دوستان ما اينجا افتاديم :
X: 304
Y: 695
هر كی 1 كيلو ريسورس بهمون بده واسش دعا ميكنيم !!
هم اكنون نيازمند ريسورس های سبزتان هستيم![]()
دوستان ما اينجا افتاديم :
X: 304
Y: 695
هر كی 1 كيلو ريسورس بهمون بده واسش دعا ميكنيم !!
هم اكنون نيازمند ريسورس های سبزتان هستيم![]()
من جای تو بودم هر 2 تا روستاشو میگرفتم ولی تو خیلی سوسول بازی در میاری : دیحالا شما نظر بدین !
من فقط بهش گفتم برو خدا رو شکر کن این طرف رو کلیر کردم وگرنه تو با این تعداد نیرو توانایی دفاع از خودت رو هم نداشتی چه برسه به نوبل کردن این !! طرف یه مرده خور به تمام معناست
من قصد دارم این رو نوبل کنم و اگه الان اتک بدم مال من میشه اینکا رو بکنم یا نه ؟
بزن بترکونش !
من توی فروم هم بهش گفتم 2 راه داری :
1 . اون ویلایجی رو که کوفت کردی کلیر کنی تا چاقال نوبلش کنه
2 . از تریب دیسمیس بشی و چاقال ویلایج دومت رو کلیر کنه و من اولی رو ! : دی
بعدا هم طرف اومد درجا به من میل زد و گفت به پیر به پیغمبر من غلط کردم تورو خدا از سر تقصیرات من ابله بگزر من دیگه غلط بکنم همچین کاری کنم بعد یکم دستمال زد و من سریع اتک رو کنسل کردم : دی
چاقال من توی فروم ترایب هم گفتم که چون تو کلیرش کردی تو هم باید نوبلش کنی ولی این یاور ( مهسن - همین چیزا بود یوزرش ... خیلی شبیه یوزر محسن بود ولی محسن نبود ) میاد میگه که یه تارگت دیگه نوبل کن و منم کمکت میکنم !
چاقال من اگه جای تو بودم میگفتم بیا سرشو بخور من همون روستامو میخوام ...
چاقال بزن بترکونش
سعید تجارت آزاد باز نیست و فقط میشه به هم ترایبی ها ریسورس فرستاد
----
واییییییییییییییییی ..... سعید ...... مردم از خنده ! ....... این چه اواتاریه ؟!![]()
ايراني بازي موج ميزنه!! كمي صبر و تحمل لفطا!! عجله كار شيطونه !! هر بچه اي خوب ميدونه!!خوب به من چه ... همچین گفت به سرعت نور فارم می کنند من دیگه بقیه اش رو نخوندم ، فکر کردم اون هم جزوشون میشه![]()
دقیقا حرف #@ ( ببخشید ممد ! : دی ) تایید میشه ، البته یه کم با ادبانه تر : دی
Last edited by C. Breezy; 29-06-2009 at 18:22.
منتظر بودم وتو کنی (دمت گرم)
الان میرم که بگیرمش![]()
ای بابا حواسم نبودمن بدون ريسورس چه كنم !!
آواتار مال شما بفرمااااا![]()
خوب من دیگه بزرگ شدم اینا رو نمی دونم ...ايراني بازي موج ميزنه!! كمي صبر و تحمل لفطا!! عجله كار شيطونه !! هر بچه اي خوب ميدونه!!
من واقعا به این ایرانی بازی ها افتخار می کنم ... راستی جاتون خالی امروز که Beginning Protection تموم شد جوگیر شدم می خواستم یه فارم گنده بکنم یار های دفاعی رو هم فرستادم ،منتها حواسم نبود که روی اکس من ها کلیک نکردم () در کل اینکه ریپورتش اومد تازه فهمیدم چه گندی زدم ... کلی یارم رو به فنا فرستادم ، مهم اینه که یارو خیلی نیرو نداشت ... خوشبختانه و بدبختانه اطرافیان من اکتیو نیستند ...
خوب همون کاری که 30.000 نفر دیگه می کنند : دیای بابا حواسم نبودمن بدون ريسورس چه كنم !!
آواتار مال شما بفرمااااا![]()
می گم یه 30-40 تا Fake هم بفرست یارو وحشت بکنه ...الان میرم که بگیرمش![]()
مگه ممد چي كارس تو تريب شما كه به حرفش استناد كني؟منتظر بودم وتو کنی (دمت گرم)
الان میرم که بگیرمش![]()
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)