PM دادم عزیز
اگر این راهی که میگی جواب بده، عالی میشه
با احترام
تیم مدیریت انجمن
PM دادم عزیز
اگر این راهی که میگی جواب بده، عالی میشه
PM کردم دوست عزیز
لطفا" امشب تست کنید و جوابشو بدین.
با تشکر
من ارتقا دادم ۸ مگ گرفتم روز اول ۱۹ گیگ گرفتم و تمام تا ۱۷ روز بعدش (تا الان) محدودم و سرعت دانلود شبانه ۱۴ KB شده ... خلاصه حواست جمع باشه
شبانه رایگان بودنش خوبه عزیز اینطوری بشه هم هر گیگ 350 باید سرور داخلی طرف پول بده روزانه 10 گیگ بزنه ماهی 100 هزار تومان برای کسی این کار به صرفه نیست .
اولا" که کل 30 روز رو که محدود نمیکنن.
ثانیا" حالا دیگه قرار هم نیست کسی که محدود شده بازم بخواد شبی 10 گیگ دانلود کنه!
در مورد هزینه و مقدار گیگ ماهیانه این روشی که گفتم، میشه یه مقدار حجم با قیمت معقول ارائه کرد.
البته این روشی که بنده گفتم فقط جهت تست بود هنوز در مورد تجاری کردنش تصمیمی ندارم.
با تشکر
دوستان کسی تهران هست بگه معمولا چند مگ می بندن سرویس رو ؟
بهتر قبل از هر چیز در مورد چیزی خوب تحقیق کنی اولا مورد تانل با یک ریپورت به دیتا سنتر اون هم به فتا می تونه با شماره کارتی پرداخت انجام دادی برای سرور بری برای آب خنک خوردن الان هستن بچه هایی که میلیونی جریمه خوردن سر همین تانل چند ماهه آّب خنک می خورن .اولا" که کل 30 روز رو که محدود نمیکنن.
ثانیا" حالا دیگه قرار هم نیست کسی که محدود شده بازم بخواد شبی 10 گیگ دانلود کنه!
در مورد هزینه و مقدار گیگ ماهیانه این روشی که گفتم، میشه یه مقدار حجم با قیمت معقول ارائه کرد.
البته این روشی که بنده گفتم فقط جهت تست بود هنوز در مورد تجاری کردنش تصمیمی ندارم.
دوم در این روش دریافت از خارج و وردی به ایران حساب می شه یعنی به ازای هر گیگ دانلود باید پول دو گیگ پرداخت کنید یعنی هر گیگ 750 .
به هر حال روش جواب بده هم بهتره اینها شخصی استفاده کنی فیلم ماتادور دیدی که همه چی در ایرن به سرعت برق قابل پیگیری هست .
Last edited by trackshare; 21-10-2013 at 16:22.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیدی
10 گیگ کمتر از 10 دقیقه دانلود!!!!!!!!!!!!!!!!
خیلی هیجان دارد اگر کیفیت کم اونا فایل دانلود شود کیفیت بهتر مشاهده شود
ایشون لطف کرده داره از لوکال خودش دانلود می کنه شما هم می تونی IIS در ویندوز فعال کنید فایل های روی هاردت با سرعت فضایی دانلود کنی و بری همه جا پوز سرعت خودت رو بدی .
اوه خودم امتخان کردم متوحه شدم ممنونم
هم اکنون 87 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 87 مهمان)