بچه ها جون هر کی دوست دارین بیاین ببینین تو این تاپیک یه نفر چی گفته و من چه جوابی دادم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها جون هر کی دوست دارین بیاین ببینین تو این تاپیک یه نفر چی گفته و من چه جوابی دادم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا اونایی که پول و مبلغ براشون کلاس میاره باید برن یه فکری به حال خودشون کنن!
سلام دوستان امروز شنبه 16 تير از ساعت 7 بعدظهر به اين ور شبكه ايرانسل با مشكل مواجه شده يعني نه ميشه اس ام اس زد نه ميشه باهاش به جايي زنگ زد
آبروت بره ايرانسل
نه عزیز اصلا اینطوری نبود
احتمالا مشکلا از طرف شماست
چون من تقریبا اون لحظات تو اینترنت حی پی آر اس بودم
من هم تایید میکنم همون ساعت تو اتوبوس با مبایلم که موتورولا اسمشه داشتم همین صفحه رو نگاه میکردم
منطقه 1: تمام کشورهای جهان به غیر از آنهایی که در محدوده های 2 و3 ذکر شدهاند (اروپا امریکا) 150 تومان
منطقه 2: ویتنام ، کوبا، سورینام، گویان فرانسوی، رییونیون ، آنتیل فرانسوی، جزایر والیس و فورتونا 100 تومان
منطقه 3: افغانستان 100تومان
Last edited by علیرضا خارجی; 07-07-2007 at 22:07.
علیرضا جان یه سوتی دادی نقل قولهارواشتباه جواب دادی
سلام من وقتي با موبايلم ميام p30 قسمت بالاييش رو درست نشون ميده ولي قسمت پايين به شكل انگليسي ميونسه و با خط درشت مينويسه xml parsing failedو بروزرم opera 8/65 هست
مشكل من چيه؟؟؟؟
دوستان جی پی آر اس شما وصله؟؟
من هر موقع قطع میشه برام توهم ایجاد میشه که دارند ام ام اس رو درست می کنند!
هااااااااااااااااا هاها عجب سوتی دادم پسر الان درستش میکنم تا بیشتر زا این....![]()
ولی خودم خندم گرفت
ربطی نداره چی پی ار اس در طول روز چند بار قطع میشه مربوط به کم حجم بودن پهنای باند اینترنت ایرانسل میشهدوستان جی پی آر اس شما وصله؟؟
من هر موقع قطع میشه برام توهم ایجاد میشه که دارند ام ام اس رو درست می کنند!
در مورد ام ام اس تا 20 یا 30 روز دیگه به گفته ایرانسل راه اندازی میشه یعنی باید 3 ماه کامل بشه ولی شاید زودتر از زمان اعلام شده مجددا راه اندازی بشه
Last edited by علیرضا خارجی; 07-07-2007 at 22:15.
دوستان خوب ریز مکالمات خرداد رسید یانه.چون برای اولین بار میخام بگیرم.چون شنیدم باید تا دهم هر ماه بیاد.
در صورتی که الان 17 ماه است
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)