تهران نیستی نه ؟
تهران نیستی نه ؟
چرا عزیزم تهران
نارمک
منطقه شهید آیت
فاصله تا مخابرات منطقه ( 500 متر )
این تست دومگ من
من از پارس میرم ولی نه بخاطر مشکل شبانه
بخاطر اینکه پارس هیچ وقت به تعهداتش عمل نکرد این تایم پولی وای به حال رایگان
![]()
مرکزتون خلوته خیلی ! قدر اون مرکز رو بدون
دقیقا من هم یک ماهی بود این مشکل رو با پارس داشتم حالا فن آوام نصب شه ببینم اون عصرها چطوره. پهنای باند در تایم غیر شبانه کم آوردن، شبانه رو پولی کردن تا پهنای باندش رو با استفاده از ماشین زمان انتقال بدن به سایر تایم ها![]()
پنجشنبه ساعت 23:30
این که حالا به کنار، سه چار روزه شبانه سرعت کم شده
از اون روزی که فهمیدم میخوان شبانه رو بردارن هنوز نتونستم یه شب درست درمون دانلود کنم دلم خنک شه!![]()
این طور استدلال کردن درست نیست. وقتی شما یه چیزی رو در اختیار کاربر قرار میدی کاربر سعی میکنه بیشترین استفاده ی ممکن رو بکنه این طبیعیه... کار ISP اینه که پهنای باند رو مدیریت کنه... در واقع فلسفه ی وجودی ISP همینه.... اون زمان که شبانه بی در و پیکر بود میشد شبی 10 گیگ راحت دانلود کرد... پس پهنای باند و امکاناتش وجود داره.... حالا که مثلا دارن مدیریت میکنن قیمت این دانلود میشه ماهی 400 هزار تومن تقریباً... یعنی طرف اگه سرویسش 20 تومن بوده الان باید 20 برابر پول سرویسش رو فقط برای شبانه بده.... آخه این چه مدیریت کردنی که یهویی هزینه ی مشتری رو 20 برابر میکنه؟ جالا شاید شما بگی این مشتری پر مصرفه و غیره... قبول! شاید منطقی باشه هزینه ی این مشتری رو دو برابر کنیم ولی نه 20 برابر! مدیریت یعنی استفاده ی بهینه از منابع... حالا این استفاده ی بهینه از منابع هستش؟ به نظرم بیشتر اسمش سو استفاده از منابع باشه....
Last edited by netstat; 13-11-2014 at 23:55.
حالا آسياتكو ببينيد حتي تو تايم نيم بها هم سرعتو محدود ميكنه كه مبادا كسي نصف قيمت دانلود كنه![]()
امروز با فن آوا صحبت کردم یه امیدی هست! خوبیش اینه که سرویس های شبانه دار مشخصن و دیگه اراجیفی از قبیل "هدیه رایگان" و "بشرط جور بودن جنس" و اینها نمیتونن
تحویل بدن و اگر فردا اینام بخوان حذفش کنن دیگه یه کیس خوب برای شکایت هست .
زودتر یه خبری از چگونگی سرعت تایم روزانه و شبانه شون بذار ببینیم این 5 ماه و 10 روزی که از قرارداد شش ماهه با پارس مونده چکارش باید کرد.
به نکته درستی اشاره کردی , ترافیک مصرف نشده شبانه رو فقط با ماشین زمان میتونن به اوقات دیگه منتقل کنن! و اصلا افت سرعت عمدتا در ساعات روزانه است ولی
کو گوش شنوا ؟ بنا به اون ضرب المثل که اگر نیت بهانه جویی باشه روی طناب هم میشه ارزن پهن کرد .
بعضی ها هم هستن که حضور غیرلازم شون در تاپیک هر سرویس دهنده ای نشونه به .. رفتن اون سرویس دهنده است . صبانت هم زمانی که داشت اوضاع خراب میشد
مثل کرکس اونجا چرخ میزدن . پس اگه بعدا تو تاپیک فن آوا یا های وب سروکله شون پیدا شد زودتر بجنبید و بفکر جای دیگه باشید !
دوستان جلوی تعرفه اینترنت نامحدود با سرعت 512 مشخصا (POL-512-U+) زده ارتقا تا 4 مگابیت در ثانیه میخواستم ببینم این عبارت برای بعد از اون 8 گیگ ابتدایی (که طبق توضیح خودشون سرعت 16 برابر سرعت اسمی هست) هم صادقه یا نه در واقع می خوام ببینم میشه با این سرویس به طور متوسط با سرعتی حدود 200 در طول یک ماه دانلود کرد یا بعد از اون 8 گیگ میشه 64 ؟اگر دوستان کسی این سرویس رو داشته یا اطلاعاتی داره ممنون میشم کمک کنند
Last edited by iliafshar; 14-11-2014 at 00:06.
گیگا جان الان شما میخوای جمع کنی بهتون پول حجمت رو باید برگردونن دیگه یا برنمیگردونن؟
اگر برنمیگردونن نمیشه ازشون بخوای که حجمتو بفروشی به کابرای دیگه؟ مثلاگیگی3نومن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)