تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4160 از 4751 اولاول ... 316036604060411041504156415741584159416041614162416341644170421042604660 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41,591 به 41,600 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستنانی که سرعت شبانشون محدود شده آیا فقط از سرورهای خارجی محدود شده یا از سرورهای داخلی هم محدود شدن؟
    اگه از سرورهای داخلی محدود نیستن میشه با وی پی ان تانلینگ بین ایران و خارج از سرورهای خارج هم با سرعت بالا دانلود کرد.
    اگه کسی محدود شده ولی از سرورهای داخلی محدود نیست PM بده تا اکانت بدم تست کنه.
    با تشکر
    PM دادم عزیز
    اگر این راهی که میگی جواب بده، عالی میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه امین1356's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

PM دادم عزیز
    اگر این راهی که میگی جواب بده، عالی میشه
    PM کردم دوست عزیز
    لطفا" امشب تست کنید و جوابشو بدین.
    با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه ultrasahand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان داستان این موضوع چیه !!!؟ امروز برام پیام دادن از شاتل :O
    مشتری گرامی،

شاتل طی سال­های فعالیت خود و بر مبنای اهمیت اصل مشتری مداری در این شرکت، همواره تلاش کرده است تا خدمات خود را فراتر از الزمات قرارداد در اختیار مشتریان قرار دهد. بر همین اساس نیز ویژگی­ های مختلفی را همچون استفاده از ترافیک شب رایگان از ساعت 1 تا 8 بامداد در تمامی روزهای هفته برای کلیه­ ی سرویس­ های اکو فراهم آورده است.
    بی­ تردید، ویژگی­ هایی از این دست جزو سیاست­ های تشویقی شرکت شاتل و با هدف افزایش رضایتمندی ایشان بوده و این شرکت قصد داشته است تا زمانی که امکانات و بسترهای مخابراتی مورد نیاز فراهم باشد، آن را در اختیار مشتریان قرار دهد. اما متاسفانه تغییراتی که در ماه­ های اخیر در هزینه­ های و تعرفه­ های قانونی زیرساخت­ های ارایه­ ی سرویس­ ها روی داده است، امکان ارایه­ ی این ویژگی بر روی همه­ ی سرویس­ های اکو را از این شرکت سلب کرده است. به این ترتیب، برای جلوگیری از افزایش هزینه سرویس ­ها، این شرکت قصد دارد ویژگی ترافیک رایگان شب را از این پس، در اختیار گروه­ های خاصی از سرویس ­های اکو قرار دهد.

با توجه به مجموعه مطالب مطرح شده، از تاریخ 20 مهر ماه 1392، برای کلیه­ ی مشتریان دارنده سرویس­ های Eco256, Eco128 و Eco512مبلغ 3،500 تومان ماهانه به عنوان هزینه ترافیک شبانه رایگان در نظر گرفته خواهد شد. با پرداخت این مبلغ این مشتریان می­توانند همچنان از امکان ترافیک شبانه رایگان در تمامی روزهای هفته بهره گیرند. بی­ تردید، برای کلیه­ ی مشتریان دارنده­ ی سرویس­ های Eco256, Eco128 و Eco512، این امکان وجود دارد که بتوانند یا سرویس خود را به سرعت­ های بالاتر با ترافیک شب رایگان ارتقا دهند و یا از همان سرویس فعلی خود اما بدون ترافیک شبانه رایگان استفاده کند.
    من ارتقا دادم ۸ مگ گرفتم روز اول ۱۹ گیگ گرفتم و تمام تا ۱۷ روز بعدش (تا الان) محدودم و سرعت دانلود شبانه ۱۴ KB شده ... خلاصه حواست جمع باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوستنانی که سرعت شبانشون محدود شده آیا فقط از سرورهای خارجی محدود شده یا از سرورهای داخلی هم محدود شدن؟
    اگه از سرورهای داخلی محدود نیستن میشه با وی پی ان تانلینگ بین ایران و خارج از سرورهای خارج هم با سرعت بالا دانلود کرد.
    اگه کسی محدود شده ولی از سرورهای داخلی محدود نیست PM بده تا اکانت بدم تست کنه.
    با تشکر
    شبانه رایگان بودنش خوبه عزیز اینطوری بشه هم هر گیگ 350 باید سرور داخلی طرف پول بده روزانه 10 گیگ بزنه ماهی 100 هزار تومان برای کسی این کار به صرفه نیست .

اگه نباشه جاش خالی می مونه امین1356's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شبانه رایگان بودنش خوبه عزیز اینطوری بشه هم هر گیگ 350 باید سرور داخلی طرف پول بده روزانه 10 گیگ بزنه ماهی 100 هزار تومان برای کسی این کار به صرفه نیست .
    اولا" که کل 30 روز رو که محدود نمیکنن.
    ثانیا" حالا دیگه قرار هم نیست کسی که محدود شده بازم بخواد شبی 10 گیگ دانلود کنه!
    در مورد هزینه و مقدار گیگ ماهیانه این روشی که گفتم، میشه یه مقدار حجم با قیمت معقول ارائه کرد.
    البته این روشی که بنده گفتم فقط جهت تست بود هنوز در مورد تجاری کردنش تصمیمی ندارم.
    با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوستان کسی تهران هست بگه معمولا چند مگ می بندن سرویس رو ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

اولا" که کل 30 روز رو که محدود نمیکنن.
    ثانیا" حالا دیگه قرار هم نیست کسی که محدود شده بازم بخواد شبی 10 گیگ دانلود کنه!
    در مورد هزینه و مقدار گیگ ماهیانه این روشی که گفتم، میشه یه مقدار حجم با قیمت معقول ارائه کرد.
    البته این روشی که بنده گفتم فقط جهت تست بود هنوز در مورد تجاری کردنش تصمیمی ندارم.
    بهتر قبل از هر چیز در مورد چیزی خوب تحقیق کنی اولا مورد تانل با یک ریپورت به دیتا سنتر اون هم به فتا می تونه با شماره کارتی پرداخت انجام دادی برای سرور بری برای آب خنک خوردن الان هستن بچه هایی که میلیونی جریمه خوردن سر همین تانل چند ماهه آّب خنک می خورن .

دوم در این روش دریافت از خارج و وردی به ایران حساب می شه یعنی به ازای هر گیگ دانلود باید پول دو گیگ پرداخت کنید یعنی هر گیگ 750 .

به هر حال روش جواب بده هم بهتره اینها شخصی استفاده کنی فیلم ماتادور دیدی که همه چی در ایرن به سرعت برق قابل پیگیری هست .
    Last edited by trackshare; 21-10-2013 at 16:22.

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دیدی
    10 گیگ کمتر از 10 دقیقه دانلود!!!!!!!!!!!!!!!!
    خیلی هیجان دارد اگر کیفیت کم اونا فایل دانلود شود کیفیت بهتر مشاهده شود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دیدی
    10 گیگ کمتر از 10 دقیقه دانلود!!!!!!!!!!!!!!!!
    خیلی هیجان دارد اگر کیفیت کم اونا فایل دانلود شود کیفیت بهتر مشاهده شود
    ایشون لطف کرده داره از لوکال خودش دانلود می کنه شما هم می تونی IIS در ویندوز فعال کنید فایل های روی هاردت با سرعت فضایی دانلود کنی و بری همه جا پوز سرعت خودت رو بدی .

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

اوه خودم امتخان کردم متوحه شدم ممنونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 87 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 87 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •