10. 7 کاربر از abolfazlwest72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

يعني جشنواره سرعتش بالاتره؟چون برا من سرعت هميشه اسميه

داره خودمونی میشه zaza2z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Somewhere

پيش فرض

این پست رو هر چند صفحه یکبار تکرار می کنم که دوستان فراموش نکنن :

اینم مرحمی باشه بر دل پارس آنلاین و کارمندای مجیز گوش

لینک صفحه ی تشکر از دزد آنلاین در فی/س بوک : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوستان صفحه ساخته شد ، مراتب تشکر خود را با تخلیه کردن خطوط خود و اعلامش در این صفحه اظهار می کنیم

13. 4 کاربر از zaza2z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

يعني جشنواره سرعتش بالاتره؟چون برا من سرعت هميشه اسميه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •